Schoolreis naar Berlijn met Europa Speciaal Reizen

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Bent u op zoek naar een onvergetelijke schoolreis Berlijn? Europa Speciaal Reizen biedt dé oplossing voor scholen die op zoek zijn naar educatieve en culturele ervaringen in deze bruisende Duitse hoofdstad.

Ontdek Berlijn, een populaire bestemming voor schoolreizen

Berlijn is een stad doordrenkt van geschiedenis, cultuur en educatieve mogelijkheden. Tijdens uw schoolreis naar Berlijn kunt u een bezoek brengen aan iconische bezienswaardigheden zoals het Berlin Wall Memorial, de Brandenburger Tor, het Joods Museum en het DDR Museum. Deze locaties bieden niet alleen een kijkje in het verleden, maar ook waardevolle leermogelijkheden voor leerlingen.

Een breed aanbod aan educatieve activiteiten

Naast het verkennen van historische bezienswaardigheden, biedt Berlijn ook een scala aan educatieve activiteiten voor schoolgroepen. Zoals een interactieve rondleiding zoals een GPS tour of een Street Art workshop. Ontdek Berlijn ook vanaf het water en geniet van een Berliner Schiffahrt of maak een kanotocht over de Spree.

Plan uw schoolreis naar Berlijn met Europa Speciaal Reizen

Onze schoolreizen zijn niet alleen gericht op vermaak, maar ook op educatie. We selecteren zorgvuldig activiteiten en bezienswaardigheden die leerzaam zijn en bijdragen aan het leerproces van de leerlingen.

We luisteren naar de specifieke wensen en eisen van elke schoolgroep en passen het reisprogramma daarop aan. Of u nu op zoek bent naar een focus op geschiedenis, kunst, cultuur of een combinatie van alles, wij stellen uw programma Berlijn samen dat aan uw verwachtingen voldoet.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een schoolreis naar Berlijn met Europa Speciaal Reizen? Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte