Schoolreis Disneyland® Parijs

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Frankrijk > Schoolreis Disneyland® Parijs

Op schoolreis naar Disneyland®? Beleef de Magie van dichtbij in Disneyland® Paris en bezoek het Disneyland® Park of het Walt Disney Studios® Park! In het Disneyland® Park zijn vijf landen te bezoeken, elk in een eigen thema. Bij het Walt Disney Studios® Park kunt u alles te weten komen over de geheimen van de filmwereld. Ook zijn er voor de durfals onder ons in beide parken genoeg gave attracties te vinden. Kortom, voor ieder wat wils en zeker een bezoek waard!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS DISNEYLAND® PARIS: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Disneyland® graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag!

Bij een dagtocht Disneyland® Paris vertrekt u met onze comfortabele touringcar om ca. 03.00-04.00 uur (afhankelijk van uw vertrekadres). Aankomst is om ca. 09.30-10.00 uur en aansluitend kunt u een bezoek brengen aan de parken. U kunt hierbij kiezen uit het Disneyland® Park of het Walt Disney Studio’s® Park. Maar een combinatieticket waarmee beide parken bezocht kunnen worden, is ook mogelijk!

Als je Main Street USA® in het Disneyland Park binnenwandelt begin je te dromen met je ogen wijd open. Hier vind je 5 themalanden vol klassieke Disney verhalen. Maar ook voor de extreme sensaties zit je goed in het Disneyland Park. Wat dacht je van Space Mountain: Mission 2, een razendsnelle rit naar de grenzen van het universum en verder….of probeer Big Thunder Mountain, een spannende rit in een op hol geslagen mijnwagentje!

Het Walt Disney Studios Park is dé plaats om alles te weten te komen over de sensationele geheimen van achter de schermen en ook hier zijn extreme sensaties te vinden! The Twilight Zone Tower of Terror™ **, het hotel waar de dienstlift sneller valt dan de zwaartekracht of Ratatouille: The Adventure, gekrompen tot het formaat van een rat, word je ondergedompeld in een unieke, kleurrijke, geurrijke en smaakvolle Disney belevenis… Rémy en zijn vrienden hebben heel wat pannetjes pret op het vuur staan. Maar dan loopt het volledig in de soep en worden jij én zij ontdekt in de reusachtige keuken. Chef-kok Skinner opent de jacht op jullie! Met Ratatouille: The Adventure duik en draai en baan je je een weg door een spannend avontuur waarvan je beslist zin krijgt in nog een portie!

Afhankelijk van de sluitingstijd van de parken (dit verschilt per seizoen), kunt u nog een bezoek brengen aan Disneyland® Village. Vertrek naar Nederland is om ca. 19.00-19.30 uur, stops onderweg zijn in overleg met uw chauffeur. Aankomst bij uw schooladres na middernacht.

Uiteraard is een bezoek aan Disneyland® Paris ook te combineren met uw schoolreis Parijs.

Schoolreis Disneyland® per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Disneyland® het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.
U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Disneyland® en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte