Wie zijn wij

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Europa Speciaal Reizen.

Al meer dan 50 jaar hét reisbureau voor schoolreizen!

Ook voor úw schoolreizen naar het buitenland!

Al sinds 1968 bieden wij u deskundig reisadvies voor schoolreizen voortgezet onderwijs en werkweken voortgezet onderwijs en zorgen in samenwerking met onze vervoersmaatschappijen, agenten, hoteliers en gidsen voor een vakbekwame uitvoering van uw schoolreis buitenland naar vele Europese bestemmingen. Van een compleet verzorgde schoolreis naar het buitenland tot het alleen verzorgen van uw accommodatie of vervoer bent u bij ons op het goede adres! Want voor een schoolreis op maat, toegesneden op uw wensen en budget is Europa Speciaal Reizen uw reisbureau voor schoolreizen en werkweken!

Natuurlijk besteden wij als reisbureau schoolreizen op onze site uitgebreid aandacht aan schoolreis toppers als: Berlijn, Londen, Parijs, Praag, Rome en Barcelona. Heeft u een ander reisdoel in Europa in gedachten voor uw schoolreis buitenland? Bel ons even, wij maken ook voor uw reistopper graag een passende offerte schoolreis op maat. Wij helpen u graag op weg met uw schoolreis voortgezet onderwijs, overal in Europa!

 

Schoolreis per touringcar:

Voor de meeste Europese bestemmingen is de touringcar – voor groepen vanaf ca. 20-30 deelnemers – het ideale vervoersmiddel voor uw schoolreis. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak biedt extra voordelen in vergelijking met de trein en het vliegtuig. Immers u vertrekt “dicht bij huis” en u heeft ook “ter plaatse” de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Schoolreis per vliegtuig:

Geeft u de voorkeur aan een vliegreis? Voor de meeste bestemmingen van onze schoolreizen naar het buitenland kunnen wij u ook informeren over de mogelijkheden om per vliegtuig naar de bestemming van uw keuze te reizen. Voor steeds meer bestemmingen in Europa wordt het door de komst van budget airlines steeds aantrekkelijker om per vliegtuig te reizen. Wij zoeken voor uw groep de meest gunstige verbindingen en tarieven. In onze offertes schoolreizen buitenland geven wij u het vliegtarief, dat bij het maken van onze offerte beschikbaar is. Het vliegtarief kan echter wijzigen als er tussentijds meer personen de vlucht geboekt hebben. Hoe eerder u dus bij ons kunt boeken, des te groter de kans dat er voor uw groep een laag tarief beschikbaar is!

Bij het boeken van vliegreizen is vaak wel van belang, dat u al bij boeking het juiste aantal deelnemers weet, zodat onnodige annuleringskosten kunnen worden voorkomen. In onze offerte schoolreizen vermelden wij tevens, wanneer wij de namen van alle deelnemers (overeenkomstig de vermelding in hun geldige paspoort of geldige Nederlandse Identiteitskaart) moeten hebben. Europa Speciaal Reizen is ook uw reisbureau schoolreizen voor vliegreizen!

Schoolreis per trein:

Ook voor een schoolreis buitenland per trein zijn wij uw partner! Wij reserveren vanaf elk station in Nederland uw groepstickets inclusief zitplaats en/of couchettes naar de bestemming van uw keuze. Zeker voor kleinere groepen is een schoolreis per trein naar bijvoorbeeld Berlijn, Londen of Parijs een aantrekkelijke en comfortabele manier van reizen. Wij adviseren u graag over de routes en de tijden van uw treinreis naar de meest uiteenlopende bestemmingen in Europa!

Accommodatie schoolreizen buitenland:

Ook voor wat betreft de accommodatie voor uw schoolreis voortgezet onderwijs kunt u bij ons vele kanten op. Een eenvoudige jeugdherberg of pension, hotels van * tot *****, gastgezinnen of bungalows? Dit alles is uiteraard afhankelijk van de mogelijkheden in de standplaats, uw specifieke wensen en natuurlijk ook uw budget.

Wij adviseren u als groepsleider om een voor uw groep “passende” accommodatie te kiezen! Waar wij u – in samenwerking met onze vertegenwoordigers ter plaatse – ook onderbrengen, de kwaliteit-prijsverhouding houden wij scherp in de gaten. Waar mogelijk zullen wij u in onze offertes voor uw schoolreis al informeren over de beschikbaarheid van de gekozen accommodaties. Wij adviseren u hiermee ook rekening te houden als u uw reis aan uw deelnemers aanbiedt!

De meeste arrangementen van onze schoolreizen buitenland worden door ons aanboden op basis van logies + ontbijt. Tenzij anders vermeld wordt er een “continentaal ontbijt” geserveerd (ook in Engeland), veelal volgens de “lokale ontbijtgewoontes”. Afhankelijk van de accommodatie is veelal een ontbijtbuffet (in Engeland English Breakfast) met toeslag mogelijk. Diners, lunches of lunchpakketten kunnen veelal door ons worden gereserveerd in uw hotel of één van onze restaurants in de standplaats. Op de heen- en terugreis van uw werkweek voortgezet onderwijs kunnen wij onderweg een diner reserveren. Bij nachtritten bestaat de mogelijkheid om een ontbijt onderweg te boeken.

Educatief Programma Schoolreizen Buitenland:

Als reisbureau schoolreizen zijn wij u (indien gewenst) graag behulpzaam bij het invullen en voorbereiden van uw schoolreis voortgezet onderwijs. Vanzelfsprekend volgen wij de ontwikkelingen binnen het onderwijs op de voet en bieden wij de helpende hand aan scholen die in het kader van CKV en ANW een educatieve invulling aan hun schoolreis buitenland willen geven. Wij verzorgen indien gewenst de reserveringen voor bezoeken aan musea, monumenten en attracties, rondleidingen te voet of per touringcar, theatervoorstellingen, workshops, taalcursussen etc. Vanzelfsprekend zijn wij daarbij afhankelijk van de mogelijkheden in de bestemming: informeer ons daarom tijdig wat uw wensen zijn!

Talenonderwijs Schoolreizen Buitenland:

Breng je talenkennis in praktijk! Europa Speciaal Reizen biedt voor het onderwijs een unieke formule om echt kennis te maken met respectievelijk de Engelse, Duitse en Franse taal en cultuur. Al vele jaren verzorgen wij in Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Spanje schoolreizen buitenland met verblijf in gastgezinnen, waarbij de leerlingen of studenten per twee- of drie- of viertallen worden ondergebracht bij een gastfamilie. Dit is dé formule bij uitstek voor educatieve schoolreizen.

Reissom Schoolreizen Buitenland:

Welke reissom voor uw schoolreis buitenland geldt, wordt bepaald door het aantal reisdagen, door uw keuze van vervoer, accommodatie en reisperiode, maar vooral ook door het aantal deelnemers in uw groep. Bij de in onze offertes vermelde reissommen voor uw schoolreis buitenland (exclusief evt. entrees en kosten gidsen) worden deze factoren steeds genoemd! Is uw groep kleiner, wilt u in een andere periode reizen, meer of minder dagen, een andere accommodatie? Bel of mail ons even, wij sturen u graag een offerte op maat voor uw schoolreis. Uiteraard vrijblijvend.

Alle genoemde reissommen zijn per persoon. De op deze site vermelde vanaf reissommen voor reizen per touringcar zijn voor groepen vanaf 50 tot 60 personen vertrekkend in het laagseizoen. Minder of meer deelnemers? Een andere periode? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan voor uw schoolreizen naar het buitenland!

Reisverzekering Schoolreizen Buitenland

Zeker voor een schoolreis en/of werkweek is een reisverzekering onmisbaar. Wij adviseren u te allen tijde zelf of indien gewenst bij ons een reisverzekering voor uw groep af te sluiten!

Indien gewenst kunnen wij voor uw groep een Groeps- en Schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen afsluiten. Polisvoorwaarden en de verzekeringskaart doen wij u graag op aanvraag toekomen. Indien u voor uw groep de Groeps- en Schoolreisverzekering van Europeesche Verzekeringen bij ons wilt afsluiten, dan verzoeken wij u dit schriftelijk aan ons door te geven door dit in te vullen op de reserveringsopdracht (welke u bij onze offerte heeft ontvangen) én tevens door het “Aanvraagformulier Groeps- en Schoolreisverzekering” (wordt u op aanvraag toegezonden) in te vullen, te ondertekenen en aan ons retour te mailen! De Groeps- en Schoolreisverzekering voor uw groep is alleen van kracht indien uit de bevestiging én totaalrekening blijkt, dat hiervoor de premietoeslag is betaald.

Wij adviseren u alle deelnemers te informeren omtrent de door u afgesloten verzekeringen.

Een vrijblijvende offerte op maat voor uw schoolreis buitenland…

Hoe, wat, waar en wanneer….? Kies zelf het reisdoel voor uw schoolreis voortgezet onderwijs en de reisdata voor uw schoolreis, het aantal reisdagen en het “circa” aantal deelnemers voor de reis.

Een schoolreis naar het buitenland per touringcar, per trein, per boot en/of per vliegtuig, de keuze is aan u! Bel of mail ons uw aanvraag en u ontvangt van ons geheel vrijblijvend een offerte op maat voor uw schoolreis, afgestemd op uw wensen en budget!

Waar mogelijk bieden wij in onze offerte voor uw schoolreis naar het buitenland een optie! Voordat u definitief boekt, heeft u daarmee – gedurende een bepaalde periode – al de “voorlopige beschikking” over de aangeboden accommodatie! Een extra zekerheid bij de voorbereiding van uw reis!
Vraag ons een vrijblijvende offerte voor uw schoolreis naar het buitenland!

Uw schoolreisplannen doornemen:

We bespreken ons aanbod graag persoonlijk met u! Natuurlijk kunnen we telefonisch uw vragen en opmerkingen doorspreken. Geeft u de voorkeur aan een “face-to-face” gesprek, dan kunnen we via Teams of Zoom uw reisplannen doornemen. Of bezoek ons op ons kantoor in Oss. In dat geval vergoeden we graag uw reiskosten vanuit uw woonplaats naar Oss.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte