Schoolreis Hamburg & Kopenhagen

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Duitsland > Schoolreis Hamburg & Kopenhagen

Op schoolreis naar Hamburg & Kopenhagen. Deze twee havensteden van “formaat” zijn tijdens één reis bezoeken! Hamburg, de tweede stad van Duitsland, prachtig gelegen aan de Elbe en Alster. Een stad ook vol vermaak! En dan Kopenhagen, een heerlijke havenstad vol sfeer en warmte. Een stad die wemelt van cultuur met haar waardevolle musea en van gezelligheid in de Tovertuin Tivoli en de op de kades van Nyhavn.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS HAMBURG & KOPENHAGEN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het kiezen van: de periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma etc. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Hamburg & Kopenhagen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw reis naar Hamburg & Kopenhagen!

Zomaar een idee voor uw reis naar Hamburg & Kopenhagen:

1e reisdag:
Omstreeks 07.00 uur vertrekt u vanuit Nederland naar Hamburg. In de loop van de middag arriveert u in de belangrijkste Duitse havenstad en kunt u op ontdekkingstocht.

2e reisdag:
Een volle dag in Hamburg en omgeving. Voor tips en mogelijkheden verwijzen wij u door naar onze Hamburg pagina.

3e reisdag:
Na het vroege ontbijt vertrekt u vanuit Hamburg naar Puttgarden, vanwaar u per ferry naar Rødby vaart. Aansluitend doorreis naar Kopenhagen, waar u aan het begin van de middag arriveert.

Natuurlijk gaat u meteen op verkenning in deze culturele stad met musea en architectuur op elke straathoek en bijzondere bezienswaardigheden zoals de vermaarde Kleine Zeemeermin. Pak de fiets of de boot om de stad op een bijzondere wijze te verkennen! Bezoek het majestueuze Slot Amalienborg, laat je verrassen in het controversiële Christiana of ontdek bij Carlsberg hoe deze Deense godendrank wordt gebrouwen.

En aansluitend lekker relaxen in en rondom Strøget of het altijd gezellige Nyhavn.

4e reisdag:
Vanuit Kopenhagen is het slechts een uurtje rijden naar het imposante Slot Kronborg, beroemd als de setting van Shakespeare’s Hamlet. Op de terugreis kunt u het hoog aangeschreven Louisiana Musueum of Modern Art bezoeken.

Bezoek als alternatief het befaamde Viking Museum in de oude koningsstad Roskilde en vaar aansluitend met een Vikingstad de fjord op.

En als u terug bent in Kopenhagen bezoekt u natuurlijk nog even Tivoli, waar elk bezoek weer als een sprookje is.

5e reisdag:
Na het ontbijt vertrek vanuit Kopenhagen naar Rødby voor de overtocht naar Puttgarden. Aansluitend doorreis naar Nederland.

Schoolreis Hamburg & Kopenhagen per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis Hamburg & Kopenhagen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.

Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Hamburg & Kopenhagen en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte