Ons Team

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Het team van Europa Speciaal Reizen

Bij Europa Speciaal Reizen krijgt u de aandacht die uw schoolreis verdient!
Van begin tot eind heeft u één vast contactpersoon die alle ‘ins & outs’ van uw reis weet.
Ons team heeft zelf al vele bestemmingen bezocht en hierdoor kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw school- of studiereis.
Hierbij stellen we graag ons enthousiaste team aan u voor:

Melissa de Jager-Vrouwenvelder

Melissa de Jager-Vrouwenvelder

Reisspecialist

Werkzaam bij Europa Speciaal Reizen sinds: 2017
Gespecialiseerd in: schoolreizen naar o.a. Benelux, Noord-Ierland en Engeland. Ik kan mij de schoolreizen van vroeger nog goed herinneren. Manchester en Liverpool, een aantal keer Londen, alle reizen waren een erg leuke ervaring op zich! Ik draag er graag aan bij om deze toffe ervaring ook aan de leerlingen en de docenten te geven! Met veel plezier stel ik een educatieve en onvergetelijke schoolreis voor uw groep samen!
Favoriete bestemming: Barcelona. Zon, zee, strand én cultuur, deze stad heeft het allemaal! Mijn ideale dag? In de ochtend een prachtige wandeling door de wereld van Gaudi, in de middag een ontspannen boottocht langs de kust en in de avond genieten van heerlijke Spaanse tapas in een echte tapas bar!
Persoonlijk: een citytrip naar Budapest, een zonvakantie in Italië of een rondreis door Kroatië, ik houd er allemaal van! Voorheen samen met mijn man, vanaf nu ook samen met onze dochter. Daarnaast ga ik graag tennissen en houd ik van lekker (uit) eten en gezelligheid met vrienden en familie.

Rebekka Heysteeg

Rebekka Heysteeg

Reisspecialist

Werkzaam bij Europa Speciaal Reizen sinds: 2019
Gespecialiseerd in: schoolreizen naar o.a. Frankrijk, Oostenrijk en Israël. Een schoolreis naar verrassend Bordeaux, prachtig Jeruzalem of een skireis naar Wagrain. Mijn passie deel ik graag met u!
Favoriete bestemming: Parijs. Hoe vaak ik er ook al geweest ben, elke keer ontdek ik wel weer iets nieuws. De architectuur, de sfeer, het eten, heerlijk! ’s Ochtends struinend over de Champs Elysées naar de Arc de Triomphe. ’s Middags lunchen op het grasveld onder de Eiffeltoren om vervolgens het Louvre of Musée d’Orsay te bezoeken. Aan het einde van de middag geniet ik van een goed glas wijn op een terrasje. De dag sluit ik af met een beklimming van de Eiffeltoren. Uitkijkend over de stad begrijp je ineens waarom de bijnaam ‘de Lichtstad’ is.
Persoonlijk: Als voormalig reisleidster heb ik al vele mooie bestemmingen bezocht. Nu plan ik met mijn vriend graag uitstapjes; een weekend sfeervol Brugge en Gent, een dagje musea in Amsterdam of een mooie reis naar Zuid-Afrika. Maar bovenal ben ik een echte wintersport liefhebber! Verder speel ik graag spelletjes met vrienden en familie en houd ik van een lekker glaasje wijn.

Miranda van Venrooij

Miranda van Venrooij

Reisspecialist

Werkzaam bij Europa Speciaal Reizen sinds: 2002
Gespecialiseerd in: schoolreizen naar o.a. Engeland, Ierland en Spanje. Cultuur snuiven, nieuwe steden en gebieden ontdekken en talenkennis opdoen. Een schoolreis is het hoogtepunt van het jaar voor de leerlingen. Met mijn jarenlange ervaring informeer ik u graag over de mogelijkheden. Ik verzorg uw schoolreis graag tot in de puntjes!
Favoriete bestemming: De Zuid-Spaanse stad Malaga is voor mij het beste van twee werelden, strand en cultuur gecombineerd. Per fiets is deze afwisselende stad erg leuk om te ontdekken! Door haar mediterraans klimaat is Malaga meerdere seizoenen te bezoeken. Een tip: maak een dagexcursie naar Granada & Alhambra!
Persoonlijk: Een dag niet op vakantie, is een dag niet geleefd. Ik houd ervan om met mijn gezin op vakantie te gaan; een camping in Frankrijk of het familiehuisje in Spanje, zolang er maar zon is en vertier voor mijn zoontjes. Verder plan ik graag dagjes uit met vrienden en familie en ben ik een echt gezelligheidsmens.

Frans van de Streek

Frans van de Streek

Directeur Europa Speciaal Reizen

Werkzaam bij Europa Speciaal Reizen sinds: 1987
Gespecialiseerd in: schoolreizen naar oa. Duitsland, Italië en Oost-Europa. Mijn collega’s noemen mij een wandelende reisgids. Noem een bestemming en ik weet er vaak wel iets over te vertellen. Tevens kan ik u adviseren over de educatieve invulling van uw schoolreis, waarbij mijn lerarenopleiding Aardrijkskunde en Geschiedenis goed van pas komt! Ik deel graag mijn passie en ervaringen over bestemmingen en excursiemogelijkheden met u. Ik verzorg uw schoolreis geheel op maat!
Favoriete bestemming: Berlijn is dé stad in Europa waar de laatste decennia het meeste is gebeurd en veranderd. Elke keer als je er komt is er weer iets nieuws te zien. Na de val van de muur is Berlijn uitgegroeid tot de meest veelzijdige en trendy stad van Europa.
Persoonlijk: Er zijn vele onderwerpen die mijn interesse hebben. Zo volg ik momenteel een cursus Duits om mijn talenkennis op te frissen en heb ik een boekenkast vol met allerlei bestemmingen. Verder ben ik een echte Tour de France fanaat!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte