Schoolreis Italië

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Schoolreis Italië > Schoolreis Italië

Op schoolreis naar Italië?
Een schoolreis naar Rome is een reis naar een stad met een magische aantrekkingskracht. Of misschien een schoolreis naar Venetië. Een droom op meer dan honderd eilanden. En wat te denken van een schoolreis naar Florence! U reist door schitterende landschappen met te midden van de glooiende heuvels ligt Florence, met de ademloze schoonheid van de volmaakte Renaissance-stad. Wilt u deze Italiaanse kunststeden combineren? Boek dan onze schoolreis Giro d’Italia! Hier krijgt u een Mediterrane zwerftocht langs het mooiste wat er tijdens uw schoolreis Italië te bieden is.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Schoolreis Italië: ​Scopri l’Italia!

Ontdek Italië tijdens uw schoolreizen Italië! Een schoolreis Rome is een reis naar een stad met een magische aantrekkingskracht, die al eeuwen reizigers naar de eeuwige stad lokt. Hemels en chaotisch, een stad vol uitersten. Enerzijds de rijk gevulde schatkamers van de ontelbare musea, paleizen en kerken. Anderzijds de hectische boulevards, de intieme restaurantjes en zonovergoten piazza’s met druk gebarende Romeinen. Geniet van de eeuwige stad tijdens uw schoolreis Italië!

Of misschien een schoolreis Venetië: een droom op meer dan honderd eilanden. Dool door de ontelbare steegjes en over de prachtige pleinen. Of vaar met de vaporetto over het Canal Grande langs de stadspaleizen naar het San Marcoplein. In Venetië zijn mythe en werkelijkheid bijna niet meer van elkaar te onderscheiden.

En wat te denken van een schoolreis Florence! Deze schoolreis Toscane voert u door schitterende landschappen met uitgestrekte wijngaarden afgewisseld door cipressen en olijfgaarden. En dan temidden van de zacht glooiende heuvels van Toscane ligt Florence, met de ademloze schoonheid van de volmaakte Renaissance-stad. De ontelbare kunstschatten vindt u er op elke vierkante meter.

Wilt u tijdens uw schoolreis Italië deze Italiaanse kunststeden combineren? Boek dan onze schoolreis Giro d’Italia! Door verbluffend, afwisselende landschappen en langs idyllische, eeuwenoude stadjes naar de ongeëvenaarde kunstschatten van Florence, Rome en Venetië. Kortom, een Mediterrane zwerftocht langs het mooiste wat er tijdens uw schoolreis Italië te bieden is!

Wilt u nog zuidelijker tijdens uw schoolreis Italië? Boek dan onze schoolreis Sicilië! “Trinakria”, het eiland met de drie punten. Zo werd Sicilië door de oude Grieken genoemd. Door de ligging in het hart van de Middellandse Zee is Sicilië door de eeuwen heen een kruispunt van culturen geweest. De Feniciërs; de Grieken die er hun kolonies vestigden en tempels bouwden; de Carthagers; de Romeinen voor wie Sicilië de korenschuur van het Rijk was; de Byzantijnen; de Arabieren; de Nomandiërs die er hun kathedralen en paleizen bouwden; de “Duitse” Hohenstaufers, de Fransen en Spanjaarden en tenslotte de Italianen uit het verre, onbekende Piëmonte. Allen hebben ze in meer of mindere mate hun sporen nagelaten op het grootste eiland van de Middellandse Zee!

Kortom, voor uw schoolreizen naar Italië kunt met ons alle kanten op!

Bezoek onze Schoolreis Italië pagina voor het complete overzicht!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte