Schoolreis Phantasialand®

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Duitsland > Schoolreis Phantasialand®
Op schoolreis naar Phantasialand®? Beleef met uw schoolgroep een geweldige dag! Breng een bezoek aan de zes fasinerende themawerelden vol spanning, plezier en entertainment. Er zijn bekroonde attracties voor alle leeftijden en adembenemende shows. Wilt u een dag vol avontuur, boek dan een dagtocht naar Phantasialand!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS PHANTASIALAND®: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Phantasialand® graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag!

Foto: Copyright Phantasialand

Om ca. 08.00 uur vertrek per luxe touringcar vanaf uw schooladres naar Phantasialand in
Brühl. Om ca. 11.00-11.30 uur (afhankelijk van uw vertrekadres) aankomst bij Phantasialand in Brühl. Bij de groepskassa liggen de entreetickets en de inbegrepen waardebonnen voor een Snack Pack voor uw groep klaar.

Aansluitend bezoek Phantasialand: beleef met uw leerlingen een avontuurlijke dag met ontelbare unieke attracties en verbluffende shows voor alle leeftijden. Maak u klaar voor een meeslepende reis door de zes
prachtig gedecoreerde themawerelden van Phantasialand.

Ontdek bijvoorbeeld het mysterieuze Klugheim waar u jaagt op de rug van Taron rakelings langs het basaltgesteente. Hier vind je ook Raik, de snelste familie-boomerang ter wereld. Ga op expeditie in Chiapas, de steilste wildwaterbaan ter wereld, en vaar langs archeologische opgravingen .en jaag op muizen in Maus au Chocolat. Neem deel aan een geheim Afrikaans ritueel in de meermaals bekroonde hangende achtbaan Black Mamba.

Geniet van onvergetelijke momenten samen met uw groep en maak de mooiste herinneringen met elkaar!

Inbegrepen bij de entree zit voor elke deelnemer een Snack Pack. Er is keuze uit drie menu’s (hoofdgerecht+1 drankje), dus laat de boterhammen maar thuis..

Om uiterlijk 18.00 uur vertrek per touringcar vanaf Phantasialand terug naar Nederland.
Stops onderweg in overleg met uw chauffeur. Aankomst bij uw schooladres in de avond.

Foto header en intro: Copyright Phantasialand

 

Schoolreis Phantasialand® per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Phantasialand® het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.
U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Phantasialand® en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte