Virtueel op schoolreis naar Londen

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

02 juli 2020

Het is weer tijd voor een virtuele schoolreis! Dit keer reizen we af naar Londen, stad van de Big Ben en de rode dubbeldekker bussen. Lees snel verder en ontdek de mooiste bezienswaardigheden en attracties van Londen. Misschien doe je wel inspiratie op voor de volgende schoolreis en zie jij deze beroemde gebouwen wanneer het weer kan in het echt. Welcome to London!

Welkom in Londen!
Op deze website kun je virtueel rondlopen in Londen. Je begint bovenin The London Eye en vanuit daar kun je het volgende punt kiezen. Word het Picadilly Circus, The Big Ben of toch shoppen in Harrods?

Buckingham Palace
Even naar binnen gluren bij de Royal Family, wie wil dat nou niet. Je kunt de State Room bezichtigen, waar buitenlandse gasten onthaald worden, de Grand Hall en de Grand Staircase. In de Queen´s Gallery hangen schilderijen van onder anderen Rembrandt, Rubens en Van Dyck. Bezichtig diverse koninklijke attributen en voel je even helemaal ‘royal’!

Treed hier in de voetsporen van ‘Her Majesty The Queen’

Westminster Abbey
Een bezoek aan Londen is niet compleet zonder een bezoek aan Westminster Abbey, de bekendste en misschien ook wel belangrijkste kerk van Engeland. Talloze huwelijken, kroningen, begrafenissen en andere rituelen hebben hier plaats gevonden.

Bezoek Westminster Abbey

The Natural History Museum
Het museum in Londen heeft een van de grootste natuurhistorische collecties in de wereld. Het gebouw op zich is al indrukwekkend, het lijkt op een kathedraal en overal zijn beeldhouwwerken te vinden. In de centrale hal staat een gigantisch Diplodocus skelet. Een duik in de geschiedenis!

Wandel tussen dinosauriërs

Tower of London
De Tower of Londen is een bezienswaardigheid met een boeiende geschiedenis, vol bijzondere objecten en verhalen. Oorspronkelijk gebouwd als paleis maar als gevangenis is het echt bekend, of liever gezegd berucht, geworden. Nu is het vooral beroemd als de plek waar de Kroonjuwelen tentoongesteld liggen.

Treed binnen in The Tower

St. Paul’s Cathedral
St. Paul’s Cathedral is de grootste kathedraal van Londen en heeft zelfs de grootste koepel ter wereld. Een aantal belangrijke diensten hebben hier plaatsgevonden zoals het huwelijk van prinses Diana en de begrafenis van Lord Nelson. Bewonder de prachtige mozaïeken, indrukwekkende architectuur en de imposante koepel.

Bezoek St. Paul’s Cathedral

Churchill War Rooms
In dit ondergronds complex verbleven tijdens de Tweede Wereldoorlog het Britse Kabinet, onder andere premier Winston Churchill, en de legerleiding. Tijdens een bezoek aan de Churchill War Rooms krijg je een goede indruk van hoe het moet zijn geweest om wekenlang ondergronds te verblijven terwijl de stad regelmatig gebombardeerd werd. Erg indrukwekkend!

Ga mee naar ondergronds Londen!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte