Schoolreis Kopenhagen en Hamburg

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Denemarken > Schoolreis Kopenhagen en Hamburg

Op schoolreis naar Kopenhagen & Hamburg? Deze twee havensteden van “formaat” zijn tijdens één reis bezoeken! Kopenhagen, een heerlijke havenstad vol sfeer en warmte. Een stad die wemelt van cultuur met haar waardevolle musea en van gezelligheid in de Tovertuin Tivoli en de op de kades van Nyhavn. En dan Hamburg, de tweede stad van Duitsland, prachtig gelegen aan de Elbe en Alster. Een stad vol vermaak!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS KOPENHAGEN & HAMBURG: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Kopenhagen & Hamburg graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Kopenhagen & Hamburg!

Zomaar een idee voor uw reis naar Kopenhagen & Hamburg:

1e reisdag
Omstreeks 07.00 uur vertrekt u vanuit Nederland naar de Duitse havenstad Puttgarden, vanwaar u per ferry naar het Deense Rødby vaart. Aansluitend doorreis naar Kopenhagen, waar u aan het eind van de middag arriveert.

2e reisdag
Natuurlijk gaat u ’s ochtends meteen op verkenning in Kopenhagen, een culturele stad met musea en architectuur op elke straathoek en bijzondere bezienswaardigheden zoals de vermaarde Kleine Zeemeermin. Pak de fiets of de boot om de stad op een bijzondere wijze te verkennen! Bezoek het majestueuze Slot Amalienborg, laat je verrassen in het controversiële Christiana of ontdek bij Carlsberg hoe deze Deense godendrank wordt gebrouwen.

En aansluitend lekker relaxen in en rondom Strøget of het altijd gezellige Nyhavn. En natuurlijk bezoekt u nog even Tivoli, waar elk bezoek weer als een sprookje is

3e reisdag
Vanuit Kopenhagen is het slechts een uurtje rijden naar het imposante Slot Kronborg, beroemd als de setting van Shakespeare’s Hamlet. Of breng een bezoek aan het hoog aangeschreven Louisiana Musueum of Modern Art. Wellicht kiest u echter als alternatief het befaamde Viking Museum in de oude koningsstad Roskilde.

Aan het begin van de middag vertrekt u naar Rødby en vaart u per ferry naar Puttgarden. Aansluitend doorreis naar de grootste Duitse havenstad Hamburg, waar u aan het begin van de avond aankomt.

4e reisdag
Onder leiding van een gids kunt u de op één na grootste stad van Duitsland ontdekken: een afwisselende rondrit langs o.a. Binnen- en Außenalster, Mönckebergstraße, Jungfernstieg, het stadhuis, de beroemde Reeperbahn, Fischmarkt, de barokke St. Machaelis en natuurlijk de haven en Speicherstadt, ’s werelds grootste historische pakhuizenwijk.

Als alternatief kunt u ook Hamburg actief verkennen tijdens de “Hamburg Stadtralley.” Na afloop kunt u vanuit het “Panorama-Kanzel” van de Fernsehturm de stad van bovenaf nogmaals bekijken.
Of wellicht kiest u voor een bezoek aan het Hachez Chocoversum, echt iets voor zoetekouwen. En voor de voetbalfans is een rondleiding door het vermaarde Volksparkstadion een aanrader! Of daal af in de oude, duistere catacomben van de historische Hamburgse pakhuiswijk Speicherstadt met een bezoek aan de “Hamburg Dungeon” een plek die zeker niets is voor bezoekers met zwakke zenuwen…

Voor meer informatie en mogelijkheden verwijzen wij u naar onze Hamburg pagina.

’s Avonds kunt u een bezoek brengen aan één van de internationale musicalproducties in Hamburg. Of kies voor een bezoek aan één van de variététheaters van Hamburg. En… wellicht na afloop van uw theaterbezoek een “Kneipenbummel”?

5e reisdag
’s Ochtends eerst nog Hamburg verder verkennen tijdens de boottocht door de Duitse wereldhaven aan de Elbe. U vaart langs o.a. de enorme containerschepen en overslaghavens.

Bezoek aansluitend de voormalige emigrantenstad van de rederij HAPAG in de Hamburgse wijk Veddel: hier is het nieuwe interactieve migratiemuseum BallinStadt geopend, waar u de boeiende geschiedenis van de vijf miljoen emigranten naar Amerika op historische bodem kunt nabeleven.

Om uiterlijk 16.00 uur vertrekt u vanuit Hamburg naar Nederland. Aankomst op uw schooladres in de loop van de avond.

Schoolreis Hamburg per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Hamburg het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Hamburg en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

 

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte