Super saver schoolreis Disneyland® Parijs

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Super saver Schoolreis Parijs & Disneyland Paris

Op Super saver schoolreis naar Parijs & Disneyland® Paris? Combineer cultureel en plezier in deze 2-daagse reis. Op de eerste dag ontdekt u de prachtige lichtstad. Beklim het boegbeeld van Parijs, de Eiffeltoren. Of breng een bezoek aan één van de vele musea die Parijs telt. Op de tweede dag is het tijd voor plezier en magie door Disneyland® Paris te bezoeken.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SUPER SAVER SCHOOLREIS PARIJS & DISNEYLAND® PARIS: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw Supersaver schoolreis naar Parijs & Disneyland® Paris graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag!

1e reisdag
Om ca. 06.00 uur vertrekt u met onze comfortabele touringcar naar Parijs. U rijdt vanuit Nederland via de route Antwerpen, Gent en Lille. In de loop van de middag komt u via de Boulevard Périphérique de Franse hoofdstad binnen.

U begint uw Super saver schoolreis met een korte rondrit langs de highlights van Parijs. In overleg met uw chauffeur kunnen er ook korte stops gemaakt worden voor een fotomoment. Aansluitend reist u door naar uw accommodatie. Na de check-in kunt u Parijs op eigen gelegenheid ontdekken! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele musea die Parijs telt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het beroemde Louvre of het Musée d’Orsay of juist het iets minder bekende Musée Rodin. In de avond is er tijd voor een bezoek aan de Eiffeltoren of maak een boottocht over de Seine waar u voorbij alle prachtige monumenten van de lichtstad vaart.

2e reisdag
Na het ontbijt vertrek vanuit uw accommodatie naar Disneyland Park Paris. Om 09.30 uur aankomst bij Disneyland Paris en om 10.00 uur opent het park en heeft u de gehele dag de tijd om het Disneyland Park te bezoeken. Er zijn vijf themalanden vol met klassieke Disney verhalen. Maar ook voor de sensatie liefhebbers is er genoeg te doen. Wat dacht u van de Space Mountain of de Big Thunder Mountain. In verband met de terugreis, dient de chauffeur na aankomst negen uur aaneengesloten stil te staan. Vertrek naar Nederland is om ca. 19.00-19.30 uur. Aankomst bij uw schooladres om ca. 01.30-02.00 uur.

Super saver schoolreis Parijs & Disneyland® Paris per touringcar

De touringcar is voor uw Super saver schoolreis Parijs & Disneyland® Paris het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Disneyland® en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

In Parijs bieden wij accommodaties in diverse categorieën. Van eenvoudige budgethotels geschikt voor school- en studentengroepen tot verschillende jeugdhostels, een uitstekende keuze voor een betaalbare en gezellige accommodatie voor uw Super saver Schoolreis naar Parijs.

We bieden een verblijf aan in bijvoorbeeld een jeugdhostel of een 1*-2* hotel in of aan de rand van het centrum van Parijs.

Uiteraard is dit slechts een greep uit ons aanbod. Wij informeren u graag over meerdere accommodatie mogelijkheden.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte