Super saver schoolreis Limburg

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Schoolreis Nederland > Super saver Schoolreis Limburg

Wilt u op schoolreis in eigen land? Kies dan voor onze Super saver schoolreis Limburg. Tijdens deze 2-daagse reis, kunt u op dag één cultuur snuiven in Maastricht. Op dag twee is het tijd voor actie bij de Wilhelminatoren in Vaals. Kortom, een ideaal uitstapje met uw schoolgroep!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SUPER SAVER SCHOOLREIS LIMBURG: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Limburg graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis naar Limburg.

Zomaar een idee voor uw Super saver schoolreis naar Limburg:

1e reisdag
Om ca. 09.00 uur vertrekt vanaf uw schooladres met onze comfortabele touringcar naar Maastricht. Aankomst om ca. 11.30 uur en aansluitend eigen programma in Maastricht. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het prachtige historische centrum. Voor de shoppers onder de groep zijn er ook vele leuke winkels te vinden. Aansluitend kunt u bijvoorbeeld aan het einde van de middag een boottocht van ca. 50 minuten over de Maas maken waar een aantal bijzondere Maastrichtse hoogtepunten te ontdekken zijn. U passeert onder meer de historische Sint Servaasbrug en de Sint Pietersberg. Aan het einde van de middag vertrek naar uw accommodatie voor de overnachting.

2e reisdag
Na het ontbijt vertrek vanuit uw accommodatie naar de Wilhelminatoren in Vaals. Uw ochtend bestaat uit een afwisselend programma. Er kan gerodeld worden, hoe snel suist u van de rodelbaan af? De attractie is leuk voor iedereen, de snelheid kan namelijk zelf bepaald worden.

Daarna is het tijd om de sprong van de Wilhelminatoren aan te gaan! Vanaf de 35 meter hoge uitkijktoren, tokkelt u naar beneden! Als afsluiter van de ochtend, kan er een potje lasergame gespeeld worden. Wie haalt met zijn team de hoogste score?

Op de terugweg naar huis kan er nog een korte stop gemaakt worden in Valkenburg. Hier heeft u wat vrije tijd om te lunchen en vervolgens reist u door naar uw schooladres.

 

Super saver schoolreis Limburg per touringcar:

De touringcar is voor uw Super saver schoolreis Limburg het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt “dicht bij huis” en u heeft ook “ter plekke” extra km’s voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis binnen Nederland. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijke geldende regels voor rij- en diensttijden.

Stayokay Maastricht is dé locatie voor deze Super saver schoolreis Limburg. Dit sfeervolle hostel is in 2020 volledig gerenoveerd en ligt op een perfecte locatie: schitterend aan de Maas en op loopafstand van de stad.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte