Schoolreis Engeland

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Engeland > Schoolreis Engeland

Op schoolreis naar Engeland? Wie aan Engeland denkt, denkt aan de fantastische wereldstad Londen. Maar Engeland heeft nog veel meer in petto! Naast de interessante steden is het land in het bezit van een mooie natuur en een indrukwekkende cultuur. Denkt u hierbij aan het prachtige nationale park Het Lake District, Stonehenge, het strand in Brighton, de universiteitssteden Oxford en Cambridge of de historische stad Bath. Maar ook de geboorteplaats van Shakespeare, Stratford Upon Avon, de oude stad Newcastle of de middeleeuwse stad York op doorreis naar de prachtige hoofdstad van Schotland dienen zeker niet te ontbreken!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS ENGELAND: KIES ZELF!

Engeland. Het land van de afternoon tea, pubs, scones en Fish & Chips. Ontdek tijdens uw schoolreis Engeland het schilderachtige platteland, historische dorpjes en trendy steden. England is there to be discovered!

Op schoolreis naar Londen? “The world’s most exciting city!” Een fantastische stad, waar u elke keer weer iets nieuws ontdekt. Zoals de spectaculaire London Eye of de veel bezochte Tate Modern. Dwaal eens door één van de vele rijk gevulde musea en maak kennis met de vele eeuwenoude monumenten. Geniet van het uitzicht op de skyline van Londen tijdens een boottocht over de Theems. ’s Avonds bezoekt u met uw groep een spectaculaire musical. Londen is al jarenlang de reistopper van onze schoolreizen Engeland!

Maar Engeland is natuurlijk niet alleen Londen. Maak eens een schoolreis Brighton, ooit chique, maar nu bovenal de gezelligste en meest geliefde badplaats aan de Engelse zuidkust, met talrijke mogelijkheden voor een afwisselend programma voor schoolgroepen. Breng een bezoek aan het bijzondere Royal Pavilion en maak een ritje in de Brighton I360. Denk ook zeker eens aan een mountainbike tour door het schitterende landschap South Downs!

En wat dacht u van een schoolreis Oxford en Cambridge, de voorname universiteitssteden waar uw groep een bezoek brengt aan de eeuwenoude colleges zoals het Kings College Chapel en de Christ Church, waar veel scènes uit de Harry Potter films zijn opgenomen. Leer punten over de rivieren en ontdek het oudste museum van Groot-Brittannië; het Asmolean museum.

Of ontdek de bouwwerken uit de oudheid tijdens een schoolreis Bath. Even ontspannen tijdens een bezoek aan Roman Bath, picknicken op de grasvlakte voor Royal Crescent en griezelen tijdens een Ghost Walk. Tevens leent Bath zich uitstekend voor een excursie naar onder andere Bristol, Salisbury en Stonehenge.

Misschien een schoolreis York? Er zijn maar weinig steden in Europa die hun middeleeuwse karakter zo volkomen hebben weten te bewaren als York. Beleef ruim 600 jaar Yorks verleden in York Castle museum, geniet van een uitzicht vanuit Clifford’s Tower en maak een tijdreis naar het Viking verleden in het Jorvik Viking Centre. Voor uw avondprogramma is een Evening cruise op de Ouse zeker een aanrader!

Een schoolreis Edinburgh is een zeer populaire bestemming voor schoolreizen! Slenter over de beroemde Royal Mile en door de intieme steegjes. Bezoek het 17e -eeuwse ondergronds Edinburgh in Real Mary King’s Close en ontdek de gruwelijke verhalen van de stad tijdens de Witchery Tour. De hoofstad van Schotland laat een onvergetelijke indruk achter!

U kunt met ons alle kanten op voor uw schoolreis Engeland en schoolreis Schotland! Beleef een city cruise Newcastle. Van historisch Castle Keep tot het moderne Gateshead Millennium Bridge. Treed in de voetsporen van Shakespeare tijdens een schoolreis Stratford Upon Avon. Ervaar de levendige en karaktervolle stad Manchester, met zijn bekende voetbalclubs Manchester United en Manchester City. En proef de geschiedenis van Liverpool. Ontdek de Albert Dock met het Merseyside Maritiem museum en bezoek The Beatles Story. Engeland heeft teveel interessante bestemmingen om op te noemen!

Bezoek onze Engeland pagina voor het complete overzicht van onze schoolreizen naar Engeland!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte