Schoolreis Brussel

Prijs op aanvraag

Home > Bestemmingen > Schoolreis België > Schoolreis Brussel

Op schoolreis naar Brussel? Ga eens op ontdekkingstocht door hoofdstad van meer dan 500 miljoen Europeanen. Wandel door deze bruisende stad met in het hart de fabelachtige Grote Markt met haar majestueuze Stadhuis en even verderop Manneken Pis met zijn steeds wisselende outfits. Bezoek één van de vele musea volgepakt met kunstschatten, wetenschap of mode en design. Geniet van attracties als het Atomium en Autoworld of breng een bezoek aan het Europees Parlement. En Brussel is natuurlijk ook dé onvolprezen stripstad met de vele stripmuren verspreid door de hele stad en het boeiende stripmuseum.

HEEFT U VRAGEN?

Bel ons op 0412 - 481 000 of stuur ons een e-mail: info@europaspeciaalreizen.nl

  

SCHOOLREIS BRUSSEL: KIES ZELF!

U bent geheel vrij in het samenstellen van de reis. De periode waarin u wilt reizen, hoeveel dagen u op reis wilt, hoe u wilt reizen, met hoeveel deelnemers, de accommodatie, het programma enzovoort. Wij sturen u voor uw schoolreis naar Brussel graag geheel vrijblijvend een offerte op aanvraag! Wij geven u hieronder alvast een idee voor uw schoolreis naar Brussel.

Zomaar een idee voor uw touringcarreis naar Brussel:

Eerste reisdag
In de morgen vertrekt vanaf uw schooladres per comfortabele touringcar. Aan het einde van de ochtend komt u aan in Brussel en is er meteen de mogelijkheid om de stad te verkennen! Begin bijvoorbeeld met een stadswandeling of fietstocht en leer Brussel meteen goed kennen. Uiteraard bezoek je dan beroemde plekken als de Grote Markt en natuurlijk Manneke Pis!

Een dag in Brussel
Een bezoek aan het Chocolademuseum is een leuk begin van de dag. Dompel je onder in de geschiedenis van cacao en chocolade en natuurlijk wordt er ook geproefd! Brussel is ook beroemd om de stripboeken. Om hier meer over te weten te komen bezoek je het stripmuseum of loop je de speciale striproute door het centrum. Hoe leg je op een eenvoudige én leuke manier uit hoe het Europees Parlement werkt? Dit kunnen ze in het Parlamentarium maar al te goed, door middel van interactieve tools. Vervolgens een bezoek aan het Museum voor Natuurwetenschappen waar je tussen de dinosauriërs loopt in de grootste dinogalerij van Europa. Toe aan een actieve uitdaging? Leef je uit in het indoor avonturenpark of tijdens een escape room.

Bezoek ook een dag of dagdeel de gezellige stad Antwerpen.

Laatste dag
Voor de reis terug naar huis begint brengen jullie nog een bezoek aan het Atomium, het bekendste bouwwerk van Brussel. Door middel van spectaculaire roltrappen begeef je je van de ene bol naar de andere en in de hoogste bol heb je een prachtig uitzicht over de stad. Een mooie afsluiter van de reis!

U heeft verschillende mogelijkheden om naar Brussel te reizen, afhankelijk van uw wensen, budget en de  er de keuze uit vervoer per touringcar en trein.

Schoolreis Brussel per touringcar

De touringcar is voor uw schoolreis naar Brussel het ideale vervoermiddel. De prijzen zijn aantrekkelijk en het gemak van een touringcarreis biedt extra voordelen: immers u vertrekt dicht bij huis en u heeft ook ter plaatse de touringcar ter beschikking voor excursies en transfers.
U reist bij Europa Speciaal Reizen per luxe Tourist Class touringcar voorzien van verstelbare stoelen, airconditioning en toilet. In onze touringcars kunt u tegen kostprijs tevens een drankje verkrijgen uit de koffiebar/koelkastje. Heeft u een ruimer budget, dan kunnen wij een Comfort of Royal Class touringcar voor uw groep reserveren.
Bij onze touringcarreizen zijn uiteraard alle bijkomende kosten, zoals parkeergelden en chauffeurskosten, inbegrepen. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Onze chauffeurs, velen rijden al jaren voor ons, zijn vakbekwaam, vertrouwd met de specifieke kenmerken van een schoolreis naar Brussel en kennen de weg in Europa. Voor uw veiligheid en die van uw deelnemers houden onze chauffeurs zich aan de wettelijk geldende regels voor rij- en diensttijden.

Schoolreis Brussel per trein

Wij verzorgen tevens uw treinreis naar Brussel vanaf elk station in Nederland inclusief de zitplaatsreserveringen internationaal. Zeker voor kleinere groepen biedt de trein een uitstekende en betaalbare schoolreis naar Brussel.
Brussel is vanuit Nederland snel en comfortabel te bereiken. Neemt u de vroege internationale verbinding naar Brussel (mogelijkheden afhankelijk van het vertrekstation in de omgeving van uw school), dan bent u al om ca. 11.00 uur in Brussel, met aankomst op het station Brussel Zuid. Wij adviseren u graag over de dienstregeling en tarieven voor uw schoolreis naar Brussel.

In Brussel bieden wij accommodaties in diverse categorieën. Van eenvoudige budgethotels geschikt voor school- en studentengroepen tot verschillende jeugdhostels, een uitstekende keuze voor een betaalbare en gezellige accommodatie voor uw schoolreis naar Brussel.

HEEFT U VRAGEN? 

   Bel ons op 0412 - 481 000

     Stuur ons een e-mail

     Vraag een offerte