Europa Speciaal Reizen: Waar Avontuur en Educatie Hand in Hand Gaan

Ben je op zoek naar een onvergetelijke schoolreis naar het buitenland? Europa Speciaal Reizen heeft precies wat je nodig hebt! Deze vooraanstaande reisorganisatie staat bekend om haar uitstekende schoolreizen naar de meest fascinerende bestemmingen in Europa. Van het bruisende Londen tot het historische Rome, en alles daartussenin – met Europa Speciaal Reizen wordt een schoolreis een avontuur vol culturele verrijking en onvergetelijke momenten.

Verrijkend Onderwijs, Betoverende Bestemmingen

Bij Europa Speciaal Reizen begrijpen we dat een schoolreis niet zomaar een uitje is. Het is een kans om kennis en leermomenten buiten het klaslokaal te brengen. Daarom hebben we zorgvuldig samengestelde programma’s ontwikkeld die naadloos aansluiten bij de leerdoelen van verschillende vakken en onderwijsniveaus. Onze schoolreizen zijn ontworpen om leerlingen een diepgaand begrip te geven van de geschiedenis, kunst, taal, wetenschap en cultuur van hun gekozen bestemming.

Bij Europa Speciaal Reizen is er voor elk wat wils:

De Magie van Londen Ontdekken

Stap in de bruisende wereldstad Londen, waar oude tradities hand in hand gaan met moderne innovatie. Leerlingen kunnen de rijke geschiedenis van de Tower of London verkennen, de wisseling van de wacht meemaken bij Buckingham Palace en genieten van een meeslepende theatershow in de West End. Londen biedt een scala aan mogelijkheden om zich te verdiepen in kunst, cultuur en wetenschap.

De Gelaagdheid van Berlijn Ervaren

Berlijn, een stad doordrenkt van geschiedenis, heeft veel te bieden aan nieuwsgierige jonge geesten. Tijdens een schoolreis naar Berlijn kunnen leerlingen de overblijfselen van de Berlijnse Muur verkennen, een bezoek brengen aan het indrukwekkende Holocaust Memorial en het beroemde Museuminsel ontdekken. Deze levendige stad biedt ook een opwindende kunst- en muziekscene, waardoor elke dag vol verrassingen zit.

De Betovering van Barcelona Ervaar

Barcelona, de stad van kunstenaars en dromers, is een waar paradijs voor kunst- en cultuurliefhebbers. Tijdens een schoolreis naar Barcelona kunnen leerlingen genieten van de meesterwerken van Gaudí, zoals de Sagrada Família en Park Güell, en zich onderdompelen in de kleurrijke gotische wijk. De Catalaanse cultuur en keuken zullen hun zintuigen prikkelen en hun hart veroveren.

De Romantiek van Parijs Proeven

Parijs, de stad van de liefde, heeft altijd een bijzondere aantrekkingskracht gehad op jong en oud. Een schoolreis naar Parijs biedt leerlingen de mogelijkheid om de majestueuze Eiffeltoren te beklimmen, het Louvre te verkennen en te dwalen door de charmante straten van Montmartre. De Franse taal en cultuur komen tot leven en creëren blijvende indrukken.

De Wonderen van Rome Bewonderen

Welkom in de eeuwige stad, waar geschiedenis op elke straathoek ademt. Een schoolreis naar Rome neemt leerlingen mee op een reis door de oude beschaving, met bezoeken aan het machtige Colosseum, het indrukwekkende Pantheon en de iconische Trevifontein. De Italiaanse keuken zal hun smaakpapillen prikkelen terwijl ze zich onderdompelen in de levendige Italiaanse cultuur.

Plan Nu Jouw Ongelooflijke Schoolreis

Europa Speciaal Reizen staat klaar om jouw schoolreis naar een hoger niveau te tillen. Onze deskundige reisadviseurs helpen scholen bij het samenstellen van op maat gemaakte reisprogramma’s die aansluiten bij hun specifieke behoeften en leerdoelen. Met Europa Speciaal Reizen kunnen leerlingen niet alleen nieuwe plekken ontdekken, maar ook waardevolle ervaringen opdoen die hen een leven lang zullen bijblijven.

Bezoek onze website https://europaspeciaalreizen.nl/ voor meer informatie en begin vandaag nog met het plannen van een schoolreis vol avontuur, ontdekking en educatie!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte