Schoolreis Ho(s)tels

Ho(s)tel Schoolreis

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Ook voor wat betreft de accommodatie voor uw schoolreis kunt u bij ons vele kanten op. Een eenvoudige jeugdherberg of pension, hotels van * tot *****, gastgezinnen of bungalows? Dit alles is uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden in de standplaats, uw specifieke wensen en natuurlijk ook uw budget.

Wij adviseren u als groepsleider om een voor uw groep “passende” accommodatie te kiezen! Waar wij u en uw collega’s – in samenwerking met onze vertegenwoordigers ter plaatse – ook onderbrengen. De kwaliteit-prijsverhouding houden wij scherp in de gaten.

Waar mogelijk zullen wij u in onze offertes voor uw schoolreis al informeren over de beschikbaarheid van de gekozen accommodaties. Wij adviseren u hiermee ook rekening te houden als u uw reis aan uw deelnemers aanbiedt!

De meeste arrangementen van onze schoolreizen worden door ons aanboden op basis van logies + ontbijt. Tenzij anders vermeld wordt er een “continentaal ontbijt” geserveerd (ook in Engeland), veelal volgens de “lokale ontbijtgewoontes”. Afhankelijk van de accommodatie is veelal een ontbijtbuffet (in Engeland English Breakfast) met toeslag mogelijk.

Diners, lunches of lunchpakketten kunnen veelal door ons worden gereserveerd in uw accommodatie of één van onze restaurants in de standplaats. Op de heen- en terugreis van uw werkweek voor kunnen wij onderweg een diner reserveren. Bij nachtritten bestaat de mogelijkheid om een ontbijt onderweg te boeken.

Vraag ons een vrijblijvende offerte voor uw schoolreis! Wij informeren u in onze offerte graag over het hostel of hotel voor uw schoolreis!

 

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte