Schoolreis Gastgezinnen

Gastgezin Schoolreis

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Een schoolreis met verblijf in gastgezinnen? Voor schoolgroepen die in gastgezinnen willen verblijven, bieden wij die mogelijkheid in o.a. Berlijn, Erfurt, Bayern, Londen, Bath, Brighton, Oxford, York, Edinburgh, Parijs, de Provence, Normandië, Barcelona en Andalusië!

Voor scholen die echte willen kennismaken met de cultuur en taal van Duitsland, Engeland, Frankrijk en Spanje is dit dé betaalbar en educatieve reisformule!

De gastgezinnen voor uw schoolreis:

Tijdens uw schoolreis logeren de leerlingen in de meeste gevallen met twee, drie of vier leerlingen per gastgezin (in meerpersoonskamers). In de bestemming is er een centraal ontmoetingspunt, waar u elke dag de gastgezinnen en de plaatselijke vertegenwoordiger ontmoet. Tijdens uw schoolreis is de verzorging in de gastgezinnen is op basis van volpension (ontbijt, lunchpakket en diner) of halfpension (ontbijt en diner).

Ongeveer één/twee weken voor vertrek ontvangt u van ons de gastgezinnenlijst. Op de gastgezinnenlijst worden de adressen en telefoonnummers van de gastgezinnen vermeld en worden tevens bijzonderheden vermeld zoals bijvoorbeeld het al dan niet aanwezig zijn van huisdieren en de mogelijkheid om vegetarisch te eten.

Vanzelfsprekend houdt u rekening met de gastouders, het karakter van uw schoolreis met verblijf in gastgezinnen is immers anders, dan dat van schoolreizen met verblijf in een jeugdherberg of hotel!

De plaatselijke vertegenwoordiging:

De plaatselijke vertegenwoordiger selecteert voor ons de gastgezinnen voor uw schoolreis. Zeker voor deze selectie is het van belang, dat wij iemand ter plaatse hebben! Bij aankomst op het centrale ontmoetingspunt op de eerste reisdag is de plaatselijke vertegenwoordiger aanwezig om u en uw leerlingen te ontvangen.

Zij kennen de “ins & outs” van de bestemming en zijn u graag behulpzaam bij vragen en eventuele problemen tijdens uw verblijf. Zij zijn echter geen gidsen, die met u op pad gaan en uw groep tijdens uw schoolreis begeleiden.

Hotels voor docenten:

Tijdens uw schoolreis kunnen u en uw collega’s (in de meeste gevallen) ook overnachten in een gastgezin. U kunt er ook voor kiezen om met uw collega’s te overnachten in een hotel(pension) in dezelfde bestemming/wijk waar uw leerlingen verblijven. Voor het verblijf in een hotel(pension) in een 1- of een 2-persoonskamers is een toeslag op de basisreissom van toepassing. De verzorging in deze hotels is op basis van logies en ontbijt. Wij informeren u graag omtrent het hotel(pension) voor uw schoolreis.

Onze gastgezinnen vindt u in de volgende bestemmingen:

 • Gastgezinnen Berlijn:
  Lust auf Berlin? Na klar! Voor een boeiende en leerzame kennismaking met de Duitse taal en cultuur bieden wij u in de Duitse hoofdstad Berlijn de mogelijkheid om tijdens uw schoolreis Berlijn bij gastgezinnen te verblijven. Voor meer informatie bezoek onze pagina schoolreis Berlijn Gastgezinnen!
 • Gastgezinnen Duitsland:
  Niet alleen in Berlijn, maar bijvoorbeeld ook in Erfurt, Dresden, Bonn en Bayern kunt u met schoolgroep bij gastgezinnen overnachten. Maak kennis met de Duitse taal en cultuur in deze afwisselende bestemmingen!
 • Gastgezinnen Londen:
  “Stay with the British” is al jaren onze betaalbare succesformule voor schoolreizen naar Londen. Een uitstekende mogelijkheid voor groepen die een educatieve invulling aan hun schoolreis naar Londen willen geven. Voor meer informatie bezoek onze pagina schoolreis Londen Gastgezinnen!
 • Gastgezinnen Engeland:
  Britain is there to be discovered! Met een verblijf in “hostfamilies” bieden wij uw leerlingen de mogelijkheid om de Britten en hun “way of life” echt te leren ervaren! In Groot-Brittannië kunt u bij gastgezinnen overnachten in o.a. Brighton, Hastings, Bath, Oxford, Canterbury-Herne Bay, Stratford-upon-Avon, York en Edinburgh. Voor meer informatie bezoek onze pagina schoolreis Engeland Gastgezinnen!
 • Gastgezinnen Parijs:
  Voor een boeiende en leerzame kennismaking met de Franse taal en cultuur bieden wij u in de Franse hoofdstad Parijs de mogelijkheid om tijdens uw schoolreis Parijs bij gastgezinnen te verblijven. Voor meer informatie bezoek onze pagina schoolreis Parijs Gastgezinnen!
 • Gastgezinnen Frankrijk:
  Niet alleen in Parijs, maar op vele andere locaties in Frankrijk kunt u bij gastgezinnen verblijven! Bijvoorbeeld in Normandië in Rouen of Saint-Malo. Of in de omgeving van de Europese parlementsstad Straatsburg. En in Avignon in de altijd zonnige Provence. Of in de wijnhoofdstad Bordeaux. Voor meer informatie bezoek onze pagina schoolreis Frankrijk Gastgezinnen!
 • Gastgezinnen Spanje:
  Het authentieke Spanje ervaren of je kennis van het Spaans echt in praktijk brengen? Kies dan voor een verblijf bij onze gastvrije gastgezinnen in de Catalaanse hoofdstad Barcelona

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte