Bestemming > Engeland

Engeland

Prijs op aanvraag

Schoolreis Engeland:
England is there to be discovered!

Natuurlijk een schoolreis Londen, “The world’s most exciting city!” Een fantastische stad, waar je elke keer weer iets nieuws kunt ontdekken. Zoals de spectaculaire London Eye of de veel bezochte Tate Modern. Dwaal eens door één van de vele rijk gevulde musea en verbaas je over de vele eeuwenoude monumenten. Slenter over kleurrijke markten en door elegante winkelstraten. En dan ’s avonds naar een exciting musical. Londen is al jarenlang de reistopper van onze schoolreizen Engeland!

Maar Engeland is natuurlijk niet alleen Londen. Maak eens een schoolreis Brighton, ooit chique en voornaam, maar nu bovenal de gezelligste en meest geliefde badplaats aan de Engelse zuidkust, met een keur aan mogelijkheden voor een afwisselend programma voor schoolgroepen.

Of een schoolreis Oxford en Cambridge, de voorname universiteitssteden waar je een bezoek kunt brengen aan de eeuwenoude colleges. 

Misschien een schoolreis York!? Er zijn maar weinig steden in Europa die hun middeleeuwse karakter zo volkomen hebben weten te bewaren als York. De kilometers lange stadsmuren, die de stad nog volledig omringen. York is een middeleeuwse parel te midden van het mysterieuze landschap van de Yorkshire Moors en Dales.

​Of wat dacht u van een schoolreis Stratford-upon-Avon, de stad van Shakespeare in Warwickshire en vlakbij de Cotswold, wat misschien wel het mooiste stukje Engeland is en waar het prachtige glooiende landschap is doordrenkt van het rijke Engelse verleden.

Een schoolreis Schotland? Ook dat kan! Een schoolreis Edinburgh is een reis naar de trotse, historische hoofdstad van Schotland! Slenter over de beroemde Royal Mile en door de intieme steegjes. En geniet in deze gezellige, compacte stad van de vele monumenten en buitengewone attracties.

Manchester en Liverpool, Newcastle, Bath, Canterbury etc. U kunt met ons alle kanten voor uw schoolreis Engeland en schoolreis Schotland

Bezoek onze Schoolreis Engeland pagina voor het complete overzicht van onze schoolreizen naar Engeland!
Schoolreizen Engeland

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.