Super saver schoolreis Ardennen

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Schoolreis België > Super saver Schoolreis Ardennen

Op actieve schoolreis naar de Ardennen? Een sportieve super saver waarbij de schoolreis in het teken van outdoor activiteiten staat! De fraaie natuur van de Ardennen biedt u diverse survival excursies/programma’s voor uw groep. Een afdaling van de Lesse in een kajak, mountainbiken, abseilen of tokkelen, het is allemaal mogelijk! Wilt u graag ook een dag cultuur snuiven? Bezoek dan de Citadel van Dinant of maak een rondvaart over de Maas en Sambre in Namen. Vergeet ook zeker niet een bezoek aan de prachtige Grotten van Han te brengen!

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SUPER SAVER SCHOOLREIS ARDENNEN: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw super saver schoolreis naar de Ardennen graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw super saver schoolreis naar de Ardennen.

Zomaar een idee voor uw Super saver schoolreis naar de Ardennen:

1e reisdag
’s Ochtends vertrekt u vanaf uw schooladres per comfortabele touringcar. U heeft de mogelijkheid om op de heenreis een tussenstop te maken in bijvoorbeeld cultureel Maastricht. Wandel over het Vrijthof en bezichtig de historische gebouwen of boek een historische tocht door de Kazematten. Of ontdek de wereld van de mijnbouw tijdens een rondleiding door de Steenkolenmijn in Valkenburg.

En wat dacht u van een bezoek de Grotten van Han, één van de mooiste grotten in Europa. Reis naar het midden van de aarde en doorkruis geheime gangen met haar indrukwekkende druipstenen. Op 110 meter diepte neemt Origin, een betoverende klank- en lichtshow, u mee op reis door de tijd en de oorsprong van de wereld. Sluit uw excursie af met een bezoek aan het PrehistoHan museum.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Aan het einde van de middag komt u aan in Namen waar u incheckt bij uw accommodatie.

2e reisdag
Vandaag staat volledig in het teken van outdoor activiteiten. Per touringcar reist u richting Dinant waar in de ochtend de Ardennen Challenge op het programma staat.

Baan een weg door het luchtparcours via een reeks touwbruggen op verschillende hoogtes. Vervolg uw weg over de langste en hoogste brug van België: overbrug 100 meter losse planken met een 60 meter diepe kloof onder uw voeten. Vergeet tussendoor niet om van het prachtige uitzicht over de Maasvallei te genieten! Aangekomen bij de kabelbaan daalt u een 35 meter hoge rots af om vervolgens te eindigen met een ondergronds parcours: een 120 meter lange galerij met obstakels in volledige duisternis.
Voor de echte waaghalzen zijn er nog actievere challenges te boeken welke meer inspanning en doorzettingsvermogen eisen.

In plaats van de Ardennen Challenge in de ochtend, is het ook mogelijk om met een mountainbike tocht van Anseremme naar Gendron te fietsen. Vanuit Gendron maakt u aansluitend de kajak tocht.

In de middag maakt uw groep een afvaart van de rivier de Lesse in een 2-persoonskajak! Vanuit Gendron maakt u een 2,5 uur durende vaartocht van 12 km naar Anseremme. Een ontspannen vaart langs de fraaie natuurlijke omgeving! Aan het einde van de middag reist u per touringcar naar uw accommodatie in Namen.

3e reisdag
Na het ontbijt vertrekt u vanuit Namen per touringcar naar uw schooladres. U heeft de mogelijkheid om op de terugreis een tussenstop te maken in bijvoorbeeld Brussel. Bezichtig de beroemde ‘’ Manneken Pis’’ en het Atomium of breng een bezoek aan het Museum van Keizer Karel. Of maak een tussenstop in Antwerpen en ontdek de oude binnenstad of bezoek het MAS museum, voor u de weg naar huis vervolgt.

Super saver schoolreis Ardennen per touringcar

De touringcar is voor uw Super saver schoolreis naar de Ardennen het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.

U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren. Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar de Ardennen en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Voor uw Super saver schoolreis Ardennen bieden wij een verblijf aan in verschillende hostels. Wij kunnen uw groep bijvoorbeeld onderbrengen in groepsaccommodatie Auberge de Jeunesse in Namen. Een uitstekende keuze voor een gezellige en betaalbare accommodatie tijdens uw actieve schoolreis naar de Ardennen.
Uiteraard is dit slechts een greep uit ons aanbod. Wij informeren u graag over meerdere accommodatie mogelijkheden.

Binnen de Ardennen bieden wij accommodaties in diverse categorieën. Van eenvoudige budgethotels geschikt voor school- en studentengroepen tot verschillende jeugdhostels. Informeer ons naar de mogelijkheden

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte