Taalreis Rouen

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Taalreis Rouen

Op talenreis naar Rouen? De ideale reis om uw Franse vaardigheden te perfectioneren!
Rouen is de hoofdstad van Normandië en een stad met veel facetten. Naast de leerzame lessen hoeft u zich geen moment te vervelen! In de ochtend volgt u Franse lessen in uw taalschool en in de middag is er voldoende tijd om deze prachtige stad te ontdekken.
In de avond reist u terug naar uw gastgezin voor het diner en aansluitend heeft u alle tijd om uw geleerde Franse taal in de praktijk te brengen.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS TALENREIS ROUEN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw talenreis naar Rouen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij helpen u graag om een afwisselend en educatief programma samen te stellen. Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw talenreis naar Rouen!

Zomaar een idee voor uw talenreis naar Rouen:

1e reisdag:
Om ca. 08.00 uur vertrek vanaf uw schooladres naar Rouen. U reist via de route Antwerpen, Gent en Amiens naar Rouen. Stops in overleg met uw chauffeur. Om ca. 17.00 uur aankomst in Rouen. Aansluitend ontmoeting met de gastgezinnen op het Central Meeting Point. Vanaf dit punt vertrekt u met uw gastgezin naar hun huis. Diner en ontbijt is bij de gezinnen. Een lunchpakket ontvangt u op het Central Meeting Point van ‘’Boulangerie Paul’’.

2e reisdag:
Na het ontbijt wordt u door uw gastgezin naar de school gebracht. Hier start de Franse les! Er worden groepen van maximaal 15 studenten gemaakt en er wordt les gegeven door gekwalificeerde docenten. Ook ontvangt iedereen lesmateriaal. Het niveau van de lessen is groep gebonden en op maat gemaakt. Na de lunch wordt er een bezoek gebracht aan Rouen en is het tijd voor een Treasure Hunt! In teams gaat men, door middel van opdrachten, de schat zoeken. Welk team vindt de schat als eerste door te kijken, luisteren en lezen! Om 18.30 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin.

3e reisdag:
Na het ontbijt wordt u door uw gastgezin naar de school gebracht. Hier volgt uw groep Franse les tot 13.00 uur. Na de lunch wordt er een bezoek gebracht aan bijvoorbeeld Honfleur. In dit pittoreske stadje maakt u met een gids een stadswandeling door de smalle straatjes en langs de prachtige vakwerkhuizen. Of breng een bezoek aan het huis van de beroemde schilder Claude Monet in Giverny . Om 19.00 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin.

4e reisdag:
Na het ontbijt wordt u door uw gastgezin naar de school gebracht. Hier volgt uw groep Franse les tot 13.00 uur. Na de lunch is het tijd voor een sportieve activiteit. U gaat naar het Accrobranche Sequoia Park waar uw groep een aantal uur kan klimmen en klauteren! Om 18.30 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin. Als afsluiter kan er in de avond in een restaurant gegeten worden (ipv bij uw gezin), er kan een bezoek gebracht worden aan een bioscoop voor een leuke film of er kunnen spelletjes gespeeld worden onder het genot van een lekkere pizza.

5e reisdag:
Na het ontbijt afscheid van de gastgezinnen. Afhankelijk van uw wensen, is er in de ochtend bijvoorbeeld nog wat vrije tijd in Rouen. Vertrek is om ca. 13.30 uur naar Nederland (u kunt ook direct na het ontbijt vertrekken en onderweg een stop maken). Route zie heenreis, stops in overleg met uw chauffeur. Aankomst bij uw schooladres in de loop van de avond.

Bovengenoemd programma is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie over programma mogelijkheden in Normandië? Kijk dan op: Programma Normandië

Schoolreis Rouen per touringcar:

De touringcar is voor uw schoolreis Parijs het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt “dicht bij huis” en u heeft ook “ter plekke” extra km’s voor excursies en transfers.
U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Rouen en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijke geldende regels voor rij- en diensttijden.

Tijdens uw talenreis naar Rouen verblijft u met uw groep bij gastgezinnen. Studenten worden bij geselecteerde gastgezinnen geplaatst in groepjes van twee-, drie- of viertallen. Docenten verblijven ook in geselecteerde gastgezinnen in 1-persoonskamers met een eigen badkamer. Diner en ontbijt is bij de gezinnen. Een lunchpakket ontvangt u van ‘’Boulangerie Paul’’.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte