Taalreis Suffolk

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Engeland > Taalreis Suffolk

Op taalreis naar Suffolk? De ideale reis om uw Engelse vaardigheden te perfectioneren! Suffolk, een provincie gelegen aan de oostkust van Engeland vol natuurlijke schoonheid. Het is een perfecte bestemming voor een taalreis met charmante dorpjes en middeleeuwse steden die kunstenaars en schrijvers aantrekken. Een overvloed aan geweldige producten en restaurants maken het tevens een speciale plek voor de fijnproevers. In de ochtend volgt u Engelse lessen in uw taalschool en in de middag is er voldoende tijd om deze veelzijdige provincie te ontdekken. In de avond reist u terug naar uw accommodatie of naar uw gastgezin, waar u geniet van een heerlijke maaltijd.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS TAALREIS SUFFOLK: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw taalreis naar Suffolk graag geheel vrijblijvend een offerte op maat! Wij helpen u graag om een afwisselend en educatief programma samen te stellen. Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw taalreis naar Suffolk!

Zomaar een idee voor uw taalreis naar Suffolk:

1e reisdag:
’s Ochtends vroeg vertrekt u vanuit het schooladres naar Calais, waar u aan het begin van de middag met de pendeltrein van Eurotunnel (reistijd 35 minuten) of de ferry van P&O Ferries of DFDS Seaways (reistijd 90 minuten) naar Folkestone (Eurotunnel) of Dover (ferry) reist. Na aankomst op Engelse bodem is het nog zo’n drie à vier uur rijden naar Suffolk, gelegen aan de oostkust van Engeland.

2e reisdag:
In de ochtend volgt uw groep Engelse lessen. Na de lunch vertrekt u naar Bury St. Edmunds voor een
official Bury St. Edmunds Tour, een trip terug in de tijd. U leert over de legende van Sint Edmund en de wolf en ook over de connectie tussen de stad en de Magna Cartam, de eerste Britse grondwet uit 1215. De tour voert u door duizenden jaren geschiedenis en laat u onder andere de Abdij en oude markt van dichtbij ontdekken.
Wenst u eens iets anders? Kies dan voor een “Treasure hunt of Bury St. Edmunds” en een selfie Challenge.
Mocht er nog tijd over zijn, verkent u dan de middeleeuwse straten en architectuur, de Georgische pleinen, het laatst overgebleven regentschap theater van Groot- Brittannië en de literaire banden van de stad met Shakespeare, Charles Dickens en Norah Lofts. Kortom, u heeft veel te ontdekken in Bury St. Edmunds!
Aan het einde van de middag reist u terug naar uw standplaats voor een heerlijk diner in uw accommodatie of gastgezin. In de avond kunnen wij voor uw groep nog een spel of disco avond organiseren.

3e reisdag:
In de ochtend volgt uw groep Engelse lessen. Na de lunch is er tijd voor ontspanning.
Denkt u eens aan een bezoek aan Ipswich, de hoofdstad van het graafschap Suffolk. Deze havenstad, gelegen aan de oevers van de rivier Orwell, ontwikkelde zich binnen slechts enkele decennia van een kleine vissers nederzetting tot een modern industrieel centrum. Dwaal eens door de mooie en onvergetelijke straten van Ipswich of bekijk het opmerkelijke stadhuis. Of bezoek eens de St. Bartholomes kerk en het Christchurch Park, met het landgoed dat op zijn grondgebied is gelegen.
Als alternatief is Norwich ook een aanrader! Deze prachtige historische stad met als hoogtepunt Norwich Castle en haar middeleeuwse kathedraal is ook zeer zeker de moeite waard!
Aan het einde van de middag reist u terug naar uw standplaats voor een heerlijk diner in uw accommodatie of gastgezin. In de avond kunnen wij voor uw groep nog een spel of disco avond organiseren.

4e reisdag:
In de ochtend volgt uw groep Engelse lessen. Na de lunch is er tijd voor sportiviteit!
Wij organiseren graag uw sportmiddag! Denkt u hierbij eens aan een zumba/ dans workshop of een voetbal of rugby workshop!
Of toch nog niet genoeg cultuur gesnoven? U kunt ook een middagexcursie maken naar de universiteitsstad Cambridge, dat bekend staat om de prachtige colleges. Deze zorgen voor enorm veel sfeer in de stad en herbergen diverse gratis musea in de stad. Breng eens een bezoek aan Kings College, Trinity College of St. John’s College en hoor de verhalen over beroemde studenten!
Of geniet van een ontspannen wandeling in Cambridge University Botanic Garden of vaart u eens met een punt de rivier de Cam af.
Voor meer informatie zie onze Cambridge pagina voor afwisselende ideeën voor uw programma!
Aan het einde van de middag reist u terug naar uw standplaats voor een heerlijk diner in uw accommodatie of gastgezin. De laatste avond brengt u gezellig door in uw accommodatie of gastgezin.

5e reisdag:
Na het ontbijt vertrekt u vanuit Suffolk naar Folkestone of Dover, vanwaar u met de pendeltrein of de ferry naar Calais reist. Aansluitend reist u met uw groep door naar Nederland. In de omgeving van de Nederlandse grens kunnen wij voor uw groep een gezellig afscheidsdiner reserveren. Aankomst bij uw schooladres in de loop van de avond.

U heeft verschillende mogelijkheden om naar Suffolk te reizen, afhankelijk van uw wensen, budget en groepsgrootte. U heeft de keuze uit vervoer per touringcar en ferry of trein.

Taalreis Suffolk per touringcar

De touringcar is voor uw taalreis naar Suffolk het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een taalreis naar Suffolk en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Crossing taalreis Suffolk
Als u per touringcar naar Suffolk reist dan kunt u kiezen uit een crossing per boot of per trein.
Mocht u per ferry willen reizen dan bieden wij uw groep overtochten per P&O Ferries en DFDS Seaways.
Deze ferries varen de route Calais- Dover v.v. DFDS biedt ook nog een route Duinkerken- Dover v.v.
De overtochten duren 90 minuten. Mocht u vanuit Duinkerken varen dan duurt de overtocht 120 minuten Echter kunt u aan boord even rustig de tijd nemen voor een lunch of diner in één van de restaurants.

U kunt ook kiezen voor de overtocht per Eurotunnel. Bij de terminal van Eurotunnel in Calais en Folkestone rijdt uw touringcar de trein van Eurotunnel in om vervolgens in slechts 35 minuten het Kanaal “over te steken”.

Tijdens uw taalreis naar Suffolk verblijft u in een “residential accommodation”. Een uitstekende keuze voor een gezellige en betaalbare accommodatie tijdens uw taalreis. Deze woonruimtes (residenties) zijn centraal gelegen ten opzichte van de school, waar uw groep Engelse lessen volgt.

Of wat dacht u van een verblijf in gastgezinnen in Suffolk?
Voor meer informatie zie onze gastgezinnenpagina Engeland.

Beiden accommodatievormen zijn te reserveren op basis van half- of volpension.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte