Schoolreis Wenen, Bratislava & Praag

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Schoolreis Oostenrijk > Schoolreis Wenen, Bratislava & Praag

Op schoolreis naar Wenen, Bratislava & Praag? Een prachtige combinatie van drie steden in een reis! De start is in de muziekstad Wenen. Maak een leuke wandeling door de Altstadt van Wenen. In Bratislava is een afwisselende stadswandeling door het oude centrum zeker leuk om te doen. De hoofdstad van Slowakije heeft een gemoedelijke sfeer en alles is op loopafstand. Bij een bezoek aan de Gouden Stad moet een bezoek aan de Praagse Burcht zeker niet ontbreken en sluit de reis af met een heerlijk diner in het centrum van Praag.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS WENEN, BRATISLAVA & PRAAG: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor deze schoolreis graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Wenen, Bratislava & Praag!

Zomaar een idee voor uw reis naar Wenen, Bratislava & Praag:

1e reisdag
Aan het begin van de avond vertrekt u vanaf uw schooladres in Nederland naar Oostenrijk. Met onze comfortabele touringcar rijdt u naar Wenen via de route Frankfurt, Nürnberg, Regensburg, Passau en Linz (met een chauffeurswissel onderweg).

2e reisdag
Aan het begin van de ochtend arriveert u in het prachtige Wenen. U heeft aansluitend een volle dag om deze mooie stad te verkennen. Voor informatie en tips verwijzen wij u graag naar onze Wenen pagina.

3e reisdag
U kunt met onze touringcar naar Bratislava rijden, maar veel leuker is natuurlijk om per boot over de Donau vanuit Wenen naar Bratislava te varen. Maak na aankomst in Bratislava een afwisselende stadswandeling met onze gids door het oude centrum van de Slowaakse hoofdstad.

Halverwege de middag reist u door naar Praag. Na aankomst heeft u alle tijd om de Gouden stad te ontdekken.

Voor de avonduren kunnen wij een theatervoorstelling voor uw groep reserveren. Praag heeft een omvangrijk en gevarieerd theateraanbod van opera, ballet en concerten opgevoerd in monumentale theaters. Iets spannender en houdt u van griezelen? Reserveer dan de Ghost Walk! De oude, bochtige, mysterieus verlichte straatjes van het middeleeuwse Praag lenen zich natuurlijk uitstekend voor een avondje lekker griezelen!

4e reisdag
Een volle dag om het prachtige Praag te verkennen. Voor informatie en tips verwijzen wij u graag naar onze Praag pagina.

5e reisdag
Na het ontbijt heeft u nog een hele dag te besteden in Praag. Wilt u uw reis op een passende wijze afsluiten, dan reserveren wij ook voor uw groep om ca. 20.00 uur een gezellig afscheidsdiner in het centrum van Praag.

Om ca. 23.00 uur vertrek met een nachtrit terug naar Nederland.

6e reisdag
Aankomst in Nederland aan het begin van de ochtend.

Schoolreis Wenen, Bratislava & Praag per touringcar:

De touringcar is voor uw schoolreis Wenen, Bratislava & Praag het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt “dicht bij huis” en u heeft ook “ter plekke” extra km’s voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Wenen, Bratislava & Praag en kennen de weg. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijke geldende regels voor rij- en diensttijden.

Tijdens uw schoolreis naar Wenen, Bratislava & Praag heeft u de keuze uit diverse accommodaties. Zo bieden wij u een verblijf aan in diverse accommodaties in diverse prijsklasses. Zo is er voor ieder wat wils.

Wij informeren u graag over meerdere accommodatie mogelijkheden.

 

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte