Schoolreis Frankrijk

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Schoolreis Frankrijk

Bienvenue en France! Het land van eeuwenoude steden, uitgestrekte wijngaarden van de Elzas tot aan Bordeaux, kastelen langs rivieren en onherbergzame landschappen. Ontdek ook tijdens uw schoolreis naar Frankrijk het rijke verleden en prachtige natuur! Natuurlijk denkt iedereen aan de lichtstad Parijs maar Frankrijk heeft meer te bieden. Wat dacht u van de hoofdstad van Europa Straatsburg of de wijnstad Bordeaux? In Normandië ontmoeten geschiedenis en natuur elkaar of kom in mediterrane sferen tijdens een schoolreis naar de Provence. Kortom, Frankrijk biedt u elke keer weer een rendez-vous fantastique!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS FRANKRIJK: KIES ZELF!

Frankrijk. Het land van eeuwenoude steden, uitgestrekte wijngaarden van de Elzas tot aan Bordeaux, kastelen langs rivieren en onherbergzame landschappen. Ontdek ook tijdens uw schoolreis naar Frankrijk het rijke verleden en prachtige natuur!

Natuurlijk een schoolreis Parijs, de bruisende Lichtstad op slechts een paar uurtjes rijden van Parijs. Een unieke stad, waar je elke keer weer iets kunt ontdekken. Dwaal eens door één van de vele rijk gevulde musea en verbaas je over de vele eeuwenoude monumenten. Maak een boottocht op de betoverende Seine of maak de “klim” naar Montmarte. Of met kaplaarzen banjerend door de natte onderwereld van de riolen? Parijs biedt u elke keer weer een “rendez-vous fantastique!”. Parijs is al jarenlang de reistopper van onze schoolreizen Frankrijk!

Maar Frankrijk is natuurlijk niet alleen Parijs. Wellicht kiest u voor een schoolreis naar Straatsburg, hoofdstad van Europa en van de Elzas, gelegen aan de Rijn. Geniet van het prachtige historische centrum dat deel uit maakt van het werelderfgoed van de UNESCO. Maar het is ook een moderne en kosmopolitische stad. Wacht niet langer en breng eens een bezoek aan deze bijzondere stad!

En wat denkt u van een schoolreis naar Normandië!? Prachtige kusten met eindeloze stranden en witte krijtrotsen en een zacht glooiend, groen binnenland met de karakteristieke appelboomgaarden. De verrassend veelzijdige en levendige steden met eeuwenlange tradities. Normandië kent een bewogen verleden. De Normandische hertog Willem de Veroveraar begon er zijn zegetocht naar Engeland en op de stranden van de Calvados-kust landden de geallieerden op 6 juni 1944. Beide gebeurtenissen worden in Normandië op nog veel plaatsen in ere gehouden.

​Of wat dacht u van een schoolreis naar de Provence, daar waar Vincent van Gogh zijn onnavolgbare kunstwerken schilderde. En in het hart van de Provence het monumentale Avignon, de pauselijke stad uit de Middeleeuwen. Een levendige Provençaalse stad waar alles draait om levenskunst.

Kortom voor uw schoolreis naar Frankrijk kunt met ons alle kanten op!

Bezoek onze Schoolreis Frankrijk pagina voor het complete overzicht!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte