Schoolreis Oostenrijk

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Schoolreis Oostenrijk > Schoolreis Oostenrijk

Op schoolreis naar Oostenrijk? Imponerende berglandschappen, groene wouden, kraakheldere meren een prachtige steden vol kunst en cultuur. Geniet van het keizerlijke Wenen, ooit de hoofdstad van het machtige Habsburg. Of bezoek Salzburg de geboortestad van Wolfgang Amadeus Mozart. En dan is Oostenrijk natuurlijk ook hét land voor volop winterpret! Met én zonder ski’s. Natuurlijk kun je heerlijk genieten op de ski of snowboard op perfect geprepareerde pistes. Maar daarnaast ook schaatsen op natuurijs, rodelen, sneeuwwandelingen of heerlijk relaxen in de spa: je kan ook van het winterse Oostenrijk genieten zonder dat je de lange latten onderbindt.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS OOSTENRIJK: KIES ZELF!

Oostenrijk is een paradijs voor een afwisselende schoolreis in een prachtig landschap, dat zeker voor Nederlanders tot de verbeelding spreekt.

Wat te denken van de majestueuze hoofdstad Wenen met haar ontelbare monumenten en musea. Geniet er van de Sachertorte in één van de vele koffiehuizen. Geniet van show in de Spaanse Rijschool en beklim de 343 traptreden van de Stephansdom voor een prachtig uitzicht over de stad of bezoek het altijd gezellig Prater. En vanuit Wenen is het ook nog mogelijk om één van die andere parels van Midden-Europa te bezoeken: Bratislava of Budapest zijn zeker een aanrader. Bezoek onze schoolreis Wenen pagina voor meer informatie.

Of kies voor een sch0olreis naar Salzburg, de geboortestad van Mozart. Een meesterlijke stad met prachtige kerken, burchten, kastelen en paleizen. Bezoek het Red Bull Hangar-7 Flugzeugmuseum, een uniek museum in een spectaculair gebouw.  Ga met de kabelbaan naar de Untersberg: vanaf 1776 meter hoogte heb je een schitterend uitzicht over Salzburg. Maak een excursie naar de Eisriesenwelt Werfen: een spectaculair bezoek aan de grootste ijsgrot ter wereld. En vanuit Salzburg is ook een dagtocht naar de Beierse hoofdstad München mogelijk!

Wie droomt er niet van een onbezorgde schoolreis naar de Oostenrijkse sneeuw! Heerlijk skiën of snowboarden op de talrijke perfect geprepareerde pistes in Oostenrijk is natuurlijk een onvergetelijke ervaring! En niet alleen in de winter maar ook in de zomer: op 8 Oostenrijkse gletsjers kun je het gehele jaar door de lange latten onderbinden. Bezoek onze Skireis Oostenrijk pagina voor meer informatie.

Kortom, voor uw schoolreizen naar Oostenrijk kunt met ons alle kanten op!

Bezoek onze Schoolreis Oostenrijk pagina voor het complete overzicht!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte