Taalreis Parijs

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Taalreis Parijs

Op taalreis naar Parijs? De ideale reis om uw Franse vaardigheden te perfectioneren! Parijs is natuurlijk de hoofdstad van Frankrijk, maar eigenlijk al een bezienswaardigheid op zich. Deze romantische en verrassende stad zal nooit vervelen. Naast de leerzame lessen hoeft u zich geen moment te vervelen! In de ochtend volgt u Franse lessen in uw taalschool en in de middag is er voldoende tijd om deze prachtige stad te ontdekken. In de avond reist u terug naar uw gastgezin voor het diner en aansluitend heeft u alle tijd om uw geleerde Franse taal in de praktijk te brengen.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS TAALREIS PARIJS: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw taalreis naar Parijs graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij helpen u graag om een afwisselend en educatief programma samen te stellen. Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw taalreis naar Parijs!

Zomaar een idee voor uw talenreis naar Parijs:

1e reisdag:
Om ca. 07.00 uur vertrek vanaf uw schooladres naar Parijs. U reist via de route Antwerpen, Gent en Lille naar Parijs. Stops in overleg met uw chauffeur. Om ca. 15.00 uur aankomst in Parijs. U kunt uw schoolreis beginnen met een stadsrondrit langs de highlights van Parijs. Om ca. 17.00 uur vertrek naar Bretigny-sur-Orge. Om ca. 18.30-19.00 uur ontmoeting met de gastgezinnen op het Central Meeting Point. Vanaf dit punt vertrekt u met uw gastgezin naar hun huis. Aansluitend heeft u een diner bij uw gastgezin.

2e reisdag:
Na het ontbijt wordt u door uw gastgezin naar de school gebracht (of u kunt er te voet heen indien het op loopafstand is). U ontvangt van uw gastgezin een lunchpakket. Hier start de Franse les om 09.00 uur. Er worden groepen van maximaal 34 studenten gemaakt en er wordt Franse les gegeven door native speakers. Op een dynamische en interactieve manier wordt de Franse taal bijgebracht. Na de lunch wordt er een bezoek gebracht aan Parijs met een beklimming van de Eiffeltoren. Hier heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Om ca. 17.00 uur vertrekt u terug per touringcar naar Bretigny-sur-Orge. Om 18.30-19.00 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin. Aansluitend diner.

3e reisdag:
Na het ontbijt wordt u door uw gastgezin naar de school gebracht (of u kunt er te voet heen indien het op loopafstand is). Van 09.00-12.00 uur is de Franse les. Na de lunch (u ontvangt een lunchpakket) wordt er een bezoek gebracht aan wederom Parijs met dit keer een rondleiding in het prachtige Louvre. Om ca. 17.00 uur vertrekt u terug per touringcar naar Bretigny-sur-Orge. Om 18.30-19.00 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin. Aansluitend diner.

4e reisdag:
Na het ontbijt wordt u door uw gastgezin naar de school gebracht (of u kunt er te voet heen indien het op loopafstand is). Hier volgt u van 09.00-12.00 uur de Franse les. Na de lunch (u ontvangt een lunchpakket) vertrekt u naar Versailles. Hier kunt u het Chateau de Versailles bezoeken met ook entree tot de tuinen. Om ca. 17.00 uur vertrekt u terug per touringcar naar Bretigny-sur-Orge. Om 18.30-19.00 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin. Aansluitend diner.

5e reisdag:
Na het ontbijt afscheid van de gastgezinnen. Afhankelijk van uw wensen, is er in de ochtend bijvoorbeeld nog wat vrije tijd in Parijs. Vertrek is om ca. 13.30 uur naar Nederland (u kunt ook direct na het ontbijt vertrekken en onderweg een stop maken). Route zie heenreis, stops in overleg met uw chauffeur. Aankomst bij uw schooladres in de loop van de avond.

Bovengenoemd programma is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wilt u meer informatie over programma mogelijkheden in Parijs? Kijk dan op: Programma Parijs

Taalreis Parijs per touringcar:

De touringcar is voor uw taalreis Parijs het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt “dicht bij huis” en u heeft ook “ter plekke” extra km’s voor excursies en transfers.
U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een taalreis Parijs en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijke geldende regels voor rij- en diensttijden.

Tijdens uw taalreis naar Parijs verblijft u met uw groep bij gastgezinnen in Bretigny-sur-Orge. Studenten worden bij geselecteerde gastgezinnen geplaatst in groepjes van 2- of 3 tallen. Docenten worden ook geplaatst bij geselecteerde gastgezinnen in groepjes met verblijf in een 1-persoonskamer. Ontbijt en diner is bij gezinnen en u ontvangt tevens een lunchpakket. Voor meer informatie over verblijf in gastgezinnen zie onze pagina Gastgezinnen Parijs.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte