Schoolreis Buitenland: Ontdek Londen, Berlijn, Barcelona, Parijs en Rome met Europa Speciaal Reizen

Wanneer u denkt aan een schoolreis buitenland, wat komt er dan in u op? De historische straten van Londen, de levendige cultuur van Berlijn, of misschien de romantische sfeer van Parijs? Bij Europa Speciaal Reizen maken we deze dromen werkelijkheid.

Europa Speciaal Reizen: Uw Partner voor Schoolreizen naar Londen

Londen, de hoofdstad van Engeland, staat bekend om zijn iconische bezienswaardigheden zoals de Big Ben, de Tower Bridge en het British Museum. Een schoolreis Londen met Europa Speciaal Reizen is niet alleen educatief, maar ook onvergetelijk.

Berlijn, Barcelona, Parijs en Rome: Europa Speciaal Reizen Brengt U Erheen

Berlijn

De Duitse hoofdstad, rijk aan geschiedenis en cultuur, is een must-visit voor elke schoolgroep. Van de Berlijnse Muur tot het Brandenburger Tor, Berlijn zal uw studenten zeker fascineren.

Barcelona

Laat uw studenten kennismaken met de prachtige architectuur van Gaudí en de levendige straten van Las Ramblas. Een schoolreis Barcelona is een duik in kunst, cultuur en geschiedenis.

Parijs

De stad van de liefde wacht op u en uw studenten. Bezoek de Eiffeltoren, het Louvre en geniet van een boottocht op de Seine. Een schoolreis Parijs is een ervaring om nooit te vergeten.

Rome

De eeuwige stad met zijn rijke geschiedenis, van het Colosseum tot de Vaticaanstad, is een perfecte bestemming voor een educatieve reis. Ontdek met ons een schoolreis Rome.

Neem Contact Op met Europa Speciaal Reizen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze reizen? Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of chat. Ons team van experts bij Europa Speciaal Reizen staat klaar om u te adviseren en de perfecte schoolreis voor uw studenten te organiseren.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte