Prijs op aanvraag

Schoolreis Spanje: Bienvenidos a España!

Een schoolreis Barcelona, al jarenlang één van onze reistoppers! De hoofdstad van de trotse Catalanen, ingeklemd tussen de Montjuïc, Tibidabo en de Middellandse Zee. Daar waar Columbus nabij de haven uitkijkt over de architectonische meesterwerken van de briljante Gaudí. Een schoolreis Barcelona, is een reis naar een stad vol monumenten en kleurrijke musea, maar ook een stad van gezellige tapas-bars en de onvolprezen Mediterrane levenskunst. Barcelona is al jarenlang de reistopper van onze schoolreizen Spanje!

Of een schoolreis Madrid, ooit de hoofdstad van een wereldrijk waarin de zon nooit onderging. Met dit rijke verleden van de Spaanse hoofdstad wordt u steeds weer "geconfronteerd" tijdens uw ontdekkingstochten door de stad, tijdens een bezoek aan het wereldberoemde Prado of het monumentale Koninklijk Paleis. Geniet tijdens uw schoolreis Madrid van haar enorme culturele en artistieke erfgoed van haar eeuwenlange, rijke verleden!

Zoekt u het nog iets zuidelijker reserveer dan onze schoolreis Andalusië: een ontdekkingstocht naar een rijke cultuur en boeiend verleden, naar eeuwenoude, traditionele feesten, naar een betoverende natuur en ook niet onbelangrijk, naar heerlijke tapas..... Hier kun je indrukwekkende monumenten bezoeken zoals het Alhambra in Granada,  de majestueuze Mezquita in Córdoba en in Sevilla de kathedraal en het Alcázar. Al deze hoogtepunten ziet u tijdens uw schoolreis Andalusië.

Kortom, voor uw schoolreis naar Spanje kunt met ons alle kanten op!

Bezoek onze Schoolreis Spanje pagina voor het complete overzicht! 

Schoolreis Spanje

Heeft u vragen?
Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl.

Teruggebeld worden?
Vul dan hieronder uw telefoonnummer in.