Samenwerking hostelketen Stayokay Nederland

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

11 juli 2020

Trots te melden dat wij een samenwerking zijn aangegaan met hostelketen Stayokay Nederland! Wil je toch op reis met je groep, maar wil je nu liever in Nederland blijven? Dan bieden wij vanaf nu daar de mogelijkheid toe. Met vestigingen in o.a. Apeldoorn, Egmond en Maastricht kun je alle kanten op: kunst & cultuur proeven in de stad, actief de natuur verkennen of even uitwaaien op het strand.

Apeldoorn

Gelegen aan de rand van het bos kan het niet anders dan dat je hier volop gaat genieten van activiteiten in het groen.

Wat te denken van een dag naar Nationaal Park de Hoge Veluwe? Verken met de gratis ‘witte’ fietsen dit bijzondere park. Ook kan er in het Kröller Müller Museum een rondleiding voor de groep geregeld worden. Of anders de middag afsluiten met een wandeling samen met de boswachter, je komt dan zoveel meer te weten over de natuur.

Breng een bezoek aan het Openluchtmuseum in Arnhem, sportievelingen kunnen naar Klimpark Veluwe en voor de mooiste tuinen ga je naar Paleis het Loo. Terug bij het hostel kun je genieten van een heerlijke maaltijd en de diverse buitenmogelijkheden om er samen een fijne avond van te maken!

Maastricht

Prachtig gelegen aan de oevers van de Maas kun je hier prima genieten met de hele groep. Wat te denken van een mooi buitenterras voor een heerlijke barbecue?

Ontdek het oude centrum van Maastricht, wij organiseren graag een stadswandeling voor jullie. Je kunt gaan mountainbiken door de mergelgrotten of breng een bezoek aan het Bonnefanten museum.

Neem een lunchpakket mee en ga op ontdekking door het natuurgebied van de Sint Pietersberg, bezoek Funvalley voor een potje paintball of kruip in de huid van een detective en los een moord op uit het Flikken Maastricht dossier!

Egmond

Hier kun je stad en strand prima combineren. Het hostel ligt ideaal bij strand, zee en aan de Kennemerduinen. Steden als Alkmaar en Bergen liggen op steenworpafstand. Breng een bezoek aan de mooie bloembollenvelden of download de gratis app en verken Egmond.

Uitwaaien op het strand verveelt nooit, organiseer er een sporttoernooi of ga lekker zwemmen. Een prima startpunt voor het verkennen van de rijke historie van Alkmaar is het bezoeken van het Stedelijk Museum. In de nabije omgeving kunnen sportievelingen zich uitleven met survivalen en boogschieten, hoe cool is dat!

Kortom, ook voor een verblijf in eigen land zijn jullie bij ons aan het juiste adres!

Informeer naar de mogelijkheden en vraag, geheel vrijblijvend, een vrijblijvende offerte bij ons aan.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte