Schoolreis Duitsland

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Duitsland > Schoolreis Duitsland

Op schoolreis naar Duitsland? Zo dichtbij en toch zo verrassend! Net even over de grens vind je Keulen met meest imposante Dom van Duitsland en Aken met de Dom van Karel de Grote. Of kies voor een schoolreis Trier: “Voor Rome stond Trier…,” zo beweert althans de legende. Of wellicht toch naar Bremen en Hamburg, de twee mooiste steden in het noorden van Duitsland. Of naar München de “Großstadt” met indrukwekkende paleizen, musea volgepakt met talloze kunstschatten en uiteenlopende attracties. En dan is er natuurlijk Berlijn, trendy en hip! Berlijn is al decennia lang de reistopper voor uw schoolreis Duitsland!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS DUITSLAND: WILLKOMMEN IN DEUTSCHLAND!

Een schoolreis Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, trendy en hip! Een schoolreis naar Berlijn is een kennismaking met een stad vol tegenstellingen: een stad tussen traditie en moderne tijd. Berlijn, de metropool van de 21e eeuw, een stad met vele gezichten, waar je steeds weer iets nieuws ontdekt! Berlijn, al decennia lang de reistopper voor uw schoolreis Duitsland!

En wat te denken van een schoolreis München? Enerzijds een “Großstadt” met indrukwekkende paleizen, residenties en kerken, romantische parken en talloze kunstschatten. Anderzijds een “Millionen-dorf” vol tradities op de gezellige pleinen en markten en in de talrijke “Biergärten” tijdens de Oktoberfeesten. De Beierse hoofdstad is daadwerkelijk een “Traumstadt!”

Zoekt u het iets dichter bij huis? Boek dan een schoolreis Keulen. De vierde grootste stad van Duitsland ligt “om de hoek” en is de perfecte bestemming voor een schoolreis “dichtbij huis, maar toch zo anders!” Al van verre is het imponerende silhouet van de Dom zichtbaar. De Gotische kathedraal staat in het hart van de stad en wordt omgeven door archeologische vondsten uit het Romeinse verleden, door talrijke vooraanstaande musea en attracties en door gezellige winkelpromenades en intieme straatjes.

Of kies voor een schoolreis Trier: “Voor Rome stond Trier…,” zo beweert althans de legende. Historici vermoeden, dat de “stad van Augustus in het land van Treverer” in 16 v. Chr door de Romeinen werd gesticht. Overal in Trier vind je nog de monumentale resten van het Romeinse verleden. Een prachtige stad temidden van de zacht glooiende heuvels met de ontelbare Rieslingstokken.

Of wellicht toch een schoolreis Dresden, de Elbe-stad met de vele (weer prachtige gerenoveerde) monumenten van als het Zwinger (ooit het koninklijk paleis), Semperoper, Frauenkirche en de Brühlsche Terrasse (vanwege het mooie uitzicht ook wel het “balkon van Europa” genoemd).

Een schoolreis ​​​schoolreis Hamburg, de op één na grootste stad van Duitsland. Wandel langs Binnen- en Außenalster, Mönckebergstraße, Jungfernstieg, het stadhuis, de beroemde Reeperbahn, Fischmarkt, de barokke St. Machaelis en bezoek natuurlijk de haven en Speicherstadt, ’s werelds grootste historische pakhuizenwijk.

Wel eens gedacht aan een schoolreis Frankfurt am Main? De metropool Frankfurt is een unieke, voor velen nog onbekende stad, die zeker de moeite waard is om te ontdekken! Al van verre zie je de imposante skyline van Frankfurt en daarom ook wel het “Manhatten van Europa” genoemd. Maar hier vind je ook een schilderachtige wijk met gezellige cafeetjes en vakwerkhuizen, een uitgebreid aanbod van musea en attracties en een super chill stadsstrand gebouwd op het dak van een parkeergarage.

Leipzig, Lutherstadt-Wittenberg, Heidelberg, Bonn of Bremen? U kunt met ons alle kanten op voor uw schoolreizen Duitsland!

Bezoek onze schoolreis Duitsland pagina voor het complete overzicht!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte