Altijd al willen verblijven in een prachtig historisch chateau met WOII historie en dit in het veelzijdige Normandië?

Graag brengen wij deze vorm van logies bij jullie onder de aandacht. Een goed alternatief om eens naast een verblijf in een hotel te leggen, je kunt als groep veel meer op jezelf zijn, werken aan teambuilding met de klas en je hebt meer vrijheid.

Het chateau beschikt over o.a. een groot buitenterrein, filmzaal, sporthal en wat te denken van een gezellig kampvuur om de dag mee af te sluiten!

cdb panorama-Eva mei 2020.jpg

Deze bijzondere groepsaccommodatie bieden wij sinds 2 jaar, exclusief voor de Nederlandse markt, naar volle tevredenheid aan.

Het Chateau ligt voor de deur van Bayeux en de stranden van D-Day en op slechts tien minuten rijden van de pittoreske badplaats Courselles-sur-Mer met zijn haven en zandstranden.

Het is de perfecte uitvalsbasis voor groepen om te genieten van de vele excursies en educatieve ervaringen die dit historische gebied te bieden heeft.

Het chateau in een notendop:

 • Capaciteit van 116
 • 2 gebouwen, het kasteel plus de aangrenzende Villa
 • Afgelegen privéterrein
 • Buiten speelveld en binnen sporthal
 • Jeu-de-boules terrein
 • Midget Golf
 • Kampvuurplek
 • Bioscoop / speelkamer
 • Lerarenkamer
 • Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer
 • Geweldig eten, mogelijkheden voor ontbijt, halfpension en volpension.

DSC03554.JPG

Recentelijk hebben wij de Nederlandstalige manager van het kasteel gevraagd hoe het nu met ze gaat in deze bijzondere tijden.

'Waar je normaal veel schoolkinderen zou horen lachen en zien spelen in de tuin van het kasteel was het de afgelopen weken erg stil op het Chateau in Colombiers-sur-Seulles. Geen gasten, geen personeel, geen kinderen, er was helemaal niemand. Alles lag even stil in de strijd tegen COVID19.

Maar....we hebben de afgelopen weken tijdens de lockdown niet stil gezeten! Naast een hoop klusjes, schilderwerk en tuinieren hebben we ons uiteraard verdiept in de nieuwe 1.5 meter samenleving en de nodige acties ondernomen zodat onze schoolgroepen en hotelgasten met een gerust hart bij ons kunnen verblijven. Sinds 15 juni 2020 zijn de grenzen binnen Europa weer open en kunnen we weer internationaal reizen. Het Chateau opent haar deuren weer voor hotelgasten vanaf 10 juli.

De nieuwe maatregelen zullen de nodige aanpassingen en flexibiliteit van ons, het personeel en onze gasten vragen. Ook de leveranciers van excursies en bezienswaardigheden hebben maatregelen getroffen, zo kan het lokale toerisme sinds enkele weken weer functioneren en zien we de buitenlandse kentekens weer langzaamaan arriveren in de regio. Wij zijn er in ieder geval klaar voor om jullie weer in ons gastvrije en “1,5 meter” Chateau te ontvangen!’

20180728_163716.jpg

Meer informatie over een invulling van het dagprogramma is terug te vinden op onze bestemmingspagina over Normandië.

Overigens kan deze bestemming prima gecombineerd worden met bijvoorbeeld een stop en/of overnachting in het Belgische Ieper op de heenreis. Of bezoek op de laatste dag in de middag de geweldige stad Parijs alvorens terug te rijden naar Nederland.

Nieuwsgierig naar beschikbaarheid en mogelijkheden?

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan via onze website en laat u betoveren door dit prachtige gebied!