Taalreis Londen

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Engeland > Taalreis Londen

Op taalreis naar Londen? De ideale reis om uw Engelse vaardigheden te perfectioneren! Londen is natuurlijk de hoofdstad van Engeland, maar eigenlijk al een bezienswaardigheid op zich. Denkt u eens aan de typische zwarte taxi’s, de wereldberoemde dubbeldekkers, de nog steeds in het straatbeeld aanwezige rode telefooncellen en uiteraard de straten met linksrijdend verkeer. Naast de leerzame lessen hoeft u zich hier geen moment te vervelen! In de ochtend volgt u Engelse lessen in uw taalschool en in de middag is er voldoende tijd om deze veelzijdige stad te ontdekken.
In de avond reist u terug naar uw accommodatie of naar uw gastgezin, waar u geniet van een heerlijke maaltijd.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS TAALREIS LONDEN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw taalreis naar Londen graag geheel vrijblijvend een offerte op maat! Wij helpen u graag om een afwisselend en educatief programma samen te stellen. Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw taalreis naar Londen!

Zomaar een idee voor uw taalreis naar Londen:

1e reisdag:
’s Ochtends vroeg vertrekt u vanuit het schooladres naar Calais, waar u aan het begin van de middag met de pendeltrein van Eurotunnel (reistijd 35 minuten) of de ferry van P&O Ferries of DFDS Seaways (reistijd 90 minuten) naar Folkestone (Eurotunnel) of Dover (ferry) reist. Na aankomst op Engelse bodem is het nog zo’n twee en half uur rijden naar de Engelse hoofdstad.

2e reisdag:
In de ochtend volgt uw groep Engelse lessen. Na de lunch maakt u zich op voor een veelzijdige fietstocht door Londen.
Met een ervaren gids komt u zeker langs de hotspots, maar ontdekt u ook de plekken die alleen bij de insiders van de stad bekend zijn!
Uiteraard wordt er regelmatig tijdens de tocht gestopt voor een fotomoment. Uw selfie met de Tower of London of Tower Bridge mag natuurlijk niet ontbreken!
Na de fietstocht geniet u nog even van uw vrije tijd en aan het einde van de middag reist u terug naar uw standplaats voor een heerlijk diner in uw accommodatie of gastgezin.

3e reisdag:
In de ochtend volgt uw groep Engelse lessen. Na de lunch is er tijd voor ontspanning.
Denkt u eens aan een bezoek aan één van de vele musea die Londen rijk is; Het Museum of London, dat de geschiedenis van Londen op een interactieve manier weergeeft of het Natural History Museum, waar natuurliefhebbers hun hartje kunnen ophalen.
Of bezoekt u eens het Science Museum, het grootste wetenschapsmuseum ter wereld of het British Museum met haar verzameling kunstvoorwerpen welke tot de grootste collecties ter wereld behoort.
Maar eigenlijk komt u tijd te kort in deze wervelende metropool!
Wij reserveren deze middag ook graag uw bezoek aan de Tower of London of uw bezoek aan de St Paul’s Cathedral, waar u tevens kunt genieten van het schitterende uitzicht over Londen. Het is allemaal mogelijk tijdens deze reis!
Aan het einde van de middag reist u terug naar uw standplaats voor een heerlijk diner in uw accommodatie of gastgezin.

4e reisdag:
In de ochtend volgt uw groep Engelse lessen. Na de lunch staan er weer leuke activiteiten voor uw groep op de planning. Heeft u het nieuwe stadion van voetbalclub Tottenham Hotspur al bewonderd? We boeken voor uw groep graag een rondleiding! Of neemt u eens een kijkje in de rijke historie van de wereldberoemde voetbal club Chelsea Football Club tijdens de Chelsea Stadium Tour door het Stamford Bridge Stadium.
Reist u eens terug naar het duistere verleden van Londen tijdens uw bezoek aan de London Dungeon. Ontmoet beruchte personages uit het verleden, terwijl deze voor u tot leven komen.
Heeft u het overleefd? Dan brengt u de laatste avond van uw reis door in deze bruisende stad.
We boeken graag uw diner in één van de gezellige pubs die deze stad rijk is. Daarna bezoekt u een wervelende musical in één van de vele theaters op London West End.
Na afloop van deze musical reist u terug naar uw standplaats of gastgezin.

Zie onze Londen pagina voor afwisselende ideeën voor uw programma!

5e reisdag:
Na het ontbijt vertrekt u vanuit Londen naar Folkestone of Dover, vanwaar u met de pendeltrein of de ferry naar Calais reist. Aansluitend reist u met uw groep door naar Nederland. In de omgeving van de Nederlandse grens kunnen wij voor uw groep een gezellig afscheidsdiner reserveren. Aankomst bij het schooladres in de loop van de avond.

U heeft verschillende mogelijkheden om naar Londen te reizen, afhankelijk van uw wensen, budget en de groepsgrootte. Voor een reis naar Londen is er de keuze uit vervoer per touringcar en ferry, trein of vliegtuig.

Taalreis Londen per touringcar

De touringcar is voor uw taalreis naar Londen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: U vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar met stereo geluidsinstallatie, dubbele beglazing, verstelbare stoelen en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelbox. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een taalreis naar Londen en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Crossing taalreis Londen

Als u per touringcar naar Londen reist dan kunt u kiezen uit de volgende crossings:

P&O Ferries
Wat is er mooier als eerste beeld van Engeland tijdens uw schoolreis Londen, dan de beroemde “White Cliffs of Dover”. De overtocht met P&O Ferries biedt dit beeld, dat voor velen al eeuwenlang de eerste kennismaking met Engeland is. Tussen Dover en Calais is er overdag elke 45 minuten een afvaart en vaart u comfortabel in circa 90 minuten naar de overkant van Het Kanaal. De crossing met P&O Ferries is de ideale “tussenstop” op uw taalreis naar Londen, waarbij u aan boord natuurlijk ook nog even rustig de tijd kunt nemen voor een lunch of diner in één van de restaurants aan boord.

DFDS Seaways
Met DFDS Seaways kunt u zowel vanuit Calais als Duinkerken per ferry naar Dover. Tussen Calais en Dover is er midweeks circa elk anderhalf uur een afvaart en reist u comfortabel in circa 90 minuten naar Dover. Tussen Duinkerken en Dover is er midweeks elke twee uur een afvaart en reist u comfortabel in circa 120 minuten naar Dover. De vaartijd vanuit Duinkerken is iets langer, maar Duinkerken is weer dichterbij Nederland gelegen, zodat de totale reistijd vrijwel gelijk is. Een crossing met DFDS Seaways is een prettige onderbreking van uw taalreis naar Londen. Geniet aan boord van diverse faciliteiten als restaurants en seashops.

Eurotunnel
De snelste verbinding naar Engeland voor uw taalreis naar Londen: met Eurotunnel van Calais naar Folkestone. Bij de terminal van Eurotunnel in Calais en Folkestone rijdt uw touringcar de trein van Eurotunnel in om vervolgens in slechts 35 minuten het Kanaal “over te steken”. Met Eurotunnel zijn er overdag tot vier vertrekken per uur mogelijk.

Stena Line
Met de Stena Hollandica en de Stena Britannica van de Stena Line vaart u comfortabel van Hoek van Holland naar Harwich. Aan boord van deze prachtige schepen begint u aan een comfortabele en ontspannen overtocht naar Engeland. Stena Line biedt u op haar luxe cruiseferries diverse mogelijkheden om een hapje te eten of van een uitgebreide maaltijd te genieten. Er is voor iedereen wel iets te vinden.
De afvaart vanuit Hoek van Holland is om 14.15 en 22.00 uur en vanuit Harwich om 09.00 en 23.00 uur. Op de nachtboot vanuit Hoek van Holland en vanuit Harwich overnacht u in comfortabele hutten: de volgende ochtend stapt u uitgerust van boord! Vaartijd circa 7 – 8 uur.
Uw touringcar rijdt de boot op maar deze crossing is ook zeer ideaal voor kleine groepjes die als voetpassagier reizen. Aansluitend reist u dan per trein vanuit Harwich naar London!

Taalreis Londen per trein (Eurostar)

Wij verzorgen tevens uw treinreis per Eurostar naar Londen vanaf elk station in Nederland inclusief de zitplaatsreserveringen internationaal. Zeker voor kleinere groepen biedt de Eurostar een uitstekende taalreis naar Londen.

Londen is vanuit Nederland snel en comfortabel te bereiken. Met het “vanaf elk Nederlands Station ticket” reist u vanaf elk Nederlands station naar Brussel Zuid. Vanaf station Brussel Zuid reist u comfortabel (met een stop in Lille) met de Eurostar via de Eurotunnel in iets meer dan twee uur naar Londen.

De Eurostar komt in Londen aan op London St. Pancras International. De terminal in hartje Londen ziet er prachtig hip uit. Dit volledig gerenoveerde Victoriaanse station is een attractie op zich. Vanaf London St. Pancras International heeft u uitstekende verbindingen per Underground naar uw accommodatie in Londen.

Taalreis Londen per vliegtuig

Vanaf Amsterdam Schiphol en Eindhoven Airport heeft u een rechtstreekse en betaalbare verbinding naar diverse luchthavens van de Britse hoofdstad. Wij informeren u graag over vluchttijden en tarieven en verzorgen desgewenst tevens de transfers vanaf en naar de luchthaven in Nederland en Londen.

Tijdens uw taalreis naar Londen heeft u de keuze uit diverse accommodatie mogelijkheden. Zo bieden wij u een verblijf aan in verschillende youth hostels, een uitstekende keuze voor een gezellige en betaalbare accommodatie tijdens uw talenreis naar Londen. Deze hostels zijn gelegen in diverse wijken in Londen en variëren van budgethostels tot hostels met iets meer faciliteiten.
Wij kunnen uw groep onderbrengen in één van de hostels van de St. Christophers Inn Hostel keten, in één van de locaties van het Clink Hostel of in The Generator. Voor meer faciliteiten in uw hostel kunnen wij uw groep een verblijf in één van de locaties van het Safestay Hostel aanbieden.
Uiteraard is dit slechts een greep uit ons aanbod. Wij informeren u graag over meerdere accommodatie mogelijkheden.

Verblijft u met uw groep liever in een hotel? Dit kan uiteraard ook. Wij bieden u een verblijf in centraal gelegen hotels zoals het IBIS Hotel Whitechapel of het Royal National Hotel.
Voor iets voordeligere hoteltarieven kunt u ook denken aan een verblijf in een hotel buiten het centrum van Londen gelegen, zoals het Best Western Hotel Euro Queens en het IBIS Styles Hotel London Croydon. De buiten het centrum gelegen hotels, waarmee wij nauw samenwerken, zijn goed bereikbaar per touringcar en per openbaar vervoer.

Of wat dacht u van een verblijf in gastgezinnen in Londen?
Voor meer informatie zie onze gastgezinnenpagina Londen.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte