Schoolreis Parijs Dagtocht

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Parijs Dagtocht

Op schoolreis naar Parijs? Bien sûr, Parijs is mondain, romantisch en verrassend tegelijk! Een schoolreis naar Parijs moet u zeker een keer meemaken, slenterend van het ene “quartier” naar het andere. Langs de ontelbare monumenten en in de talrijke musea, die elk een ander stukje van het rijke Franse verleden weerspiegelen. Varend op de flonkerende Seine, genietend op een lawaaierig terrasje of op de trappen bij de Sacré Coeur. Parijs, de geweldige metropool! Een stad die nooit verveelt en waar je steeds weer iets nieuws ontdekt!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

DAGTOCHT PARIJS: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Parijs graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis naar Parijs.

Zomaar een idee voor uw dagtocht naar Parijs:

Eerste reisdag
Om ca. 02.00 – 03.00 uur vertrekt u vanaf uw schooladres en rijdt u via Antwerpen, Gent en Lille naar de Frans hoofdstad. Om ca. 09.00 uur is de aankomst in Parijs en heeft u een hele dag om de prachtige Franse Lichtstad te voet of per openbaar vervoer te verkennen (uw chauffeur slaapt overdag in zijn hotel). Wellicht gaat u Parijs deze dag op de fiets verkennen? Wij reserveren graag voor uw groep de fietsen en desgewenst met gidsen. Of gaat u eerst Parijs vanuit de hoogte bekijken vanaf de Tour Montparnasse of de Eiffeltoren? Ook vanaf het water kunt u Parijs ontdekken: zie tijdens de rondvaart op de Seine de vele monumenten aan u voorbij trekken.
Een bezoek aan één van de vele rijk gevulde musea, zoals het Louvre of Musée d’Orsay: wij reserveren graag de voor schoolgroepen gratis entree. Dan nog even de trappen opklimmen naar Sacré-Cœur en het altijd gezellig drukke Place du Tertre. Of gewoon lekker shoppen in één van die geweldige warenhuizen of trendy winkeltjes!
Aan het begin van de avond kunnen wij desgewenst een gezellig diner voor uw groep reserveren, waarna u om ca. 20.00 uur naar Nederland vertrekt.

Tweede reisdag
Na een lange, maar mooie dag in Parijs, arriveert u om ca. 02.00-03.00 uur op uw schooladres.

Schoolreis Parijs per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Parijs het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.
U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Parijs en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Musea
In Parijs vindt u de oudste, modernste en misschien wel de mooiste kunstmusea ter wereld. Te beginnen bij natuurlijk het Louvre, met zijn wereldberoemde kunstwerken. Maar ook Musée d’Orsay, gelegen in een voormalige stationshal, is een bezoek waard. Liefhebbers van hedendaagse kunst gaan naar Centre Pompidou. In de tuin van Musée Rodin zijn diverse beeldhouwwerken van zijn hand te zien.

Bezienswaardigheden
Wie aan Parijs denkt, denkt aan de Eiffeltoren. Deze moet je eens in het echt gezien hebben! Vervolgens een bezoek aan de Arc de Triomphe en via één van de vier poten naar het panoramadek. Slenteren over de Champs Elysées terwijl je je vergaapt aan de mooie etalages. Een bezoek aan Ile de la Cité met de Notre Dame en de gezellige Seine oevers maken de dag compleet.

Attracties
Maak een sensationele virtual reality rondvlucht over Parijs bij Flyview Paris of bezoek Musée Grevin, het wassenbeeldenmuseum waar je op de foto kunt gaan met talloze beroemdheden. Voor een spectaculaire visuele tentoonstelling bezoekt u Atelier des Lumières of ga achter de schermen bij het beroemde theater Mogador of Cinema Rex. Even iets anders? Ga een avondje bowlen of krijg les in Jeu de Boules, typisch Frans!

Have a taste of Paris!
Na een heerlijke dag Parijs is het ’s avonds tijd om te dineren! Wij reserveren voor uw groep graag een diner in één van onze restaurants in Parijs. Wij bieden restaurants aan in nagenoeg elke wijk in Parijs!

Themaprogramma’s
CKV Parijs, blik op kunst: als cultuurmetropool biedt Parijs vele mogelijkheden voor een educatieve invulling van uw schoolreis en zijn er volop mogelijkheden om de cultuur en kunst van de Franse hoofdstad op te snuiven. Bezoek één van de rijk gevulde kunstmusea als het Louvre of Musée d’Orsay. Maak een literaire wandeling met gids door Parijs of boek een rondleiding bij de beroemde Opéra. Voor meer informatie zie het tabblad programma op deze pagina.

Natuur en techniek: bezoek in ieder geval het boeiende wetenschapsmuseum Cité des Sciences et de l’Industrie. Of ga naar Explor@dome een interactief museum voor wetenschap en multimedia. Of wat te denken van een bezoek aan de Les Egouts, De riolen zijn de verborgen ondergrondse wereld van Parijs. Voor meer informatie zie het tabblad programma op deze pagina.

Capitale de La Mode: Parijs is de wereldhoofdstad van de mode. Niet alleen wegens de haute couture modeshows, maar ook omdat je in de verschillende wijken alles kunt vinden wat je maar zoekt. Maak met een gids een “fashion walk” door Parijs of bezoek het Musée de la Mode de la Ville de Paris in het Palais Galliera, bekend vanwege zijn fraaie overzichtstentoonstellingen. Of bezoek in februari of september de grote modebeurs Première Vision. Voor meer informatie zie het tabblad programma op deze pagina.

Uiteraard biedt Parijs nog veel meer activiteiten, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte