Bestemming > Duitsland

Duitsland

Prijs op aanvraag

Schoolreis Duitsland: willkommen in Deutschland!

Een schoolreis Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, trendy en hip! Een schoolreis naar Berlijn is een kennismaking met een stad vol tegenstellingen: een stad tussen traditie en moderne tijd. Berlijn, de metropool van de 21e eeuw, een stad met vele gezichten, waar je steeds weer iets nieuws ontdekt! Berlijn, al decennia lang de reistopper voor uw schoolreis Duitsland!

En wat te denken van een schoolreis München? Enerzijds een "Großstadt" met indrukwekkende paleizen, residenties en kerken, romantische parken en talloze kunstschatten. Anderzijds een "Millionen-dorf" vol tradities op de gezellige pleinen en markten en in de talrijke "Biergärten" tijdens de Oktoberfeesten. De Beierse hoofdstad is daadwerkelijk een "Traumstadt!"

Zoekt u het iets dichter bij huis? Boek dan een schoolreis Keulen en Aken: twee eeuwenoude steden, net even over de Nederlandse grens. Of kies voor een schoolreis Trier: “Voor Rome stond Trier…,” zo beweert althans de legende. Historici vermoeden, dat de “stad van Augustus in het land van Treverer” in 16 v. Chr door de Romeinen werd gesticht. Overal in Trier vind je nog de monumentale resten van het Romeinse verleden. Een prachtige stad temidden van de zacht glooiende heuvels met de ontelbare Rieslingstokken.

Of wellicht toch een schoolreis Dresden, de Elbe-stad met de vele (weer prachtige gerenoveerde) monumenten van als het Zwinger (ooit het koninklijk paleis), Semperoper, Frauenkirche en de Brühlsche Terrasse (vanwege het mooie uitzicht ook wel het “balkon van Europa” genoemd).

Een schoolreis ​​schoolreis Hamburg, de op één na grootste stad van Duitsland. Wandel langs Binnen- en Außenalster, Mönckebergstraße, Jungfernstieg, het stadhuis, de beroemde Reeperbahn, Fischmarkt, de barokke St. Machaelis en bezoek natuurlijk de haven en Speicherstadt, ’s werelds grootste historische pakhuizenwijk. 

Bramberg, Lutherstadt-Wittenberg, Frankfurt of Bremen? U kunt met ons alle kanten op voor uw schoolreizen Duitsland!

 Bezoek onze Schoolreis Duitsland pagina voor het complete overzicht!

Schoolreis Duitsland


Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.