Super saver schoolreis Parijs

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Super saver Schoolreis Parijs

Op Super saver schoolreis naar Parijs? Een Super saver schoolreis Parijs is ideaal om in korte tijd de prachtige lichtstad te ontdekken. Ga langs de ontelbare monumenten; zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame en de Arc de Triomphe of breng een bezoek aan één van de talrijke musea. Deze stad verveelt nooit en er is voor ieder wat wils!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SUPER SAVER SCHOOLREIS PARIJS: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Parijs graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis naar Parijs.

Zomaar een idee voor uw Super saver schoolreis naar Parijs:

1e reisdag
Om ca. 06.00 uur vertrekt u met onze comfortabele touringcar naar Parijs. U rijdt vanuit Nederland via de route Antwerpen, Gent en Lille. In de loop van de middag komt u via de Boulevard Périphérique de Franse hoofdstad binnen.

U begint uw schoolreis met een korte rondrit langs de highlights van Parijs. In overleg met uw chauffeur kunnen er ook korte stops gemaakt worden voor een fotomoment. Aansluitend reist u door naar uw accommodatie. Na de check-in kunt u Parijs op eigen gelegenheid ontdekken! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan hét symbool van Parijs: de Eiffeltoren. Of maak met uw groep een boottocht over de Seine waar u voorbij alle prachtige monumenten van de lichtstad vaart.

2e reisdag
Na het ontbijt vertrek vanuit uw accommodatie. In de ochtend is er natuurlijk tijd om een bezoek te brengen aan één van de vele gratis musea die Parijs telt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het beroemde Louvre of het Musée d’Orsay of juist het iets minder bekende Musée Rodin. Uiteraard blijft er nog wat vrije tijd over zodat u over de Champs Elysées kunt struinen en wat leuke souvenirs voor thuis kunt kopen. Om ca. 15.00 uur vertrek terug naar Nederland. Aankomst bij uw schooladres is in de loop van de avond.

Super saver schoolreis Parijs per touringcar

De touringcar is voor uw Super saver schoolreis Parijs het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Parijs en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Super saver Schoolreis Parijs per trein

Wij verzorgen tevens uw treinreis naar Parijs vanaf elk station in Nederland inclusief de zitplaatsreserveringen internationaal. Zeker voor kleinere groepen biedt de trein een uitstekende en betaalbare schoolreis naar Lille.
Parijs is vanuit Nederland snel en comfortabel te bereiken met de Thalys. Neemt u de vroege internationale verbinding naar Lille (mogelijkheden afhankelijk van het vertrekstation in de omgeving van uw school), dan bent u al om ca. 11.00 uur in Parijs, met aankomst op het station Gare du Nord. Wij adviseren u graag over de dienstregeling en tarieven voor uw schoolreis naar Parijs.

In Parijs bieden wij accommodaties in diverse categorieën. Van eenvoudige budgethotels geschikt voor school- en studentengroepen tot verschillende jeugdhostels, een uitstekende keuze voor een betaalbare en gezellige accommodatie voor uw Super saver Schoolreis naar Parijs.

We bieden een verblijf aan in bijvoorbeeld een jeugdhostel of een 1*-2* hotel in of aan de rand van het centrum van Parijs.

Uiteraard is dit slechts een greep uit ons aanbod. Wij informeren u graag over meerdere accommodatie mogelijkheden.

Musea
In Parijs vindt u de oudste, modernste en misschien wel de mooiste kunstmusea ter wereld. Te beginnen bij natuurlijk het Louvre, met zijn wereldberoemde kunstwerken. Maar ook Musée d’Orsay, gelegen in een voormalige stationshal, is een bezoek waard. Liefhebbers van hedendaagse kunst gaan naar Centre Pompidou. In de tuin van Musée Rodin zijn diverse beeldhouwwerken van zijn hand te zien.

Bezienswaardigheden
Wie aan Parijs denkt, denkt aan de Eiffeltoren. Deze moet je eens in het echt gezien hebben! Vervolgens een bezoek aan de Arc de Triomphe en via één van de vier poten naar het panoramadek. Slenteren over de Champs Elysées terwijl je je vergaapt aan de mooie etalages. Een bezoek aan Ile de la Cité met de Notre Dame en de gezellige Seine oevers maken de dag compleet.

Attracties
Maak een sensationele virtual reality rondvlucht over Parijs bij Flyview Paris of bezoek Musée Grevin, het wassenbeeldenmuseum waar je op de foto kunt gaan met talloze beroemdheden. Voor een spectaculaire visuele tentoonstelling bezoekt u Atelier des Lumières of ga achter de schermen bij het beroemde theater Mogador of Cinema Rex. Even iets anders? Ga een avondje bowlen of krijg les in Jeu de Boules, typisch Frans!

Have a taste of Paris!
Na een heerlijke dag Parijs is het ’s avonds tijd om te dineren! Wij reserveren voor uw groep graag een diner in één van onze restaurants in Parijs. Wij bieden restaurants aan in nagenoeg elke wijk in Parijs!

Themaprogramma’s
CKV Parijs, blik op kunst: als cultuurmetropool biedt Parijs vele mogelijkheden voor een educatieve invulling van uw schoolreis en zijn er volop mogelijkheden om de cultuur en kunst van de Franse hoofdstad op te snuiven. Bezoek één van de rijk gevulde kunstmusea als het Louvre of Musée d’Orsay. Maak een literaire wandeling met gids door Parijs of boek een rondleiding bij de beroemde Opéra. Voor meer informatie zie het tabblad programma op deze pagina.

Natuur en techniek: bezoek in ieder geval het boeiende wetenschapsmuseum Cité des Sciences et de l’Industrie. Of ga naar Explor@dome een interactief museum voor wetenschap en multimedia. Of wat te denken van een bezoek aan de Les Egouts, De riolen zijn de verborgen ondergrondse wereld van Parijs. Voor meer informatie zie het tabblad programma op deze pagina.

Capitale de La Mode: Parijs is de wereldhoofdstad van de mode. Niet alleen wegens de haute couture modeshows, maar ook omdat je in de verschillende wijken alles kunt vinden wat je maar zoekt. Maak met een gids een “fashion walk” door Parijs of bezoek het Musée de la Mode de la Ville de Paris in het Palais Galliera, bekend vanwege zijn fraaie overzichtstentoonstellingen. Of bezoek in februari of september de grote modebeurs Première Vision. Voor meer informatie zie het tabblad programma op deze pagina.

Uiteraard biedt Parijs nog veel meer activiteiten, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte