Schoolreis Parijs Gastgezinnen

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Schoolreis Parijs Gastgezinnen

Op schoolreis naar Parijs? Voor een boeiende en leerzame kennismaking met de Franse taal en cultuur bieden wij u in de Franse hoofdstad Parijs de mogelijkheid om tijdens uw schoolreis Parijs bij gastgezinnen te verblijven. Voor schoolgroepen die Parijs echt willen ontdekken en beleven een uitstekende, educatieve reisformule! Onze gastgezinnen heten u van harte welkom!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

De gastgezinnen voor uw schoolreis naar Parijs:

Tijdens uw schoolreis Parijs logeren de leerlingen in de meeste gevallen met twee, drie of vier leerlingen per gastgezin (in meerpersoonskamers). Het centrale ontmoetingspunt is gedurende uw reis de ontmoetingsplaats voor uw groep met de lokale vertegenwoordiger en de gastgezinnen.
De verzorging tijdens uw schoolreis naar Parijs is in de gastgezinnen op basis van halfpension (ontbijt en diner). Desgewenst kunnen wij ook voor uw groep een lunchpakket bij de gastgezinnen reserveren. Wilt u een avond niet bij de gastgezinnen dineren, dan reserveren wij graag (met toeslag) een diner in één van onze restaurants in Parijs.

Ongeveer één/twee weken voor vertrek ontvangt u van ons de gastgezinnenlijst. Op de gastgezinnenlijst voor uw schoolreis naar Parijs worden de adressen en telefoonnummers van de gastgezinnen vermeld en worden tevens bijzonderheden vermeld zoals bijvoorbeeld het al dan niet aanwezig zijn van huisdieren en de mogelijkheid om vegetarische te eten. Vanzelfsprekend houdt u rekening met de gastouders, het karakter van uw schoolreis Parijs met verblijf in gastgezinnen is immers anders, dan dat van schoolreizen naar Parijs met verblijf in een jeugdherberg of hotel!

De lokale vertegenwoordiger
De lokale vertegenwoordiger in de gastgezinnenwijk in Parijs selecteert voor ons (in samenwerking met ons kantoor in Parijs) de gastgezinnen voor uw schoolreis naar Parijs.
Zeker voor deze selectie is het van belang, dat wij iemand ter plaatse hebben in de gastgezinnenwijk voor schoolgroep! Bij aankomst op het centrale ontmoetingspunt op de eerste reisdag is de lokale vertegenwoordiger aanwezig om u en uw leerlingen te ontvangen. Zij kennen de “ins and outs” van de gastgezinnenwijk en zijn u graag behulpzaam bij vragen en eventuele problemen tijdens uw verblijf in Parijs. Zij zijn echter geen gidsen, die met u op pad gaan en uw groep tijdens uw schoolreis naar Parijs begeleiden.

Hotels voor docenten
Tijdens uw schoolreis naar Parijs kunnen u en uw collega’s naar keuze overnachten in een gastgezin óf in een hotel in dezelfde gastgezinnenwijk waar uw leerlingen overnachten. Voor het verblijf in een hotel in een 1- of een 2-persoonskamer is een toeslag op de basisreissom van toepassing. De verzorging in deze hotels is op basis van logies en ontbijt. Wij informeren u graag omtrent het hotel voor uw schoolreis naar Parijs.

SCHOOLREIS NAAR PARIJS IN GASTGEZINNEN

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Parijs graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis met verblijf in gastgezinnen.

Schoolreizen Parijs met verblijf in gastgezinnen!
Voor een boeiende en leerzame kennismaking met de Franse taal en cultuur bieden wij u in de Franse hoofdstad Parijs de mogelijkheid om tijdens uw schoolreis Parijs bij gastgezinnen te verblijven. Voor schoolgroepen die Parijs echt willen ontdekken en beleven een uitstekende, educatieve reisformule! Onze gastgezinnen heten u van harte welkom!

Een schoolreis naar Parijs per touringcar of trein? Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte voor uw schoolreis naar Parijs in gastgezinnen. En het programma voor uw leerlingen in Parijs? Met de suggesties in ons programma kunt u een afwisselende educatieve reis samenstellen!


Tijdens uw schoolreis naar Parijs kunt u met uw leerlingen in gastgezinnen verblijven in de volgende gastgezinnenwijken:

Gastgezinnenwijk Brétigny-sur-Orge
Al jarenlang komen onze groepen in de Parijse voorstad Brétigny-sur-Orge (en nabijgelegen plaatsen als Bondoufle en Longpont-sur-Orge) even ten zuiden van Parijs. Brétigny-sur-Orge is een groene stad van ca. 21.000 inwoners. Met de RER lijn C reist u in ca. 30 – 40 minuten naar het centrum van de Franse hoofdstad.

Gastgezinnenwijk Eaubonne
De Parijse voorstad Eaubonne met ca. 25.000 inwoners ligt ten noorden van de Franse hoofdstad op zo’n half uurtje rijden van Saint Denis en ca. 40 minuten van Port de Clichy aan de Périphérique van Parijs, Eaubonne ligt in het hart van de vallei van Montmorency en is vanuit Parijs goed te bereiken per touringcar en RER. Onze gastgezinnen in Eaubonne en de lokale vertegenwoordiger heten ook uw schoolgroep tijdens uw schoolreis Parijs van harte welkom!

Gastgezinnenwijk Lisses
Lisses is onze gastgezinnenwijk net even ten zuiden van de Franse hoofdstad. Het verleden van deze voorstad van Parijs gaat terug tot de 9e eeuw toen het toebehoorde aan de abdij van Saint Maur des Fossés. Het huidige Lisses is een kleine moderne stad van ca 8000 inwoners en een geliefde plaats voor schoolgroepen die in de directe omgeving van Parijs bij gastgezinnen willen verblijven. In ca. 40 minuten rijdt u per touringcar naar Porte d’Italie aan de Périphérique van Parijs. Ook per RER is Lisses goed bereikbaar. Bij aankomst in Lisses wordt u hartelijk ontvangen door onze lokale vertegenwoordiger en de gastgezinnen.

Gastgezinnenwijk Versailles
Nieuw! Nu kunt u tijdens uw schoolreis naar Parijs ook overnachten bij gastgezinnen in Versailles! Geef je schoolreis naar Parijs een vorstelijk tintje en kies voor een overnachting bij onze gastgezinnen in Versailles! De leerlingen verblijven met twee-, drie- of viertallen bij onze gezinnen in Versailles en/of het nabijgelegen Le Chesnay en Saint Cyr L’ecole. Wil je ook tijdens je schoolreis Parijs ook in de voetsporen van de Zonnekoning treden? Vraag ons dan tijdig om een vrijblijvende offerte: er is Versailles maar plaats voor één groep per week! Bij aankomst in Versailles wordt u hartelijk ontvangen door onze lokale vertegenwoordiger en door de gastgezinnen.

Reistip!
Franse les in Parijs? Een halve of hele dag in de schoolbanken en je kennis van de Frans taal opfrissen!? Wij verzorgen de Franse lessen tijdens uw schoolreis Parijs! Voor informatie voor de invulling van uw programma bezoek onze pagina schoolreis Parijs.

 

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte