Bestemming > Frankrijk

Frankrijk Gastgezinnen

vanaf € 195

4-daagse schoolreis Frankrijk gastgezinnen | touringcar

vanaf € 195,-


SCHOOLREIS FRANKRIJK GASTGEZINNEN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Frankrijk graag geheel vrijblijvend een offerte schoolreis Frankrijk gastgezinnen op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreizen Frankrijk!


Schoolreizen Frankrijk met verblijf in gastgezinnen!

Voor een boeiende en leerzame kennismaking met de Franse taal en cultuur bieden wij u op diverse plaatsen in Frankrijk de mogelijkheid om tijdens uw schoolreis Frankrijk bij gastgezinnen te verblijven. Voor schoolgroepen die Frankrijk echt willen ontdekken en beleven een uitstekende, educatieve reisformule! Onze gastgezinnen voor uw schoolreis Frankrijk heten u van harte welkom!

"Hébergement en famille" is al jarenlang onze betaalbare succesformule voor schoolreizen naar Frankrijk. Een uitstekende mogelijkheid voor groepen die een educatieve invulling aan hun schoolreis naar Frankrijk willen geven.
Onze bestemmingen voor uw schoolreis naar Frankrijk:

Tijdens uw schoolreis naar Frankrijk kunt u met uw leerlingen in gastgezinnen verblijven in de volgende bestemming:

Gastgezinnen Schoolreis Parijs

Natuurlijk kunt u tijdens uw schoolreis in de Franse hoofdstad verblijven bij gastgezinnen. In de Parijse voorsteden Brétigny-sur-Orge, Eaubonne en Lisses het de gastgezinnen u van harte welkom! Een uitstekende manier om met de Franse Lichtstad en de Franse cultuur kennis te maken! Bezoek onze schoolreis Parijs Gastgezinnen pagina voor meer informatie.

Gastgezinnen Schoolreis Normandië

Prachtige kusten met eindeloze stranden en witte krijtrotsen en een zacht glooiend, groen binnenland met de karakteristieke appelboomgaarden. De verrassend veelzijdige en levendige steden met eeuwelange tradities. Normandië kent een bewogen verleden en dit verleden kunt u ontdekken vanuit onze gastgezinnen plaatsen Rouen in Noord-Normandië en Saint-Malo in Zuid-Normandië. Bezoek onze schoolreis Normandië pagina voor meer informatie.

Gastgezinnen Schoolreis Straatsburg

Straatsburg hoofdstad van de Elzas én één van de hoofdsteden van Europa! Een internationale stad met een prachtig historische centrum dat deel uit maakt van het werelderfgoed van de UNESCO. Straatsburg is een stad die nog steeds aan oude tradities hecht, maar de uitstraling heeft van een moderne en kosmopolitische stad. Wacht niet langer om deze bijzondere stad en geniet van de gastvrijheid van de gastgezinnen in (de omgeving van) Straatburg! Bezoek onze schoolreis Straatsburg pagina voor meer informatie.


Gastgezinnen Schoolreis Provence

Provence, dat met de fascinerende zuidelijke lichtinval zo’n betoverende werking had op het denken en werk van Vincent van Gogh. Avignon is onze gastgezinnenplaats voor uw ontdekkingstocht door de Provence. Geniet van Avignon, wandelend door de oude straten, binnenplaatsen en verborgen tuinen. En… vanuit Avignon zijn de prachtige steden als Nîmes, Arles en Orange én het unieke landschap van de Camargue binnen handbereik! U bent van harte welke bij onze gastgezinnen in (de omgeving van Avignon! Bezoek onze schoolreis Provence pagina voor meer informatie.

Gastgezinnen Schoolreis Bordeaux

Bordeaux is natuurlijk dé wijnstad van Frankrijk, een stad met een  "joyeuze" uitstraling. De stad met haar ontelbare 18e eeuwse monumenten is een wonder van eenheid, dat  is opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Prachtig gelegen aan de rivier de Garonne is Bordeaux een unieke stad die je te voet, per fiets én per boot kan verkennen. Onze gastgezinnen in (de omgeving van) Bordeaux laten uw graag kennismaken met hun fraaie stad!

Schoolreis Frankrijkg Gastgezinnen Offerte

Schoolreis Frankrijk Gastgezinnen per touringcar:

De touringcar is voor uw schoolreis Frankrijk het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt "dicht bij huis" en u heeft ook "ter plekke" extra km's voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox.

Een DVD-speler is ook aanwezig. Wij vragen u zelf DVD's mee te nemen. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Schoolreis Keurmerk Touringcar

Onze chauffeurs - velen rijden al jaren voor ons - ziet u overal in Frankrijk. Zij zijn vakbekwaam, zijn vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Frankrijk en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden. Ons eigen touringcarbedrijf "Ruijs Reizen" is erkend als Keurmerk Touringcarbedrijf! 

Bij onze touringcarreizen zijn natuurlijk 125 excursiekm's per verblijfsdag (te rekenen per overnachting in de standplaats) voor het programma van uw schoolreis Frankrijk inbegrepen.


Schoolreis Frankrijk Gastgezinnen Offerte


De gastgezinnen voor uw schoolreis naar Frankrijk

Tijdens uw schoolreis Frankrijk logeren de leerlingen in de meeste gevallen met twee, drie of vier leerlingen per gastgezin (in meerpersoonskamers). Het centrale ontmoetingspunt is gedurende uw reis de ontmoetingsplaats voor uw groep met de lokale vertegenwoordiger en de gastgezinnen.

Tijdens uw schoolreis Frankrijk is de verzorging in de gastgezinnen is op basis van halfpension (ontbijt en diner). Desgewenst kunnen wij ook voor uw groep een lunchpakket bij de gastgezinnen reserveren. 

Ongeveer één à twee weken voor vertrek ontvangt u van ons de gastgezinnenlijst. Op de gastgezinnenlijst voor uw schoolreis naar Frankrijk worden de adressen en telefoonnummers van de gastgezinnen vermeld en worden tevens bijzonderheden vermeld zoals bijvoorbeeld het al dan niet aanwezig zijn van huisdieren en de mogelijkheid om vegetarische te eten. Vanzelfsprekend houdt u rekening met de gastouders, het karakter van uw schoolreis Frankrijk met verblijf in gastgezinnen is immers anders, dan dat van schoolreizen naar Frankrijk met verblijf in een jeugdherberg of hotel!

De lokale vertegenwoordiger

De lokale vertegenwoordiger in de gastgezinnenplaats selecteert voor ons de gastgezinnen voor uw schoolreis Frankrijk.

Zeker voor deze selectie is het van belang, dat wij iemand ter plaatse hebben in de gastgezinnenwijk voor schoolgroep! Bij aankomst op het centrale ontmoetingspunt op de eerste reisdag is de lokale vertegenwoordiger aanwezig om u en uw leerlingen te ontvangen. Zij kennen de "ins and outs" van de gastgezinnenwijk en zijn u graag behulpzaam bij vragen en eventuele problemen tijdens uw verblijf. Zij zijn echter geen gidsen, die met u op pad gaan en uw groep tijdens uw schoolreis begeleiden.

Hotels voor docenten

Tijdens uw schoolreis naar Frankrijk kunnen u en uw collega's naar keuze overnachten in een gastgezin óf in een hotel in dezelfde gastgezinnenwijk waar uw leerlingen overnachten. Voor het verblijf in een hotel in een 1- of een 2-persoonskamer is een toeslag op de basisreissom van toepassing. De verzorging in deze hotels is op basis van logies en ontbijt. Wij informeren u graag omtrent het hotel voor uw schoolreis naar Frankrijk.

Schoolreis Franrijk Gastgezinnen Offerte

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.