Schoolreis Wintersport Oostenrijk

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Skireis Oostenrijk > Wintersport Oostenrijk

Op schoolreis naar de sneeuw? Met de hele klas op wintersport? Kijkt u eens naar de mogelijkheden om met een groep te genieten van een wintersportreis. Wintersport is bij Europa Speciaal Reizen geheel op maat en inclusief vervoer en overnachtingen en uiteraard kunnen wij voor u desgewenst de skipassen, de benodigde materialen en lessen regelen. Onze accommodaties zijn zorgvuldig uitgezocht en bieden u een prima uitgangspunt voor een onvergetelijk verblijf in Oostenrijk! Wilt u een lang weekend genieten van wintersport? Een midweek, of langer? Het kan allemaal bij Europa Speciaal Reizen.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS OOSTENRIJK: KIES ZELF!

Altijd al eens een wintersportreis met uw school overwogen? Ook in de winter kunt u bij ons terecht!
Wij brengen u naar 2 zeer mooie skigebieden in Oostenrijk, Wagrain (Salzburger Sportwelt/Ski Amadé) en Fügen (Zillertal)!

Onze wintersportreizen naar Oostenrijk zijn een geweldige en sportieve uitdaging voor uw leerlingen. Tevens ontdekken ze de Oostenrijkse cultuur en maken kennis met het skiën en snowboarden. Zowel voor de beginnende leerlingen als de ervaren klasgenoten zijn er tal van mogelijkheden om de verschillende pistes te verkennen. Uiteraard kunnen wij voor u desgewenst de skipassen, de benodigde materialen en lessen regelen. Onze accommodaties zijn zorgvuldig uitgezocht en bieden u een prima uitgangspunt voor een onvergetelijk verblijf in Oostenrijk!

In beide skigebieden vindt u naast het skiën ook nog een ruime keus aan andere activiteiten.
Informeer naar de mogelijkheden!

Voor meer informatie omtrent beide skigebieden verwijzen wij u graag naar de volgende pagina’s:
Wintersport Wagrain
Wintersport Fügen

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte