Groener op schoolreis met Greenseat

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

10-02-2021

Dat tijdens de huidige coronapandemie de aandacht voor duurzaamheid wellicht wat op de achtergrond is geraakt, is natuurlijk te begrijpen. Maar voor Europa Speciaal Reizen blijft duurzaam ondernemen en “groener op reis” ook nu een belangrijke pijler voor de wijze waarop wij ons verder willen ontwikkelen. Ook vanuit het onderwijs krijgen wij steeds meer vragen hoe wij bij de voorbereiding en uitvoering van schoolreizen rekening kunnen houden met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat een schoolreis niet alleen voor de nabije toekomst bijzonder is, maar dat ook komende generaties scholieren kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen tijdens hun schoolreis!

Wij zijn ons bewust van de duurzaamheidseffecten van reizen en willen graag samen met jullie onze verantwoordelijkheid nemen om tot een duurzamere schoolreis te komen. Wij denken graag mee hoe we jullie schoolreis op een meer duurzame manier kunnen uitvoeren. Op welke manier gaan we reizen? Waar kunnen we op letten als we een keuze maken voor een accommodatie? Kunnen we de “plasticverspilling” tijdens de reis terugdringen? Hoe kunnen we samen het reisprogramma invullen, waarbij we nog meer in contact komen met de plaatselijke cultuur? Wij helpen je graag om deze vragen te beantwoorden en delen ook graag de ideeën die wij weer van andere scholen krijgen.

De wens om een steentje bij te dragen aan een beter klimaat en vooral ook om de CO2-uitstoot te reduceren is de eerste stap om bij te dragen aan een beter klimaat. GreenSeat biedt ook jullie de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van je schoolreis te compenseren! Wil je weten hoe? Kijk voor meer informatie over Greenseat en de mogelijkheid om een bijdrage te doen op: www.greenseat.nl

Wij hopen dat we snel weer jullie schoolreis kunnen organiseren met nog meer aandacht voor duurzaamheid!

Kijk hier voor meer informatie over groener op schoolreis gaan.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte