Super saver schoolreis Brugge

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Schoolreis België > Super saver Schoolreis Brugge

Op Super saver schoolreis naar Brugge? Proef de rijke historie en ervaar het bourgondische leven van Hanzestad Brugge. De volledige binnenstad behoort tot UNESCO werelderfgoed en er is dan ook genoeg te ontdekken. Verken de historische gebouwen per paardenkoets en wandel over de markt, de Burg en het Jan van Eyckplein. Of maak een boottocht over de Brugse reien en betreed de 366 trappen van het middeleeuwse Belfort. Bezoek één van de lokale brouwerijen zoals De Halve Maan en ontdek de Brugse Zot, het officiële stadsbier. En stap binnen in één van de vele interessante musea zoals het chocolade museum, het Gruuthusemuseum of het Historium.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SUPER SAVER SCHOOLREIS BRUGGE: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw super saver schoolreis naar Brugge graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw super saver schoolreis naar Brugge.

Zomaar een idee voor uw Super saver schoolreis naar Brugge:

1e reisdag
‘s Ochtends vertrekt u vanaf uw schooladres per comfortabele touringcar. Aan het einde van de ochtend arriveert u in Brugge en is er meteen even de mogelijkheid om de stad te verkennen!

Afhankelijk van de aankomsttijd in Brugge start u bijvoorbeeld met een stadswandeling of fietstocht en ontdekt u de highlights van de stad. Of boek een boottocht op de Brugse reien en ontdekt Brugge vanaf een ander perspectief. U vaart door kleine kanaaltjes langs de mooiste plekjes tussen het Jan van Eyckplein en het Begijnhof. Brugge wordt niet voor niets het ‘Venetië van het Noorden’ genoemd!

In de middag vertrekt u per touringcar naar het Zwin natuur park. Onder leiding van een gids gaat uw groep op zwinbiotopentocht. Uw leerlingen maken een wandeling door het bos, langs polders en dijken en over de Zwinvlakte naar de duinen en het strand. Ze leren het unieke kust-ecosysteem kennen en krijgen uitleg over de diverse soorten flora en fauna. De leerlingen doen zelf metingen van abiotische factoren en onderzoeken hoe groot de menselijke invloed op de gebieden van het Zwin is. Een bijzondere, educatieve invulling van de middag!

Aan het einde van de middag reist u per touringcar weer naar Brugge waar u incheckt bij uw accommodatie. ‘s Avonds reserveren wij desgewenst een diner in één van de gezellige cafés of bars die Brugge rijk is.

2e reisdag
In de ochtend start u met een bezoek aan het Choco-Story museum! Het museum heeft een unieke collectie van zo’n 1000 voorwerpen. Uw leerlingen leren de 5500-jarige geschiedenis van cacao en chocolade en ontdekken hoe deze lekkernij gemaakt wordt. Er is zelfs de mogelijkheid om chocolade te proeven!

Vervolgens brengt uw groep een bezoek aan het interactieve museum Historium. Reis terug naar de middeleeuwse geschiedenis van Brugge en Jan van Eyck. Ontdek de 7 themakamers met film en speciale effecten. Het is mogelijk uw bezoek uit te breiden en de Gouden Eeuw te herbeleven met de virtual reality bril.

Na de lunch heeft uw groep de mogelijkheid om Brugge zelf te verkennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het friet museum? Vergeet ook zeker niet het stadhuis, het Gruuthusemuseum en de Basiliek van het Heilig Bloed te bezoeken. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Aan het einde van de middag vertrekt u vanuit Brugge per touringcar naar uw schooladres. Aankomst bij uw schooladres in de avond.

Super saver schoolreis Brugge per touringcar

De touringcar is voor uw Super saver schoolreis naar Brugge het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Brugge en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Tijdens uw Super saver schoolreis naar Brugge verblijft u in St. Christopher’s Inn hostel Bauhaus. Een uitstekende keuze voor een gezellige en betaalbare accommodatie tijdens uw schoolreis. Uiteraard is dit slechts een greep uit ons aanbod. Wij informeren u graag over meerdere accommodatie mogelijkheden.

Verblijft u met uw groep liever in een hotel? Dit kan uiteraard ook. Wij bieden u een verblijf in centraal gelegen hotels. Voor iets voordeligere hoteltarieven kunt u ook denken aan een verblijf in een hotel buiten het centrum gelegen. De buiten het centrum gelegen hotels zijn goed bereikbaar per touringcar.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte