Schoolreis Hamburg

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Duitsland > Schoolreis Hamburg

Op schoolreis naar Hamburg? Ga op ontdekkingstocht door de op één na grootste stad van Duitsland. Wandel langs Binnen- en Außenalster, Mönckebergstraße, Jungfernstieg, het stadhuis, de beroemde Reeperbahn, Fischmarkt, de barokke St. Machaelis en bezoek natuurlijk de Speicherstadt, ’s werelds grootste historische pakhuizenwijk. Maak een boottocht door de haven en bezoek aansluitend het Ballinstadt Museum. Geniet ook van de sportieve attracties die Hamburg te bieden heeft en bezoek ’s avonds een sprankelende musical!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS HAMBURG: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Hamburg graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Hamburg!

Zomaar een idee voor uw reis naar Hamburg:

1e reisdag:
Omstreeks 07.00 uur vertrekt u vanuit Nederland en rijdt u met onze touringcar via de route Oldenzaal, Bad Bentheim, Osnabrück en Bremen naar Hamburg. In de loop van de middag arriveert u in de belangrijkste Duitse havenstad. Onder leiding van een gids kunt u de op één na grootste stad van Duitsland ontdekken: een afwisselende rondrit langs o.a. Binnen- en Außenalster, Mönckebergstraße, Jungfernstieg, het stadhuis, de beroemde Reeperbahn, Fischmarkt, de barokke St. Machaelis en natuurlijk de haven en Speicherstadt, ’s werelds grootste historische pakhuizenwijk. Als alternatief kunt u ook Hamburg actief verkennen tijdens de “Hamburg Stadtralley.”

Na afloop kunt u vanuit het “Panorama-Kanzel” van de Fernsehturm de stad van bovenaf nogmaals bekijken.

’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan één van de internationale musicalproducties als Tarzan of de Lion King, welke hier elke avond volle zalen trekken. U kunt ook kiezen voor een bezoek aan één van de variététheaters van Hamburg. En… wellicht na afloop van uw theaterbezoek een “Kneipenbummel”?

2e reisdag:
’s Ochtends eerst nog Hamburg verder verkennen tijdens de boottocht door de Duitse wereldhaven aan de Elbe. U vaart langs o.a. de enorme containerschepen en overslaghavens. Bezoek aansluitend de voormalige emigrantenstad van de rederij HAPAG in de Hamburgse wijk Veddel: hier is het nieuwe interactieve emigratiemuseum BallinStadt geopend, waar u de boeiende geschiedenis van de vijf miljoen emigranten naar Amerika op historische bodem kunt nabeleven. Of daal af in de oude, duistere catacomben van de historische Hamburgse pakhuiswijk Speicherstadt met een bezoek aan de “Hamburg Dungeon” een plek die zeker niets is voor bezoekers met zwakke zenuwen…

’s Middags kunt u een excursie maken naar de even ten zuiden van Hamburg gelegen “Gedenkstätte Neuengamme.” Tijdens de twee uur durende rondleiding worden de herinneringen aan de verschrikkingen in dit concentratiekamp getoond op indrukwekkende wijze getoond.

3e reisdag:
Vanuit Hamburg is het slechts anderhalf uur rijden naar Bremen. Maak kennis met deze veelzijdige Hanzestad tijdens de wandeling “Bremen für Besserwisser:” een verrassende interactieve ontdekkingstocht door Bremen. Bezoek aansluitend het Universum® Bremen waar u de wonderen van de wetenschap van heel nabij beleeft.

Ook de lucht- en ruimtevaart zijn goed vertegenwoordigd in Bremen. Ontdek de ruimte bij EADS Astrium, waar je o.a. kunt ervaren hoe het is om in het heelal te douchen, eten of slapen.

In de loop van de middag terugreis naar Nederland, aankomst aan het begin van de avond.

Schoolreis Hamburg per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Hamburg het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Hamburg en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

 

Schoolreis Hamburg per trein:

Wij verzorgen tevens uw treinreis naar Hamburg vanaf elk station in Nederland inclusief de zitplaatsreserveringen internationaal. Zeker voor kleinere groepen biedt de trein een uitstekende en betaalbare schoolreis naar Hamburg.
Hamburg is vanuit Nederland snel en comfortabel te bereiken. Neemt u de vroegste mogelijke internationale verbinding naar Hamburg (mogelijkheden afhankelijk van het vertrekstation in de omgeving van uw school), dan bent u al aan het begin van de middag in Hamburg, met aankomst op Hamburg Hauptbahnhof. Wij adviseren u graag ook voor uw werkweek Hamburg over de dienstregeling en tarieven voor uw schoolreis naar Hamburg.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte