Virtueel op schoolreis naar Barcelona

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

26 januari 2021

Ook in de herfst en winter is het nog uitstekend weer in Barcelona om diverse excursies te ondernemen. Daarom nemen we je even kort mee op een virtuele tour door Barcelona. Vamos!

Welkom in Barcelona!
Op deze website kun je virtueel rondlopen in Barcelona. Kijk je ogen uit in de wereldberoemde Sagrada Familia Basiliek, wandel in de zon over het strand en breng een bezoek aan Camp Nou.

Camp Nou
Breng een bezoek aan de beroemdste sporttempel van Barcelona; Camp Nou. Leer alles over de geschiedenis van de club in het museum en druk een Barca-shirt met je naam erop. Betreed onder andere de eretribune en de kleedruimtes.

Loop in de voetsporen van Lionel Messi op het veld

Park Güell
Oorspronkelijk gebouwd als tuinstad, staat Park Güell bekend om zijn kleurrijke mozaïeken en wonderlijk gevormde trappen en fonteinen. Onderdeel van de Werelderfgoedlijst van Unesco, biedt het park een mooi uitzicht over de stad. De lange kleurrijke betegelde bank en de kleurrijke trappen met de salamander zijn dé plekken om een leuke selfie te maken!

Waan jezelf in de wereld van Gaudí

Mirador de Colom
Het monument van Columbus tref je aan de voet van de Ramblas, met uitzicht op Rambla de Mar.
Waar het standbeeld van Columbus heen wijst, is nog steeds een raadsel. De één zegt dat hij naar het ontdekte continent Amerika wijst en een ander zegt weer dat Columbus naar zijn geboorteplaats wijst. Met een lift betreed je het 60 meter hoge standbeeld en geniet je van een prachtig panoramisch uitzicht.

Bekijk hier het monument van Columbus

Sagrada Familia
Het levenswerk van de modernistische architect Gaudí. Met zijn unieke vormen en structuren is de Sagrada Familia het meest bezochte monument van Spanje. Met zijn prachtige zuilen, de glas-in-lood-ramen en de 5 meter hoge bronzen deur waarop Onze Vader in het Catalaans is uitgeschreven staat de Sagrada Familia symbool voor de stad Barcelona. De bouw van het monument startte in 1882 en tot op heden is het bouwwerk nog altijd niet voltooid.

Waan jezelf in de wereld van Gaudí

La Boqueria
Eén van de grootste vers markten van Spanje tref je in Barcelona. Ervaar een explosie aan geuren en kleuren met een overvloed aan kaas, groente, fruit, vis, vlees, etc. Ook voor een kookworkshop en om tapas te eten ben je hier aan het goede adres.

Ontdek La Boqueria

Montjuic
Met zijn 213 meter de bekendste berg van Barcelona. De wandeltocht begint bij Placa d’Espanya met de Venetiaanse torens en een fontein. S’ avonds trekt de kleurrijke fonteinen show veel bezoekers. Per roltrap kom je bovenaan de berg bij het Palau Nacionel met Museu d’Art de Catalunya. Vervolg je weg naar het Olympisch stadion en Castell de Montjuïc. Heb je geen zin om te wandelen? Vanaf de haven bereik je per kabelbaan het kasteel van Montjuïc op de top. Vanaf hier heb je een schitterend uitzicht over de stad en de Middellandse zee.

Geniet van het prachtige uitzicht

 

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte