Activiteit: Wie is de Rat?!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Wie is de mol Rat?

Niet wie is de Mol, maar Wie is de Rat! Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Speel slim als team, ontmasker de rat snel en scoor zoveel mogelijk punten tijdens de doe- en denkopdrachten. Eén probleem… Er is ook een rat actief. Welk team weet de rat te ontmaskeren en de meeste punten te scoren?

In teams gaan jullie het stadscentrum naar keuze in. Zodra de groep compleet is wordt het spel uitgelegd. De teams worden gevormd en de app wordt gedownload. Vervolgens wordt in ieder team op geheel anonieme wijze een rat aangewezen. Wie ó wie is de rat is ons midden?

Zowel doe- als denkopdrachten staan klaar in de officiële app. Per opdracht zijn punten te verdienen. Weten jullie de checkpoints te vinden? Beschikken jullie over creativiteit binnen de groep? Hebben jullie kennis over de stad? Om deze opdrachten te voltooien zal er als team goed samengewerkt moeten worden. Let op: wees ten alle tijden op je hoede. Per team is één rat aanwezig die de boel probeert te saboteren. Weet je als team de rat te ontmaskeren en de opdrachten te voltooien? Of speelt de rat het spel geniaal en lukt het de rat om elke opdracht te laten mislukken?

Wie is de Rat zorgt altijd voor spannende en hilarische momenten die zeer goed zijn voor de teambuilding. Speel slim als team, ontdek de stad, ontmasker de rat en scoor die punten. Welk team gaat er vandoor met de felbegeerde Wie is de Rat trofee?

Wie is de Rat is te spelen in bijna elke stad in Europe én in Nederland. Geïnteresseerd? Neem contact op voor meer informatie en een prijsopgave.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte