Naar Londen met Europa Speciaal Reizen

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

Uw partner voor schoolreizen naar Londen

Als Europa Speciaal Reizen, met meer dan 50 jaar ervaring, zijn we trots op onze gespecialiseerde diensten in schoolreizen naar het buitenland. Londen, een stad die bekend staat als “The world’s most exciting city in the new Millennium,” is één van onze topbestemmingen. Met een breed scala aan leerzame en vermakelijke activiteiten, van historische monumenten tot moderne attracties, biedt Londen een perfecte mix voor educatieve schoolreizen.

Flexibele planning voor uw schoolreis Londen

Met onze expertise kunnen we een schoolreis op maat samenstellen die perfect aansluit bij de behoeften en interesses van uw groep. Van de keuze van het vervoer — of u nu per luxe touringcar, vliegtuig of trein reist — tot de duur van de reis en het type accommodatie. Wij staan voor u klaar om een op maat gemaakte offerte te leveren die perfect aansluit bij uw behoeften en budget.

Uw eerste dag in Londen

De reis begint comfortabel vanaf uw schooladres, waarna u via Calais naar Dover of Folkestone reist met keuzes uit Eurotunnel of ferry. Onderweg kunt u genieten van een tussenstop in het historische Canterbury, voordat u doorreist naar Londen. Onze luxe Tourist Class touringcar, voorzien alle gemakken, zorgt ervoor dat uw reis zo comfortabel mogelijk is.

Een dag vol ontdekkingen tijdens uw schoolreis naar Londen

Verken de spectaculaire bezienswaardigheden van Londen zoals de Tower Bridge, Buckingham Palace en St. Paul’s Cathedral met deskundige gidsen. Bezoek het Science Museum of Natural History Museum, waarbij de educatieve waarde van uw reis verder wordt verrijkt. Sportliefhebbers kunnen kiezen voor een stadiumtour bij Chelsea en Arsenal of wandel over Piccadilly Circus en door Oxford Street. Sluit de dag af met een diner in een Engelse pub en een spannende Jack the Ripper tour.

Persoonlijke en deskundige service

Ons team staat klaar om u te begeleiden en ondersteunen bij elke stap van het planningsproces. Daarnaast kunnen wij ook ontmoetingen via Teams, Zoom of persoonlijk op ons kantoor in Oss organiseren, waarbij reiskosten worden vergoed. Dit zorgt voor een optimale voorbereiding van uw schoolreis.

Veilig en verzekerd op reis

Bij Europa Speciaal Reizen nemen we de veiligheid van uw groep serieus. We bieden de mogelijkheid om een groeps- en schoolreisverzekering af te sluiten via Europeesche Verzekeringen, zodat u met een gerust hart kunt reizen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideale schoolreis naar Londen te plannen!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte