Ons Team

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Het team van Europa Speciaal Reizen

Bij Europa Speciaal Reizen krijgt u de aandacht die uw schoolreis verdient!
Van begin tot eind heeft u één vast contactpersoon die alle ‘ins & outs’ van uw reis weet.
Ons team heeft zelf al vele bestemmingen bezocht en hierdoor kunnen wij u goed adviseren over alle mogelijkheden voor uw school- of studiereis.
Hierbij stellen we graag ons enthousiaste team aan u voor:

Melissa de Jager-Vrouwenvelder

Melissa de Jager-Vrouwenvelder

Reisspecialist

Werkzaam bij Europa Speciaal Reizen sinds: 2017
Gespecialiseerd in: schoolreizen naar o.a. Benelux, Noord-Ierland en Engeland. Ik kan mij de schoolreizen van vroeger nog goed herinneren. Manchester en Liverpool, een aantal keer Londen, alle reizen waren een erg leuke ervaring op zich! Ik draag er graag aan bij om deze toffe ervaring ook aan de leerlingen en de docenten te geven! Met veel plezier stel ik een educatieve en onvergetelijke schoolreis voor uw groep samen!
Favoriete bestemming: Barcelona. Zon, zee, strand én cultuur, deze stad heeft het allemaal! Mijn ideale dag? In de ochtend een prachtige wandeling door de wereld van Gaudi, in de middag een ontspannen boottocht langs de kust en in de avond genieten van heerlijke Spaanse tapas in een echte tapas bar!
Persoonlijk: een citytrip naar Budapest, een zonvakantie in Italië of een rondreis door Kroatië, ik houd er allemaal van! Voorheen samen met mijn man, vanaf nu ook samen met onze dochter. Daarnaast ga ik graag tennissen en houd ik van lekker (uit) eten en gezelligheid met vrienden en familie.

Ragna van der Linden - Hoek

Ragna van der Linden - Hoek

Reisspecialist

Werkzaam bij Europa Speciaal Reizen sinds: 2023
Gespecialiseerd in: schoolreizen naar o.a. Frankrijk en de Benelux. Een schoolreis naar het veelzijdige Normandië of historisch Lille. Mijn kennis deel ik graag met u!
Favoriete bestemming: Om er even een paar dagen tussenuit te zijn? Cliché maar dat is zonder twijfel Parijs. Ongeacht hoe vaak ik er al ben geweest, iedere keer ontdek ik weer een leuk pleintje, winkeltje of restaurant. Een gezellige shoptrip met vriendinnen, of met mijn man struinen langs de bezienswaardigheden. Heerlijk in Jardin Des Tuileries op het gras in de zon uitrusten en te genieten van de gezellige drukte rondom het Louvre. Om zonsondergang steevast te eindigen op de trappen voor de Sacre-Coeur met uitzicht over de stad en een straatartiest voor wat vermaak.
Persoonlijk: De afgelopen jaren heb ik al veel van de wereld mogen ontdekken, zoals de  unieke cultuur op Bali of de prachtige gletsjers, watervallen en geisers om Ijsland. Sinds de komst van onze dochters blijven we wat dichter bij huis. Hun favoriete bestemming op dit moment? Zonder twijfel Disneyland Parijs! Daarnaast heb ik een druk sociaal leven, graag plannen we leuke uitjes en gaan graag op pad.

Miranda van Venrooij

Miranda van Venrooij

Reisspecialist

Werkzaam bij Europa Speciaal Reizen sinds: 2002
Gespecialiseerd in: schoolreizen naar o.a. Engeland, Ierland en Spanje. Cultuur snuiven, nieuwe steden en gebieden ontdekken en talenkennis opdoen. Een schoolreis is het hoogtepunt van het jaar voor de leerlingen. Met mijn jarenlange ervaring informeer ik u graag over de mogelijkheden. Ik verzorg uw schoolreis graag tot in de puntjes!
Favoriete bestemming: De Zuid-Spaanse stad Malaga is voor mij het beste van twee werelden, strand en cultuur gecombineerd. Per fiets is deze afwisselende stad erg leuk om te ontdekken! Door haar mediterraans klimaat is Malaga meerdere seizoenen te bezoeken. Een tip: maak een dagexcursie naar Granada & Alhambra!
Persoonlijk: Een dag niet op vakantie, is een dag niet geleefd. Ik houd ervan om met mijn gezin op vakantie te gaan; een camping in Frankrijk of het familiehuisje in Spanje, zolang er maar zon is en vertier voor mijn zoontjes. Verder plan ik graag dagjes uit met vrienden en familie en ben ik een echt gezelligheidsmens.

Frans van de Streek

Frans van de Streek

Directeur Europa Speciaal Reizen

Werkzaam bij Europa Speciaal Reizen sinds: 1987
Gespecialiseerd in: schoolreizen naar oa. Duitsland, Italië en Oost-Europa. Mijn collega’s noemen mij een wandelende reisgids. Noem een bestemming en ik weet er vaak wel iets over te vertellen. Tevens kan ik u adviseren over de educatieve invulling van uw schoolreis, waarbij mijn lerarenopleiding Aardrijkskunde en Geschiedenis goed van pas komt! Ik deel graag mijn passie en ervaringen over bestemmingen en excursiemogelijkheden met u. Ik verzorg uw schoolreis geheel op maat!
Favoriete bestemming: Berlijn is dé stad in Europa waar de laatste decennia het meeste is gebeurd en veranderd. Elke keer als je er komt is er weer iets nieuws te zien. Na de val van de muur is Berlijn uitgegroeid tot de meest veelzijdige en trendy stad van Europa.
Persoonlijk: Er zijn vele onderwerpen die mijn interesse hebben. Zo volg ik momenteel een cursus Duits om mijn talenkennis op te frissen en heb ik een boekenkast vol met allerlei bestemmingen. Verder ben ik een echte Tour de France fanaat!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte