Super Saver City Cruise Cambridge

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Engeland > Super saver City Cruise Cambridge

Op schoolreis naar Cambridge? Dat kan nu met onze Super saver City Cruise Cambridge! Cambridge is echt een universiteitsstad en staat bekend om de prachtige colleges. Deze zorgen voor enorm veel sfeer in de stad en herbergen diverse gratis musea in de stad. Breng eens een bezoek aan Kings Colleges, Trinity College of St. John’s College en hoor de verhalen over beroemde studenten! Of geniet van een ontspannen wandeling in Cambridge University Botanic Garden of vaart u eens met een punt de rivier de Cam af. Kortom, een onvergetelijke dag Cambridge!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SUPER SAVER CITY CRUISE CAMBRIDGE: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Cambridge graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis naar Cambridge!

Zomaar een idee voor uw Super saver City Cruise Cambridge

1e reisdag
Met Europa Speciaal Reizen & Stena Line “even” naar Cambridge! Dat kan nu met onze Super saver City Cruise Cambridge! Om ca. 20.00 uur stapt u aan boord van de luxe cruiseferry. De nachtafvaart op de heenreis vanuit Hoek van Holland is om 22.00 uur. Aan boord kunt u genieten van alle faciliteiten die Stena Line u biedt: wellicht eerst genieten van een diner, daarna even shoppen en dan naar de film! U overnacht aan boord in comfortabele hutten met douche en toilet.

2e reisdag
Na een goede nachtrust op zee, kunt u desgewenst eerst nog even ontbijten. Na ontscheping om ca. 07.00 uur reist u per trein of per touringcar naar Cambridge, waar u al om ca. 09.00 uur arriveert.

Maak na aankomst eerst een wandeling (desgewenst met een gids) langs de eeuwenoude monumenten en colleges van deze beroemde universiteitsstad en bezoek aansluitend Kings College Chapel met de indrukwekkende 15e -eeuwse kapel van het gelijknamige college. Bezoek ook Peterhouse, gebouwd in ongeveer 1284 en het oudste college dat nog steeds in gebruik is. En dan naar de Bridge of Sighs, een overdekte brug over de rivier de Cam, één van Engeland’s meest gefotografeerde monumenten!

Cambridge op een andere manier verkennen? Kies dan voor een verrassende boottocht op de Cam óf nog leuker, ga zelf net als de studenten van Cambridge punteren op de Cam! Of bezoek het gratis toegankelijke Fitzwilliam Museum met o.a. een prachtige collectie eeuwenoude manuscripten en schilderijen van o.a. Titiaan en Rembrandt. Of ga naar het Cambridge Museum of Technology gevestigd in een indrukwekkend pompstation uit de 19e eeuw. En tentslotte natuurlijk nog even vrije tijd om gezellig te shoppen: alle grote winkelketens zijn er te vinden, maar ook de kleine trendy boetiekjes en andere unieke winkeltjes in de kronkelige straatjes zijn zeer de moeite waard.

Na een lange dag in Cambridge vertrekt u om 18.30 uur naar Harwich, waar de ferry om 23.00 uur afvaart. Aan boord kunt u weer genieten van alle faciliteiten!

3e reisdag
Wellicht eerst nog even genieten van het uitgebreide ontbijt. Om 07.45 uur stapt u uitgerust van boord in Hoek van Holland.

Super saver City Cruise Cambridge per touringcar

De touringcar is voor uw Super saver city cruise Cambridge het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Cambridge en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Crossing Super saver City Cruise Cambridge

Met de Stena Hollandica en de Stena Britannica van de Stena Line vaart u comfortabel van Hoek van Holland naar Harwich. Aan boord van deze prachtige schepen begint u aan een comfortabele en ontspannen overtocht naar Engeland.

De afvaart vanuit Hoek van Holland is om 22.00 uur en vanuit Harwich om 23.00 uur. Op de nachtboot vanuit Hoek van Holland en vanuit Harwich overnacht u in comfortabele hutten: de volgende ochtend stapt u uitgerust van boord! Uw touringcar rijdt de boot op maar deze crossing is ook zeer ideaal voor kleine groepjes die als voetpassagier reizen. Aansluitend reist u dan per trein vanuit Harwich naar Cambridge!

In Cambridge hoeft u zich geen moment te vervelen!

Hieronder treft u een aantal ideeën voor een educatieve invulling van één of meerdere reisdagen in Cambridge.

Musea
In Cambridge dient een bezoek aan het Fitzwilliam Museum, met onder andere een prachtige collectie eeuwenoude manuscripten en schilderijen van bijvoorbeeld Titiaan en Rembrandt, niet te ontbreken.

Of bezoekt u eens het Cambridge Museum. Dit museum, gehuisvest in een 17e-eeuws gebouw, neemt u bij de hand tijdens een fascinerende trip door de geschiedenis van de stad.

Het Museum of Archaelology and Anthropology laat juist topklasse kunst en artefacts van over de hele wereld zien!

Bezienswaardigheden
In het centrum van het boeiende Cambridge ligt Cambridge University, opgesplitst in 31 colleges met een prachtige architectuur. Meest bekend is Kings College met zijn bijzondere gotische kapel en zijn illustere lijst van voormalige studenten. Volg eens een rondleiding om de verhalen te horen over de beroemde studenten!

Bezoek ook Peterhouse, gebouwd in ongeveer 1284 en het oudste college dat nog steeds in gebruik is. En dan naar de Bridge of Sighs, een overdekte brug over de rivier de Cam, één van Engeland’s meest gefotografeerde monumenten!

Of wandel eens met een gids door deze beroemde universiteitsstad met haar gezellige kronkelstraatjes en talrijke monumenten en colleges of geniet van een ontspannen wandeling in Cambridge University Botanic Garden.

Attracties
Of kiest u eens voor een boottocht of vaart u eens met een punt de rivier de Cam af! Uw gids vertelt u onderweg alles over de colleges en deze mooie stad!

Blijft u langer in Cambridge, dan kunt u ook kiezen voor een excursie naar Londen.

Zie onze Londen pagina voor afwisselende ideeën voor uw programma!

Have a taste of Cambridge
Na een heerlijke dag Cambridge is het ’s avonds tijd om te dineren! Wij reserveren voor uw groep graag een diner in één van onze restaurants/pubs in Cambridge.

Avondprogramma
’s Avonds in Cambridge een avondje theater? Wij reserveren voor uw groep graag de tickets voor een leuke voorstelling in het Cambridge Theatre.

Een andere avondinvulling? Denkt u eens aan een ghost tour in Cambridge!

Uiteraard biedt Cambridge nog veel meer activiteiten, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte