Schoolreis Lyon

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Schoolreis Lyon

Op schoolreis naar Lyon? De op een na grootste stad van Frankrijk heeft veel te bieden. Het was ooit de hoofdstad van het Romeinse Gallië en daar zijn nog veel overblijfselen van te vinden. Een bijzonder kenmerk van deze binnenstad zijn traboules: verborgen passages die tussen de huizen doorlopen. Laat Lyon u verassen! Slenter door de wijk Vieux-Lyon, bezoek één van de vele musea, ga op zoek naar de Romeinen in het amfitheater en geniet van de gezellige sfeer aan de oevers van de rivier. Lyon is de Franse hoofdstad van de gastronomie en heeft een fantastische keuken. Van Romeinse ruïnes tot supermoderne architectuur, Lyon heeft het allemaal!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS LYON: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Lyon graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis naar Lyon.

Zomaar een idee voor uw touringcarreis naar Lyon:

Eerste reisdag
Vroeg in de morgen vertrek vanaf uw schooladres per comfortabele touringcar. Aan het einde van de middag komt u aan in Lyon. Desgewenst kunnen wij een diner in de stad voor u reserveren.

Een dag in Lyon
Voor een goede kennismaking in de stad kunt u ervoor kiezen om een fietstocht of begeleide wandeling te maken. Langs de highlights van de stad zoals de basiliek Notre Dame de Fourvière, die boven de stad uitprijkt, en de wijk La Croix-Rousse met de oude zijdeweverijen. De oude wijk Vieux-Lyon en de kathedraal mag u ook zeker niet overslaan. Lyon eens vanaf een andere kant bekijken? Kies dan voor een boottocht over de Rhône of de Saône.
Voor een cultureel bezoek is er in Lyon ook genoeg te doen. Bezoek bijvoorbeeld het Musée des Beaux-Arts. Dit wordt na het Louvre beschouwd als het belangrijkste kunstmuseum van Frankrijk. Of ga naar het Musée des Tissus et des Arts décoratifs met kostbare stoffen en textiel van over de hele wereld. In Lyon bevinden zicht ook enkele van de oudste Romeinse ruïnes van Frankrijk, waaronder twee amfitheaters en een tempel. Even tot rusten komen in het groen? Bezoek dan Parc de la Tête d’Or, het grootste park van de stad.
In de avond is het de moeite waard nog een wandeling te maken langs pleinen en gebouwen. In Lyon worden namelijk elke avond meer dan 200 plekken magisch verlicht.

Laatste dag
Na het ontbijt vertrek terug naar Nederland. Aankomst bij uw schooladres aan het begin van de avond.

Schoolreis Lyon per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis naar Lyon het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.
U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Lyon en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Wij verzorgen tevens uw treinreis naar Lyon vanaf elk station in Nederland inclusief de zitplaatsreserveringen internationaal. Zeker voor kleinere groepen biedt de trein een uitstekende en betaalbare schoolreis naar Lyon.
Lyon is vanuit Nederland snel en comfortabel te bereiken. Wij adviseren u graag over de dienstregeling en tarieven voor uw schoolreis naar Lyon.

In Lyon bieden wij accommodaties in diverse categorieën. Van eenvoudige budgethotels geschikt voor school- en studentengroepen tot verschillende jeugdhostels, een uitstekende keuze voor een betaalbare en gezellige accommodatie voor uw schoolreis naar Parijs.

We bieden een verblijf aan in verschillende hostels, een uitstekende keuze voor een gezellige en betaalbare accommodatie tijdens uw schoolreis. Wij kunnen uw groep onderbrengen in bijvoorbeeld de Auberge de Jeunesse in Lyon. Verblijft u met uw groep liever in een hotel? Dit kan uiteraard ook. Wij bieden u bijvoorbeeld een verblijf in een IBIS Hotel in een centrale wijk.

Uiteraard is dit slechts een greep uit ons aanbod. Wij informeren u graag over meerdere accommodatie mogelijkheden.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte