Missen jullie de schoolreizen ook!?

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

01 oktober 2020

Door het Coronavirus is alles anders. Van familiebezoekjes tot gezellige uitjes met vrienden. Rond deze tijd zijn altijd veel scholen op pad voor hun jaarlijkse schoolreis, maar helaas loopt het met de geplande schoolreizen, waar je als docent en leerling zo naar hebt uitgekeken, even helemaal anders.

De volgende reis lijkt wellicht nog ver weg te zijn, maar natuurlijk kun je nu alvast inspiratie op te doen! Weet je al waar de nieuwe reis heen gaat? Wordt het een bestemming waar je al vaker bent geweest, of is het wellicht tijd voor iets nieuws? Wij kunnen niet wachten om weer voor je aan de slag te gaan en een toffe reis met een afwisselend educatief programma samen te stellen! Heb je bijvoorbeeld weleens gedacht aan deze veelzijdige bestemmingen:

  • De Schotse hooglanden met historisch Edinburgh, vol met mythes en legendes
  • Fascinerend Hamburg en Kopenhagen met verrassende bezienswaardigheden
  • Midden-Europa met indrukwekkend Krakau en Berlijn en prachtig Praag

Waarom blijf je op schoolreis gaan? Naast de gezelligheid, heeft een schoolreis vele andere goede redenen! Wat dacht je van:

  • De persoonlijke ontwikkeling van de leerling.
  • Het verbreden van de talenkennis, helemaal wanneer de leerlingen in gastgezinnen verblijven!
  • De ontwikkeling van de zelfstandheid van de leerling.
  • Cultuursnuiven, nieuwe steden en gebieden ontdekken.
  • Het is goed voor de sociale contacten; leerlingen leren beter samenwerken en de band met vrienden/vriendinnen wordt nog beter. Wellicht ontstaan er wel nieuwe vriendschappen!
  • Een schoolreis is het hoogtepunt van het jaar voor de leerlingen. Als leerlingen later terug kijken op de school- en studententijd, denken ze nog met veel plezier terug aan de schoolreis.

Natuurlijk blijven wij gewoon bereikbaar. Heb je vragen of wil je alvast graag sparren en ideeën opdoen voor het samenstellen van een nieuwe reis? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op kantoortijden van maandag– vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur.

Hopelijk kunnen we samen weer snel mooie schoolreizen samenstellen!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte