Schoolreis Londen Dagtocht

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Engeland > Londen Dagtocht

Op schoolreis naar Londen? Met Europa Speciaal Reizen “even” naar Londen! The world’s most exciting city in the new Millennium!” Een fantastische stad, waar u elke keer weer iets nieuws kunt ontdekken.
Een bezoek aan de Tower of London, dwalen door één van de vele beroemde musea zoals het Tate Modern, een boottocht op de Theems of gewoon gezellig shoppen in Oxford Street en daarna lekker de pub in. Kortom, een onvergetelijk dagje Londen!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

DAGTOCHT LONDEN: KIES ZELF!

Met Europa Speciaal Reizen “even” naar Londen. Dat kan met onze dagtocht Londen!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Londen graag geheel vrijblijvend een offerte op maat! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw dagtocht naar Londen!

Zomaar een idee voor uw dagtocht naar Londen:

Eerste reisdag
Om circa 01.00 – 02.00 uur vertrekt uw groep vanaf het schooladres en rijdt u via Antwerpen en Gent naar het Franse Calais, vanwaar u in 35 minuten met Eurotunnel “naar de overkant” reist. Om circa 09.00-09.30 uur arriveert u in Londen en heeft u met uw groep een hele dag om de prachtige Britse hoofdstad te voet of per openbaar vervoer te verkennen (uw chauffeur slaapt overdag in zijn hotel).

Londen, een fantastische stad waar u elke keer weer iets nieuws kunt ontdekken. Zoals de spectaculaire London Eye en de eeuwenoude Tower of London. Dwaal tijdens uw schoolreis Londen eens door één van de rijk gevulde musea zoals het Tate Modern of het British Museum en geniet van het uitzicht op de skyline van Londen tijdens een boottocht over de Theems. Slenter over kleurrijke pleinen en door elegante winkelstraten zoals Piccadilly Circus, Leicester Square en Oxford Street. Of boek een stadiumtour bij Chelsea of een cricket workshop. En geniet ‘s avonds van de gezelligheid in één van de talloze pubs!
Zie onze Londen pagina voor afwisselende ideeën voor uw programma!

Aan het begin van de avond kunnen wij desgewenst een gezellig diner voor uw groep reserveren. Na een enerverende dag in Londen vertrekt u om circa. 20.00-21.00 uur vanuit Londen naar Folkestone, vanwaar u met Eurotunnel naar Calais reist.

Tweede reisdag
Na een lange, maar mooie dag in Londen, arriveert u aan het begin van de ochtend op uw schooladres.

Dagtocht Londen per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Londen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis Londen en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Crossing dagtocht Londen

De snelste verbinding naar Engeland voor uw schoolreizen Londen: met Eurotunnel van Calais naar Folkestone. Bij de terminal van Eurotunnel in Calais en Folkestone rijdt uw touringcar de trein van Eurotunnel in om vervolgens in slechts 35 minuten het Kanaal “over te steken.” Met Eurotunnel zijn er overdag tot vier vertrekken per uur mogelijk.

In Londen hoeft u zich geen moment te vervelen!

Hieronder treft u een aantal ideeën voor een educatieve invulling van één of meerdere reisdagen in Londen.

Musea
Londen heeft een fantastische collectie van gratis musea. Op dit moment zijn er meer dan 50 gratis nationale musea te vinden.

Wat dacht u van het Museum of London, die de geschiedenis van Londen op zo’n interactieve manier weergeeft? Of het Natural History Museum, waar natuurliefhebbers hun hartje kunnen ophalen.

De kunstliefhebbers kunnen terecht in het British Museum. De verzameling kunstvoorwerpen behoort tot de grootste collecties ter wereld.

Voor de internationale moderne kunst kunt u volop genieten in Tate Modern. Niet alleen de collectie in het museum is spectaculair, ook het gebouw waarin het museum is gevestigd, is imposant te noemen!

En bezoekt u ook eens het Imperial War Museum, één van de meest bekende oorlogsmusea in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. De verschillende tentoonstellingen met verhalen over mensen wiens leven is beïnvloed door oorlog, door unieke documenten en objecten, kunst, geluid, film en andere middelen. Kortom, voldoende diversiteit en dus voor ieder wat wils!

Bezienswaardigheden
Tijdens uw schoolreis Londen mag een bezoek aan de beroemde Tower of London zeker niet ontbreken. Maak kennis met de eeuwenlange geschiedenis van de Tower als koninklijk paleis en fort, als gevangenis en executieplaats, als munt en arsenaal en als “kluis” voor de kroonjuwelen.

Recht tegenover de Tower of London heeft de imposante kruiser HMS Belfast haar laatste ankerplaats gevonden. Uw leerlingen kunnen alle negen dekken bezoeken van het oorlogsschip dat onder andere op D-Day een eminente rol speelde.

En bezoekt u ook eens de St. Paul’s Cathedral. Verken de meer dan 300 jaar oude kathedraal vol met prachtige mozaïeken en vakmanschap.

Het Shakespeare’s Globe Theatre brengt de Engelse literatuur tijdens uw schoolreis wel heel dichtbij! Het ronde gebouw met smetteloos, wit pleisterwerk is een reconstructie van het theater uit Shakespeare’s tijd. Meld u aan voor een rondleiding, voorstelling of een workshop.

Attracties
Ook Londen biedt een diversiteit aan attracties.

Lekker griezelen in de kerkers van de London Dungeon, waar de meest angstaanjagende gebeurtenissen uit de Britse geschiedenis worden getoond: “14 shows on your 90 minute tour”.

Of bezoek the London Bridge Experience en reis terug in de tijd en kom meer te weten over de geschiedenis van the London Bridge.

En geniet van de spectaculaire London Eye. Met zo’n 135 meter is dit reuzenrad het hoogste ter wereld. Ervaar Londen op hoogte!

Nergens ter wereld is een brug zo’n icoon van een stad als in Londen: de beroemde Tower Bridge. Beklim de torens van de mooiste brug ter wereld en ontdek hoe deze ruim honderd jaar oude brug wordt geopend.

Voor de sportliefhebbers is in het “sportgekke” Engeland natuurlijk ook van alles te beleven. Wij kunnen voor uw groep tijdens uw schoolreis Londen bij Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur of het Wembley Stadium een stadiontour aanvragen. En denkt u ook eens aan een bezoek aan de Britse sporttempels Wimbledon en Lord’s Cricket Ground.

Of ga eens naar één van de bijzondere markten in Londen. Het wereldberoemde Portebello Road in Notting Hill. Of de Camden Markets, zeer populair bij jongeren.

London by boat! Vertrek vanaf Westminster Pier aan de voet van de Big Ben of vanaf Tower Pier per boot naar Greenwich. Vanaf de Theems glijdt Londen aan u voorbij. Er zijn verschillende routes mogelijk waarbij u Londen vanaf het water ontdekt.

Have a taste of London!
Na een heerlijke dag Londen is het ’s avonds tijd om te dineren! Wij reserveren voor uw groep graag een diner in één van onze restaurants in Londen. Wij bieden restaurants aan in nagenoeg elke wijk in Londen!

Avondprogramma
’s Avonds in Londen een avondje theater? Londen heeft een zeer gevarieerd theateraanbod met vele sprankelende musicals! Wij reserveren voor uw groep graag de tickets voor spectaculaire musicals zoals The Lion King, &Juliet, Mamma Mia en Wicked.

Of uw groep kan Londen op een wat minder gebruikelijke manier wandelend verkennen tijdens de angstaanjagende Jack The Ripper tour of Ghost tour.

Uiteraard biedt Londen nog veel meer activiteiten, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte