Schoolreis Frankfurt am Main

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Duitsland > Schoolreis Frankfurt am Main

Op schoolreis naar Frankfurt am Main? Al van verre zie je de imposante skyline van Frankfurt, een stadsbeeld dat je eigenlijk nergens anders in Europa kan zien en daarom ook wel het “Manhatten van Europa” genoemd. Maar in de financiële hoofdstad van de Europeese Unie vind je ook schilderachtige wijk met gezellige cafeetjes en vakwerkhuizen, een uitgebreid aanbod van musea en attracties en een super chill stadsstrand gebouwd op het dak van een parkeergarage. De metropool Frankfurt is een unieke, voor velen nog onbekende stad, die zeker de moeite waard is om te ontdekken!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS FRANKFURT AM MAIN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Frankfurt graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Frankfurt!

Zomaar een idee voor uw reis naar Frankfurt am Main:

1e reisdag:
Om ca. 07.00 uur vertrekt u naar Frankfurt, de financiële hoofdstad van Europa! U kunt rechtstreeks naar Frankfurt rijden, maar u kunt onderweg desgewenst ook Domstad Keulen bezoeken. Of maak een stop in Königswinter en ga per kabelbaan naar de top van de Drachenfels.

Of kies voor een rondleiding door bruinkoolmijn Garzweiler. Ook een bezoek aan Vulkaanmuseum Lava-Dome in de Eifel is mogelijk: een ontdekkingsreis door de spannende vulkaanwereld en bekijk aansluitend in Andernach de uitbarsting van de hoogste koudwatergeiser ter wereld!

2e reisdag:
Verken Frankfurt tijdens een afwisselende stadsrondrit: een tour door een bruisende stad met de door wolkenkrabbers gedomineerde skyline, waarachter een aantal historische bouwwerken schuilgaan. Wilt u Frankfurt liever sportief ontdekken? Pak dan de fiets en ontdek samen met een gids de mooiste plekjes van de stad aan de Main.

Als u meer wilt weten van Frankfurt als de financiële hoofdstad van Europa, breng dan een bezoek aan de Europese Centrale Bank of aan het Visitor Center van de beurs van Frankfurt. In het Geldmuseum van de Deutsche Bundesbank krijgt u op een afwisselende manier antwoord op vragen als: hoe wordt contant geld gemaakt, wat is de functie van een centrale bank en welke rol speelt geld in de wereldeconomie. Ook een rondleiding op Frankfurt Airport behoort tot de mogelijkheden.

Ontdek ook de verassende musea van Frankfurt, zoals bijvoorbeeld:

  • Städel Museum: één van de belangrijkste kunstmusea van Duitsland!
  • Science Center EXPERIMINTA: een “Mitmach-Museum” met 130 experimenten op het gebied van wiskunde, informatica, natuurwetenschappen en techniek.
  • Naturmuseum Senckenberg: in dit natuurhistorisch museum kunt u o.a. de grootste tentoonstelling van grote dinosauriërs in Europa bewonderen!
  • Trickfilmland: wilt u meer weten over de filmwereld? Bezoek dan “Trickfilmland” en ontdek tijdens de backstage tour de geheimen van special effects!
  • Deutsches Filmmuseum: en echte filmliefhebbers bezoeken natuurlijk ook het Deutsches Filmmuseum, waar u tijdens een rondleiding het heden en verleden van de film kunt ontdekken.

En de voetballiefhebbers komen vanzelfsprekend ook aan hun trekken met een rondleiding in de Commerzbank Arena van Eintracht Frankfurt!

Maak aansluitend een boottocht op de Main! En dan tenslotte nog even op grote hoogte nagieten van een afwisselende dag in Frankfurt. Vanaf het uitzichtplatform van de Main Tower kunt u op 200 meter hoogte genieten van een prachtig uitzicht over de stad en haar omgeving!

3e reisdag:
’s Ochtends nog even sportief uitleven? Dat kan in het Kletterwald Taunus: een spectaculair klimpark voor een belevenis op hoogte! Of ga klimmen in Kletterwald Neroberg, want daar is alleen al de weg er naar toe een belevenis. Stap in de Nerobergbahn (een bergbaan die wordt aangedreven door waterballast) om het klimpark te bereiken.

Wilt u de reis afsluiten met een dag vol plezier en attracties? Ga dan naar Phantasialand of Movie Park Germany.

In de loop van de middag vertrek naar Nederland.

Schoolreis Frankfurt am Main per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Frankfurt het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Frankfurt en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

 

Schoolreis Frankfurt per trein:

Wij verzorgen tevens uw treinreis naar Franfurt vanaf elk station in Nederland inclusief de zitplaatsreserveringen internationaal. Zeker voor kleinere groepen biedt de trein een uitstekende en betaalbare schoolreis naar Frankfurt.
Frankfurt is vanuit Nederland snel en comfortabel te bereiken. Neemt u de vroegste mogelijke internationale verbinding naar Frankfurt (mogelijkheden afhankelijk van het vertrekstation in de omgeving van uw school), dan bent u al aan het begin van de middag in Frankfurt, met aankomst op Frankfurt Hauptbahnhof. Wij adviseren u graag ook voor uw werkweek Frankfurt over de dienstregeling en tarieven voor uw schoolreis naar Frankfurt.

In Frankfurt am Main bieden wij accommodaties in diverse categorieën. Van eenvoudige budgethotels geschikt voor school- en studentengroepen tot verschillende jeugdhostels, een uitstekende keuze voor een betaalbare en gezellige accommodatie voor uw schoolreis naar Frankfurt am Main.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte