Schoolreis Spanje

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Schoolreis Spanje > Schoolreis Spanje

Op schoolreis naar Spanje? Of u nu van kunst, natuur of architectuur houdt, Spanje heeft iedereen iets te bieden! Van het wereldse Barcelona, met de prachtige Sagrada de Familia en de gezellige Ramblas tot aan de koninklijke hoofdstad van Spanje met vele musea, pleinen en groene parken. En niet te vergeten, steden zoals Granada met het nabijgelegen Alhambra, Cordoba en Ronda. Of denkt u ook eens aan het betoverende Sevilla of veelzijdig Valencia, prachtig gelegen aan de kust van Levante en de riviermonding van de rivier de Turia. U komt tijd te kort om dit schitterende vakantieland te ontdekken!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS SPANJE: BIENVENIDOS A ESPAÑA!

Een schoolreis Barcelona, al jarenlang één van onze reistoppers! De hoofdstad van de trotse Catalanen, ingeklemd tussen de Montjuïc, Tibidabo en de Middellandse Zee. Ontdek de meesterwerken van Gaudí o.a. in Park Guëll en de Sagrada Familia of slenter over de gezellige Ramblas naar het Columbus monument. Een schoolreis Barcelona, is een reis naar een stad vol monumenten en kleurrijke musea, maar ook een stad van gezellige tapas-bars en culturele bezienswaardigheden. Barcelona is al jarenlang de reistopper van onze schoolreizen Spanje!

Of wat dacht u van een schoolreis Madrid? Ooit de hoofdstad van een wereldrijk waarin de zon nooit onderging. Tijdens uw ontdekkingstocht door de stad wordt u steeds weer ”geconfronteerd” met dit rijke verleden van de Spaanse hoofdstad. Bezoek het wereldberoemde Prado of het monumentale Koninklijke Paleis. Geniet tijdens uw schoolreis Madrid van haar enorme culturele en artistieke erfgoed en haar eeuwenlange, rijke verleden!

Zoekt u het iets zuidelijker, maak dan een schoolreis Andalusië: een ontdekkingstocht naar een rijke cultuur en boeiend verleden. Naar een betoverende natuur, naar de bakermat van de Flamenco en ook niet onbelangrijk, naar heerlijke tapas! Bezoek indrukwekkende monumenten zoals het Alhambra in Granada, de majestueuze Mezquita in Córdoba en in Sevilla de kathedraal en het Alcázar. Al deze hoogtepunten beleeft u tijdens uw schoolreis Andalusië.

Kortom, voor uw schoolreis naar Spanje kunt met ons alle kanten op!

Bezoek onze Schoolreis Spanje pagina voor het complete overzicht!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte