Schoolreis Londen Gastgezinnen

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Engeland > Londen Gastgezinnen

Op schoolreis naar Londen? Londen is there to be discovered!
Met een verblijf in “host families” bieden wij uw leerlingen de mogelijkheid om de Britten en hun “way of life” echt te leren ervaren! “Stay with the British” is al jaren onze betaalbare succesformule voor schoolreizen naar Londen. Een uitstekende mogelijkheid voor groepen die een educatieve invulling aan hun schoolreis naar Londen willen geven. Wij hebben diverse wijken in Londen ter beschikking.
Be our guest anywhere in London!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

De gastgezinnen voor uw schoolreis naar Londen:

Tijdens uw schoolreis naar Londen verblijven de leerlingen in de meeste gevallen met twee, drie of vier leerlingen per gastgezin (in meerpersoonskamers). De plaatselijke vertegenwoordiger (Local Representative) woont in de genoemde standplaatsen. Het centrale ontmoetingspunt (Central meeting point) is gedurende uw schoolreis Londen de ontmoetingsplaats voor uw groep met de plaatselijke vertegenwoordiger en de gastgezinnen. Het centrale ontmoetingspunt heeft een centrale ligging in de betreffende gastgezinnenwijk. Sommige leerlingen zullen vanuit het gastgezin de ontmoetingsplaats te voet kunnen bereiken. Mocht de loopafstand meer dan 15 minuten bedragen, dan worden de leerlingen door hun gastouders ’s ochtends naar het centrale ontmoetingspunt gebracht en ’s avonds ook weer opgehaald.

Bij grotere groepen kunnen er meerdere meeting points worden gebruikt. Groepen die geen “eigen” touringcar tijdens hun schoolreis Londen ter beschikking hebben, verblijven zoveel mogelijk in gastgezinnenwijken met het centrale ontmoetingspunt nabij een metrostation (Underground).

De verzorging in de gastgezinnen is op basis van halfpension (ontbijt en diner) of volpension (ontbijt, lunchpakket en diner). Desgewenst kunnen wij voor uw groep in Londen een lunch of diner reserveren (tegen toeslag) in één van de restaurants waar wij mee samenwerken. Reist u met een nachtrit terug naar Nederland, dan reserveren wij graag een gezellig slotdiner in Londen en een ontbijt onderweg op de terugreis.

Ongeveer 6 weken voor vertrek ontvangen wij van uw school een lijst met hierop het aantal jongens en meisjes vermeld en tevens eventuele bijzonderheden. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld allergieën, diëten en medicatie.

Kort voor vertrek ontvangt u van ons de gastgezinnenlijst. Op de gastgezinnenlijst voor uw schoolreis Londen worden de adressen en telefoonnummers van de gastgezinnen vermeld. Aan de hand van deze lijst kunt u de leerlingen zelf indelen. Op de lijst staat wel al vermeld waar de leerlingen met bijzonderheden kunnen worden ingedeeld. Deze gezinnen zijn aan de hand van de door u opgegeven informatie al geïnformeerd over de allergieën/dieetwensen/medicatie en zullen hiermee rekening houden.

Vanzelfsprekend houdt u rekening met de “British Way of Life” van uw gastgezin. Het karakter van een schoolreis met verblijf in gastgezinnen is immers anders dan dat van schoolreizen met een verblijf in een jeugdherberg of hotel!

De Local Representative
De lokale vertegenwoordiger (Local Representative) in de gastgezinnenwijk in Londen selecteert voor ons de gastgezinnen. Zeker voor deze selectie is het van belang, dat wij iemand ter plaatse hebben.
Bij aankomst op het centrale ontmoetingspunt (Central Meeting Point) in de gastgezinnenwijk is de Local Representative aanwezig om uw groep te ontvangen. De Local Representatives kennen de “ins and outs” van de standplaats, de gezinnen en zijn uw eerste aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Zij zullen dagelijks op het ontmoetingspunt aanwezig zijn en zijn u graag behulpzaam bij vragen of problemen tijdens uw schoolreis in Londen! Zij zijn echter geen gidsen, die met u op pad gaan en uw groep tijdens uw schoolreis in Londen begeleiden.

Hotels voor docenten
Tijdens uw schoolreis Londen kunnen u en uw collega’s naar keuze overnachten bij een gastgezin óf in een hotel of B&B in dezelfde gastgezinnenwijk waar uw leerlingen overnachten. Voor het verblijf in een hotel of B&B in een 1- of een 2-persoonskamer is een toeslag op de basisreissom van toepassing. De verzorging in het hotel of de B&B is op basis van logies en ontbijt. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Informatie over de invulling van uw dagen kunt u terugvinden op onze Londen pagina!

De gastgezinnenwijken waarmee we samenwerken in Londen zijn gesitueerd in de buitenwijken van Londen. De gastgezinnenwijken bevinden zich zowel ten noorden als ten zuiden, zuidwesten en zuidoosten van Centraal Londen.

Ten zuidwesten bieden wij uw groep een verblijf in de wijken Morden, Mitcham, Rosehill en Wimbledon, bekend uiteraard van het beroemde Grand Slam toernooi. In deze wijken werken we met verschillende organisaties samen. Ten zuiden verblijft u in het groene Sutton en Wallington.

Sinds enkele jaren brengen we ten zuiden en zuidoosten ook groepen naar tevredenheid onder in de wijken South Norwood en Sydenham. Vanuit beide wijken is Central London goed bereikbaar per touringcar en met het openbaar vervoer. Deze wijken zijn ook bijzonder geschikt voor groepen die zonder eigen touringcar naar Londen reizen.

Ten noorden van Central London brengen wij onze groepen onder in het altijd levendige Harrow.

Heeft u een programma in Londen, maar wenst u liever buiten Londen te verblijven? Denkt u dan ook eens aan de badplaats Margate, Ashford in Kent, Herne Bay nabij Canterbury en Thurrock gelegen aan de Theems net ten oosten van Londen. Deze plaatsen zijn ook een prima uitvalbasis voor uw programma in Londen.

Dit zijn slechts enkele wijken waar uw leerlingen in gastgezinnen kunnen verblijven. Bent u geïnteresseerd in andere wijken? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte