Taalreis Saint-Malo

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Taalreis Saint-Malo

Op taalreis naar Saint Malo? De ideale reis om uw Franse vaardigheden te perfectioneren! Saint Malo is een prachtige havenstad gelegen in Bretagne en heeft een rijke geschiedenis. Naast de leerzame lessen hoeft u zich geen moment te vervelen! In de ochtend volgt u Franse lessen in uw taalschool en in de middag is er voldoende tijd om deze prachtige stad te ontdekken. In de avond reist u terug naar uw gastgezin voor het diner en aansluitend heeft u alle tijd om uw geleerde Franse taal in de praktijk te brengen.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS TAALREIS SAINT MALO: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw taalreis naar Saint Malo graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij helpen u graag om een afwisselend en educatief programma samen te stellen. Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw taalreis naar Saint Malo!

Zomaar een idee voor uw taalreis naar Saint Malo:

1e reisdag:
Om ca. 07.00 uur vertrek vanaf uw schooladres naar Saint Malo. U reist via de route Antwerpen, Gent en Caen naar Saint Malo. Stops in overleg met uw chauffeur. Om ca. 18.00 uur aankomst in Saint Malo. Aansluitend ontmoeting met de gastgezinnen op het Central Meeting Point. Vanaf dit punt vertrekt u met uw gastgezin naar hun huis. Aansluitend heeft u een diner bij uw gastgezin.

2e reisdag:
Na het ontbijt te voet of per openbaar vervoer naar de school. U ontvangt van uw gastgezin een lunchpakket. Hier start de Franse les om 09.00 uur. Er worden groepen van maximaal 34 studenten gemaakt en er wordt Franse les gegeven door native speakers. Op een dynamische en interactieve manier wordt de Franse taal bijgebracht. Na de lunch wordt er een bezoek gebracht aan Saint Malo waar u een rondleiding krijgt met een gids. Om 18.30-19.00 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin. Aansluitend diner.

3e reisdag:
Na het ontbijt te voet of per openbaar vervoer naar de school. Van 09.00-12.00 uur is de Franse les. Na de lunch (u ontvangt een lunchpakket) wordt er een bezoek gebracht aan het beroemde La Maison Guella. U leert de geschiedenis kennen van de ambachtelijke Biscuitier-banketbakkerij. Er zijn verschillende tentoonstellingen en een film. Natuurlijk kan er ook geproefd worden! Om 18.30-19.00 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin. Aansluitend diner.

4e reisdag:
Na het ontbijt wordt u door uw gastgezin naar de school gebracht (of u kunt er te voet heen indien het op loopafstand is). Hier volgt u van 09.00-12.00 uur de Franse les. Na de lunch (u ontvangt een lunchpakket) vertrekt u naar Mont Saint Michel. Hier kunt u de Abdij bezoeken en is er vrije tijd in Mont Saint-Michel. Aan het einde van de middag vertrekt u terug per touringcar naar Saint-Malo. Om 18.30-19.00 uur aankomst bij het Central Meetingpoint en doorreis naar uw gastgezin. Aansluitend diner.

5e reisdag:
Na het ontbijt afscheid van de gastgezinnen en vertrek naar Nederland. Route zie heenreis, stops in overleg met uw chauffeur. Aankomst bij uw schooladres in de loop van de avond.

De reis is uiteraard uit te breiden met meer dagen. Qua programma is ook nog een rondleiding aan Demeure de Corsaire mogelijk. Hier bezoekt u het huis van de directeur van de Oost-Indische Compagnie en er worden leuke anekdotes uit die tijd verteld. Of leer echte Franse crêpes te maken tijdens een kookles!

Taalreis Saint-Malo per touringcar:

De touringcar is voor uw taalreis Saint-Malo het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt “dicht bij huis” en u heeft ook “ter plekke” extra km’s voor excursies en transfers.
U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een taalreis Saint-Malo en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijke geldende regels voor rij- en diensttijden.

Tijdens uw taalreis naar Saint-Malo verblijft u met uw groep bij gastgezinnen. Studenten worden bij geselecteerde gastgezinnen geplaatst in groepjes van 2- of 3 tallen. Docenten worden ook geplaatst bij geselecteerde gastgezinnen in groepjes met verblijf in een 1-persoonskamer. Ontbijt en diner is bij gezinnen en u ontvangt tevens een lunchpakket.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte